23 kolejka FGE:MUKS Poznań-AZS Poznań62-78

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 02 marca 2008, 20:54

Anonymous pisze:Banda zakomplesionych dur...

Do boju AZS :!:

Przepraszam bardzo ale z jakiej racji przypisujecie mi te słowa? w sumie ja już kończe rozwodzenie się nad tą sprawą. Ja potrafię się podpisać pod tym co napisałem

Ważne kolejne zwycięstwo :)
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 02 marca 2008, 21:01

Łukasz-fan pisze:
Anonymous pisze:Banda zakomplesionych dur...

Do boju AZS :!:

Przepraszam bardzo ale z jakiej racji przypisujecie mi te słowa? w sumie ja już kończe rozwodzenie się nad tą sprawą. Ja potrafię się podpisać pod tym co napisałem

Bo mają możliwość sprawdzenia IP?

BTW:
Słaba organizacja. Miało być 50 biletów w sprzedaży, stałem od 16.30, wlazłem fuksem po 18, a w międzyczasie znajomi królika włazili

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 02 marca 2008, 21:26

z miłą chęcią niech sprawdzają IP, na pewno tamto nie jest mojego komputera :)

ale kończe już te wymiany zdań. Ja nie twierdziłem, że AZS nie grał w rkstraklasie w sezonach 96/97 raczej jak ogłoszono stowarzyszenie Quay Sport ale już nie ważne macie rację i skonczmy już ten wątek. Mam nadzieje, że już takie czasy nie nadejdą i kluby co roku nie będą grać na innych licencjach a właścicielami będą różne stowarzyszenia.

Wracając do derbów, super gra od początku do końca :) dzięki kibole za znakomitą atmosferę i super kulturalny doping przez całyy mecz!

BORSUK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: BORSUK » 02 marca 2008, 21:36

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 marca 2008, 21:38

Oj Seba Seba! Pokaż mi gdzie napisałem że Mądra nie grała w AZSie, z tego co pamiętam to napisałem jednego posta w tym już 3 stronnicowym temacie i nie podjąłem w niej tematu Ilony Mądrej, więc lepiej przeanalizować trzy razy posta niż palnąć głupote!

Acha jeszno jedno: W Poznaniu rządzi AZS! Udowodniliśmy to na boisku i nie ma żadnych niedomówień!

Pozdrawiam.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 marca 2008, 21:43

Łukasz-fan pisze:z miłą chęcią niech sprawdzają IP, na pewno tamto nie jest mojego komputera :)

(...)

Obrazek

W sumie to i tak zupełnie nieważne... podpisany, czy nie wniósł do tematu dokładnie tyle samo, co twierdzenie, że "z przykrością musze napisać, że nie nazywał się Quay AZS tylko (...)"... no i w sumie przecież zbieżność IP z Koziegłów, z którego pisał wcześniej tylko Łukasz, może być zupełnie przypadkowa:) Ale to też nieważne... Najważniejsze, że Łukasz przyznał w końcu rację historii:);)

Gratuluję wygranej!!! W pełni zasłużona!
Ostatnio zmieniony 02 marca 2008, 21:57 przez Seba, łącznie zmieniany 2 razy.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 marca 2008, 21:45

MARAS pisze:Oj Seba Seba! Pokaż mi gdzie napisałem że Mądra nie grała w AZSie, z tego co pamiętam to napisałem jednego posta w tym już 3 stronnicowym temacie i nie podjąłem w niej tematu Ilony Mądrej, więc lepiej przeanalizować trzy razy posta niż palnąć głupote!

Aaaaa - fakt... sorka! Tę głupotę napisał o Dzidce Twój kolega w poście zaraz nad Twoim... się mi zlały w jedno:)))))!

Najmocniej przepraszam Cię za wplątanie w dyskusję:))

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 marca 2008, 21:47

Seba pisze:
MARAS pisze:Oj Seba Seba! Pokaż mi gdzie napisałem że Mądra nie grała w AZSie, z tego co pamiętam to napisałem jednego posta w tym już 3 stronnicowym temacie i nie podjąłem w niej tematu Ilony Mądrej, więc lepiej przeanalizować trzy razy posta niż palnąć głupote!

Aaaaa - fakt... sorka! Tę głupotę napisał o Dzidce Twój kolega w poście zaraz nad Twoim... się mi zlały w jedno:)))))!

Najmocniej przepraszam Cię za wplątanie w dyskusję:))

Nie gniewam się! Ale muszę być czujny aby nie wciskano mi słów których nie powiedziałem 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 marca 2008, 21:51

MARAS pisze:(...)
Nie gniewam się! Ale muszę być czujny aby nie wciskano mi słów których nie powiedziałem 8)

Masz rację! Mea Culpa... 8) Cieszę się, że się nie gniewasz za Dzidkę.

Pozdrawiam!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 marca 2008, 22:00

Seba pisze:
MARAS pisze:(...)

Masz rację! Mea Culpa... 8) Cieszę się, że się nie gniewasz za Dzidkę.

Pozdrawiam!

Nie gniewam sie tym bardziej że dziś rzuciła nam tylko 2pkt, a czasami rzucała znacznie więcej innym drużynom!
Kulfon dzisiaj super kolejny mecz, do tego Siba grająca z zaciśniętymi zębami, taki AZS chce sie oglądać, bo to jest AZS walczący, a taki jest miły dla oka!

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 02 marca 2008, 22:01

No właśnie 13 wpisów a mam już na forum nie wiem z 500 postów ja wiem kto to napisał, ale nie ważne, proszę tylko mi nie przywiązywać kogoś słów do mnie...

O Dzidce pisałem ja.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 02 marca 2008, 22:03

Seba pisze:
W sumie to i tak zupełnie nieważne... podpisany, czy nie wniósł do tematu dokładnie tyle samo, co twierdzenie, że "z przykrością musze napisać, że nie nazywał się Quay AZS tylko (...)"... no i w sumie przecież zbieżność IP z Koziegłów, z którego pisał wcześniej tylko Łukasz, może być zupełnie przypadkowa:) Ale to też nieważne... Najważniejsze, że Łukasz przyznał w końcu rację historii:);)

Gratuluję wygranej!!! W pełni zasłużona!

Broń Boze nie chce byc adwokatem naszego manago, ale akurat w Koziegłowach to on nie mieszka..... raczej Piątkowo;) on tej glupoty nie napisał - znam go na tyle, ze moge byc tego pewny.

Co do meczu: super atmosfera, super mecz. Zacięty, szybki, ostry, dynamiczny - takie derby mozna ogladac! W pewnym momencie gdy Siba złapała cwarty faul z nasze prowadzili ok 10.-12 pkt to myslalem, ze jeszcze moze byc roznie.... Siba zeszla dla bezpieczenstwa na lawke, a pozostale zawodniczki nawet powiekszyly przewage. Dobry mecz w szczegolnosci Asi Lorek i Ani Pamuły - brawo za trojeczki!!! O Kulfonie nie ma co wspominac - tradycyjnie super! Słabo dzis Reda z wolnych:( MUKSowi zaciętowsci, woli walki oraz umiejętności odmówic nie mozna, ale odnioslem wrazenie (calkowicie subiektywne) ze czasem zawodniczki tego klubu nie przebierają w srodkach by odebrac pilke;)
Brawo dla obydwu druzyn za stworzenie super widowiska!! Chwiałka rulez:)
reloaded :]

BB
Nowy na forum

Postautor: BB » 03 marca 2008, 10:39

Gratulacje dla AZS-u za zwycięstwo i " ósemkę", brawa dla MUKS-u za waleczność. Brzydkich i niebezpiecznych fauli nie bylo, wiec chyba dziewczyny z MUKS-u b. rozważnie wybieraly środki, aby odebrać pilkę. :lol:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 marca 2008, 14:56

Dobra była walka w parterze miedzy Lorek i Durak :lol:

jhk17
Nowy na forum

Postautor: jhk17 » 03 marca 2008, 15:17

AZS syfem jest
a panowac to sobie mozecie na podworku.

simon: pierwsze ostrzeżenie... a ja dodałem drugie, bo pewnych spraw tolerować nie można! S.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”