Finał:Lotos PKO BP Gdynia-TS Wisła Kraków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
czuken pisze:A dlaczego mnie to mialoby bolec? Czy ja jestem kibicem Lotosu? I nie mow mi o literowce, bo literowka moze byc pomylenie np. ,,a" z ,,b" a nie takie cos jak ,,rz" z ,,sz" xD Do szkoly !
literowka to nie tylko przestawienie liter ale ich zmiana takze wiec juz tak nie blyszcz swoja wiedza ortograficzna czuken.. zreszta wypowiadasz sie w temacie ktory nie dotyczy ani Ciebie ani Twojej druzyny wiec daruj sobie poprawianie..
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
paździoch-osanka pisze:czuken pisze:A dlaczego mnie to mialoby bolec? Czy ja jestem kibicem Lotosu? I nie mow mi o literowce, bo literowka moze byc pomylenie np. ,,a" z ,,b" a nie takie cos jak ,,rz" z ,,sz" xD Do szkoly !
literowka to nie tylko przestawienie liter ale ich zmiana takze wiec juz tak nie blyszcz swoja wiedza ortograficzna czuken.. zreszta wypowiadasz sie w temacie ktory nie dotyczy ani Ciebie ani Twojej druzyny wiec daruj sobie poprawianie..
Proponuję popracować nad swoją interpunkcją i nie kompromitować się więcej przy ludziach.
P.S. Jakaś alergia na Leszno
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
w tym temacie mozesz wypowiadac sie na temat a nie o bledzie ortograficznym chyba tego temat nie dotyczy??
a moze Ty mi wyjasnisz co Ty tu robisz i po co sie udzielasz jesli nikt Ciebie nie wywolal?? moja interpunkcja nie ma nic do tego wiec proponuje sie nie czepiac..
PS. raczej stan zapalny
a moze Ty mi wyjasnisz co Ty tu robisz i po co sie udzielasz jesli nikt Ciebie nie wywolal?? moja interpunkcja nie ma nic do tego wiec proponuje sie nie czepiac..
PS. raczej stan zapalny
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

przyjaciel pisze:Wg mnie klub Lotos PKO BP popełnił duży błąd, rezygnując ze współpracy z trenerem Skrzeczem. Facet zna się na tym i podejmował dobre decyzje w większości spotkań. Kibicie Lotosu obwiniając tylko Jego osobę za poraszkę w finale, pokazali, że ich wiedza na temat koszykówki jest dość skąpapozdrawiam[/url]
ale w meczach o najwyższą stawkę się gubił
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
-
przyjaciel
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
wystarczylo w ostatniej akcji nie faulowac DeForge.. 4 pkt w ostatnich sekundach bez faulu by nie wyczarowala a po koszu jesli by padl pilke by mial Lotos i by wygral i by mogl sie cieszyc.. gdybanie.. kto podjal decyzje o faulowaniu?? trener czy zawodniczki??
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

- hellraiser
- Junior
Z Skrzeczem jest tak jak z tym dowcipem o prezesie co przyjmuje pracowników. Rzuca podania do góry i rozpatruje tylko te co spadły na biurko-bo pechowców nie potrzebuje.
MY PECHOWCÓW NIE POTRZEBUJEMY.
Bo żeby przegrać 2 razy mistrza w ten sposób to nie wystarczy robić lub nie robić jakieś błędy.Trzeba mieć jeszcze niesamowitego niefarta.A Skrzecz go ma więcej niż wszyscy inni trenerzy razem wzięci.
MY PECHOWCÓW NIE POTRZEBUJEMY.
Bo żeby przegrać 2 razy mistrza w ten sposób to nie wystarczy robić lub nie robić jakieś błędy.Trzeba mieć jeszcze niesamowitego niefarta.A Skrzecz go ma więcej niż wszyscy inni trenerzy razem wzięci.

-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
KIBIC pisze:przyjaciel pisze:Wg mnie klub Lotos PKO BP popełnił duży błąd, rezygnując ze współpracy z trenerem Skrzeczem. Facet zna się na tym i podejmował dobre decyzje w większości spotkań. Kibicie Lotosu obwiniając tylko Jego osobę za poraszkę w finale, pokazali, że ich wiedza na temat koszykówki jest dość skąpapozdrawiam[/url]
ale w meczach o najwyższą stawkę się gubił
moze to ze stresu
a tak wracając jeszcze do finału na moment, i do postawy zawodniczek Wisły, to mam teraz naprawdę ogromną satysfakcję, że jako jedna z niewielu wierzyłam w Karę BB.
pokazała dziewczyna że jest jedną z lepszych zawodniczek na swojej pozycji.
brawo Kara
pokazała dziewczyna że jest jedną z lepszych zawodniczek na swojej pozycji.
brawo Kara
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Ałgaja pisze:Podpisze się pod powyższym postem Ann.![]()
jest radość, jest radość...
i satysfakcja intelektualna.
Kara na szczęście spłaciła kredyt zaufania i pokazała, że miałyśmy z Ann racje, woląc ją od np. babci Joli
Moze z babcią jolą wygralibyśmy 4-0? :>
Karze nikt nigdy chyba nie odmawiał umiejętności. Natomiast chyba sporo osób miało obawy co do jej zachowania, zresztą nie były one do końca nie uzasadnione.. można gdybać coby było z naszym MP, gdyby np nie odwiozła synka do USA, lub gdyby ochroniarze w pewnym klubie mieli zwyczaje jeleniogórskie
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”