rzymi pisze:aha a tak w ogóle to za co Gajda i Krawiec dostały nagrody?![]()
i Dupree MVP finałów.. no nie wiem, nie zgodziłbym się z tym.
Człowieku przestań chrzanić banialuki!
Wybrali tak i koniec! Co tylko ta wasza Chamique moze zgarniać nagrody??
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
rzymi pisze:aha a tak w ogóle to za co Gajda i Krawiec dostały nagrody?![]()
MARAS pisze:rzymi pisze:aha a tak w ogóle to za co Gajda i Krawiec dostały nagrody?![]()
Człowieku przestań chrzanić banialuki!
Wybrali tak i koniec! Co tylko ta wasza Chamique moze zgarniać nagrody??Już raz była kłótnia apropo sezonu zasadniczego i nic cie to widze nie nauczyło!

Kuba pisze:
dobił mnie tylko komentarz Łabędzia w dogrywce w stylu: "Dziś ADF ma niemal stuprocentową skuteczność z linii rzutów wolnych. Tylko gdzieś jeden rzut jej się zagubił i ma 7/8" - szybko zapomniał o końcówce 4 kw.![]()
Anonymous pisze:Rzuciła i zmazała swoje "franticowe" winy i cały sezon, który jak już wszyscy powiedzieli nie był udany poszedł w zapomnienie. Ja już wiem, że napewno niezapomnę tego momentu... takich rzeczy się nie zapomina, dla takich rzutów kocha się koszykówkę (m.in. oczywiście).
Lepszego rozstrzygnięcia tego meczu nie mogliśmy sobie wyobrazić, zresztą i od takiego jakie się przydarzyło chyba każdy na hali był daleki...
No poza jedną osobą. To było czyste, genialne i piękne. Zobaczyliśmy w tym meczu dosłownie wszystko:). Dziękuje Ci Anna.
Dziękuję też każdej z zawodniczek, które przez cały sezon dały z siebie wszystko. Gratulacje dla Niuni za niesamowitą reaktywację. Gratulacje dla Candice za solidność i tak, zdecydowanie to była nasza MVP i nieważne już jest to, że nie spełniła oczekiwań naszego eks-pseudo-trenera, nasze spełniła. Gratulacje dla Skery za grę całym sercem. I dla wszystkich dziewczyn, któe dorzuciły cegiełkę do tego zwycięstwa.
Warto było jechać, warto było nie spaćI w końcu gratulacje, dal wszystkich, którzy mogli widzieć to co ja widziałem, bo takich rzeczy na żywo nie widuje się często:). Pozdrawiam wszystkich i idę regenerować gardło;)
akakiusz pisze:"Jezu, to znowu się stało..."
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 78 gości