1/4 finału: Tęcza Leszno vs. Orzeł Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Gratulacje dla zespolu Leszna, który jak najbardziej zasłużenie gra dalej.
Ktoś wspomniał o brutalnym meczu... Moim zdaniem walka o brąz będzie najbrzydszą od paru lat. Zarówno Leszno, jak i Gorzów, grają niesamowicie mocno w obronie, a dodając do tego p. Makowską to mozemy się spodziewać wszystkiego.
Gwizdki dziś gwizdały co chciały. Szkoda o nich w ogóle gadac. Nasze panie - no cóż. sezon jak najbardziej w plecy. niezależnie od wyników dalszych gier. moim zdaniem z taką grą z kwitkiem odprawi nas ŁKS, a także potencjalny przeciwnik z pary Poznan - Rybnik.
Jeszcze raz gratuluję i życzę powodzenia dalej.
pozdrawiam
edit: fajnie po meczu gadał Spisacki. odsyłam na plkk.pl
Ktoś wspomniał o brutalnym meczu... Moim zdaniem walka o brąz będzie najbrzydszą od paru lat. Zarówno Leszno, jak i Gorzów, grają niesamowicie mocno w obronie, a dodając do tego p. Makowską to mozemy się spodziewać wszystkiego.
Gwizdki dziś gwizdały co chciały. Szkoda o nich w ogóle gadac. Nasze panie - no cóż. sezon jak najbardziej w plecy. niezależnie od wyników dalszych gier. moim zdaniem z taką grą z kwitkiem odprawi nas ŁKS, a także potencjalny przeciwnik z pary Poznan - Rybnik.
pozdrawiam
edit: fajnie po meczu gadał Spisacki. odsyłam na plkk.pl
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:Gratulacje dla zespolu Leszna, który jak najbardziej zasłużenie gra dalej.
pozdrawiam
A ty znowu nam tu proroczysz ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
tomaszek
Kuba pisze:Szanse są zawsze Powiedziałbyś, że np. Toruń podczas tak beznadziejnego sezonu będzie miał szanse wygrania meczu w Krakowie z Wisłą? Bo ja nie. a oni mało co, a dokonaliby tego dwukrotnie. a Wam nie udało się ani razu (nam tez, zeby nie było). także życie nauczyło już nie raz, że nie ma co skreślać kiedykolwiek jakiegokolwiek zespołu. pożyjesz trochę dłużej, to może w końcu zrozumiesz o co mi chodziło.
Kuba pisze:Oczywiscie, jak mogłem przeoczyć taki fakt, że jesteście zdecydowanym faworytem w walce z Wisłą, tak samo jak Tęcza z Lotosem... Endrju - przestałeś byc już zabawny. wrzuć na looz, bo twoje marne zaczepki zaczynają być powoli irytujące.
To chyba TY przestałeś być zabawny. Przeczytaj siebie i pomyśl zanim coś napiszesz. W jednym temacie piszesz że słabiak może wygrać z faworytem po czym w drugim temacie piszesz co innego. Widać jak wiatr zawieje. Jesteś człowieku mało poważny i tyle Ci powiem. I nie bierz tego jako aluzje do Polkowic ani sympatię z Endrju czy coś. Poprostu nie mogę już patrzeć jak obrażasz innych a sam jesteś.... nie wiem jak to określić... dwulicowy?!...
PS. Znając życie pewnie dostanę ostrzeżenie wiec informuję ze pisząc posta brałem z całą swiadomością to pod uwagę!
tomaszek pisze:Kuba pisze:Szanse są zawsze Powiedziałbyś, że np. Toruń podczas tak beznadziejnego sezonu będzie miał szanse wygrania meczu w Krakowie z Wisłą? Bo ja nie. a oni mało co, a dokonaliby tego dwukrotnie. a Wam nie udało się ani razu (nam tez, zeby nie było). także życie nauczyło już nie raz, że nie ma co skreślać kiedykolwiek jakiegokolwiek zespołu. pożyjesz trochę dłużej, to może w końcu zrozumiesz o co mi chodziło.Kuba pisze:Oczywiscie, jak mogłem przeoczyć taki fakt, że jesteście zdecydowanym faworytem w walce z Wisłą, tak samo jak Tęcza z Lotosem... Endrju - przestałeś byc już zabawny. wrzuć na looz, bo twoje marne zaczepki zaczynają być powoli irytujące.
To chyba TY przestałeś być zabawny. Przeczytaj siebie i pomyśl zanim coś napiszesz. W jednym temacie piszesz że słabiak może wygrać z faworytem po czym w drugim temacie piszesz co innego. Widać jak wiatr zawieje. Jesteś człowieku mało poważny i tyle Ci powiem. I nie bierz tego jako aluzje do Polkowic ani sympatię z Endrju czy coś. Poprostu nie mogę już patrzeć jak obrażasz innych a sam jesteś.... nie wiem jak to określić... dwulicowy?!...
PS. Znając życie pewnie dostanę ostrzeżenie wiec informuję ze pisząc posta brałem z całą swiadomością to pod uwagę!
Ta to mogłeś mu to na privie napisać
powodzenia życze w starciu z Wisla
O R Z E Ł
P O L K O W I C E
http://pl.youtube.com/watch?v=DtReP8lz0No
http://pl.youtube.com/watch?v=LWa-clWMZ7Q
2pac Amaru Shakur alive
P O L K O W I C E
http://pl.youtube.com/watch?v=DtReP8lz0No
http://pl.youtube.com/watch?v=LWa-clWMZ7Q
2pac Amaru Shakur alive
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Marek1990 pisze:Kuba pisze:Zarówno Leszno, jak i Gorzów, grają niesamowicie mocno w obronie, a dodając do tego p. Makowską to mozemy się spodziewać wszystkiego.
Odpie.... sie od Makowskiej
Makowska już nam podpadła, przez tej łokcie więc się nie dziw
Pewnie znasz tą prawdziwą Makowska z poza boiska ale na gra w h*****j agresywnie i wcale nie musi być to wada. Wiadomo jednak, że nam to się nie musi podobać
PS z tego co pamiętam to jakaś Lotosiare też potraktowała, choć mogę niem ieć racji
tomaszek pisze:To chyba TY przestałeś być zabawny. Przeczytaj siebie i pomyśl zanim coś napiszesz. W jednym temacie piszesz że słabiak może wygrać z faworytem po czym w drugim temacie piszesz co innego. Widać jak wiatr zawieje. Jesteś człowieku mało poważny i tyle Ci powiem. I nie bierz tego jako aluzje do Polkowic ani sympatię z Endrju czy coś. Poprostu nie mogę już patrzeć jak obrażasz innych a sam jesteś.... nie wiem jak to określić... dwulicowy?!...
oj oj... nie krzycz tak na mnie, bo się zacznę jąkać
ostatni post w temacie, pozdrawiam
nie ma sensu twierdzic ze ktos gra agresywnie lub nie , poprostu nasz trener przyjmuje taktyke przede wszystkim obrony a to wiaze sie z przewinieniami ale no ludzie taka gra ale nie robmy z tego jakis hamskich przewinien bo tych byl onie wiele ...
co do Darii rozumiem ze wielu w niej widzi naszego lidera i rzeczywiscie tak jest ale hmm troche mylicie pojecia , ona nei jest naszym liderem jesli chodzi o zdobycze pkt. Coleman i Edzia maja wiecej pkt srednio na mecz niz ona, a Daria ma rozne mecze potrafi zdobyc tka jak wczoraj 15 pkt dzisiaj bodajze 8 pkt a czasem mniej , ale chodzi o to ze ona robi ogromna robote na boisku potrafi sie znalezc na nim ,zastawic zmusic przeciwnika do bledu w obronie ma duzy przeglad pola no i koniec koncu tka naprawde jest nieobliczalna nigdy nie wiadomo co dzis zrobi czy bedzie to jej mecz czy totalnie zawiedzie bo co jak co ale zdarzalo jej sie zawiesc....
a co do ogrywania sie w pucharach , spoko ma szanse zaczac od nizszego szczebla pucharow, euroliga nie zajac a 25 lat to nie jest wiek emerytalny w tym sporcie...
co do Darii rozumiem ze wielu w niej widzi naszego lidera i rzeczywiscie tak jest ale hmm troche mylicie pojecia , ona nei jest naszym liderem jesli chodzi o zdobycze pkt. Coleman i Edzia maja wiecej pkt srednio na mecz niz ona, a Daria ma rozne mecze potrafi zdobyc tka jak wczoraj 15 pkt dzisiaj bodajze 8 pkt a czasem mniej , ale chodzi o to ze ona robi ogromna robote na boisku potrafi sie znalezc na nim ,zastawic zmusic przeciwnika do bledu w obronie ma duzy przeglad pola no i koniec koncu tka naprawde jest nieobliczalna nigdy nie wiadomo co dzis zrobi czy bedzie to jej mecz czy totalnie zawiedzie bo co jak co ale zdarzalo jej sie zawiesc....
a co do ogrywania sie w pucharach , spoko ma szanse zaczac od nizszego szczebla pucharow, euroliga nie zajac a 25 lat to nie jest wiek emerytalny w tym sporcie...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Ja zycze Tęczy jak najwyzszego miejsca ... z jakich przyczyn wiadomo
zawsze bdzie mozna powiedziec ze sie przegralo np. z brazowym medalista
a tak juz na serio to poprostu leszczynianki w przekroju calego sezonu bylo od nas o wiele lepsze i to zwyciestwo im sie nalezalo ... A Orzełek ... coz podobno jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz 
Mozarthio pisze:nie ma sensu twierdzic ze ktos gra agresywnie lub nie , poprostu nasz trener przyjmuje taktyke przede wszystkim obrony a to wiaze sie z przewinieniami ale no ludzie taka gra ale nie robmy z tego jakis hamskich przewinien bo tych byl onie wiele ...
obrona obrona ale... chcesz przyklad swietnej obrony w ktorej o faulach i agresji nie bylo mowy? obejrzyj sobie mecz finalowy Pucharu Polski i obrone Baerd przeciwko DeForge... to jest mistrzostwo
do zobaczenia w sobote
Podsumuje krótko....
Koszykówka kobiet to nie NBA... niestety, nie ma runów 15:0, nawet gdy nasze odrobiły z 10 pkt, to w 1 minutę potrafiły znowu to stracić...
Fajnie walczyła rodowita w 3 kwarcie? ale co z tego jak w 2 popełniła tak głupie faule, że masakra....
Szkoda, że nie będzie 5 meczu, bo mecze walki są najciekawsze, a tak? dla Orzełka sezon już się skońćzył i koszykarki powinny udać się na długu urlop, a meczu o 5-8 niech grają juniorki
Koszykówka kobiet to nie NBA... niestety, nie ma runów 15:0, nawet gdy nasze odrobiły z 10 pkt, to w 1 minutę potrafiły znowu to stracić...
Fajnie walczyła rodowita w 3 kwarcie? ale co z tego jak w 2 popełniła tak głupie faule, że masakra....
Szkoda, że nie będzie 5 meczu, bo mecze walki są najciekawsze, a tak? dla Orzełka sezon już się skońćzył i koszykarki powinny udać się na długu urlop, a meczu o 5-8 niech grają juniorki

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”