Seba pisze:Viallos pisze:(...) nie ukrywa Zbigniew Słabęcki, dyrektor Ostromecko/Astorii (...)
Boziuuu... sklonował się![]()
![]()
Tak, ale już w matczynym łonie. Andrzej i Zbigniew mają ten sam materiał genetyczny bo to rodzeni bracia.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Nas pisze:Szok! Jak to przeczytałem, to pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy, to że Simon sam to napisał, tak jak kiedyś wspominał o wymyśleniu jakiegoś tematu i kilku odpowiedzi mających na celu upozorowanie wiarygodności, aby skopiowali to dizennikarze i żeby wyszło na jaw, że piszą o czymś nie mając pojęcia. Od razu wszedłem na strony gazet no i prawda... szok! A tyleż razy zapowiadał plany na przyszły sezon... i że na bank zostaje, no i te rozmowy z nowymi zawodniczkami, z Olimpijkami... nie rozumiem
Saletra pisze:wymieniacie slabego i szajka tymczasemzapominacie o innym poznaskim trenerze.... jak znam zycie to on zostanie trenerem azsu - bo lidka dudziak haber szponder i chomicz twierdza ze szajek zmoze zna sie na taktyce ale brak mu charyzmy , zawodniczki go nie sluchaja , a salby sie nie nadaje - to sa ich slowa... zostaje trzeciew wyjsci i mysle ze jest najlepsze( wiele osob zarzuca temu trenerowi pene "przypadlosci" wiedizac doskonale ze to melodia prezeszlosci - dawno juz z tym skonczyl ale oczywscie inni wiedza lepiej i za wczasu wydaja na niego wyrok z on ma duze szanse...
Saletra pisze::)) Maras ten trener prowadzi obecnie druzynr w wielkopolscepowiem okólnikowo
rowniez uwazam ze ów trener pwinein prezentowac wyzsza kulturę osobistą i nie podoba mi się jego zachowanie oraz niekiedy poziom jego zagrań a takze to ze jest chwilami wulgarny ale jak do tej pory zawodniczki jego klubu sie nie skarzyly na niego , a jego zona go pilnuje , mysle ze pownien dostac szanse bo naprawde ma dobre wyniki ,-jezeli sie nie sprawdzi i powroci do starych "nawyków" do wylot nie bedzie litosci dla braku profesjonalizmu -ale zeby sie o tym przekonac trzeba dac mu szanse bo mysle ze moze cos osiagnac ( z tego co wiem to trwaja rozmowy miedzy trzema poznanskimi zespolami co do stopnia ich "partnerstwa" na njablizszy sezon - rozmowy są w toku)
aa pisze:Nie ma szans, by Jabłoński objął ten zespół, bo żadna dziewucha nie chciałaby grać w Poznaniu. Zresztą nie dziwię się - ja też bym nie chciał
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 155 gości