Finał:Lotos PKO BP Gdynia-TS Wisła Kraków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 08 maja 2008, 08:52

A dlaczego mnie to mialoby bolec? Czy ja jestem kibicem Lotosu? I nie mow mi o literowce, bo literowka moze byc pomylenie np. ,,a" z ,,b" a nie takie cos jak ,,rz" z ,,sz" xD Do szkoly !
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 08 maja 2008, 10:16

przyjaciel pisze:Literowka :) a prawda boli, co? ciekawe kto teraz bedzie ten caly bajzel prowadzil :D

Pomysły są nienajgorsze.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 08 maja 2008, 12:14

czuken pisze:A dlaczego mnie to mialoby bolec? Czy ja jestem kibicem Lotosu? I nie mow mi o literowce, bo literowka moze byc pomylenie np. ,,a" z ,,b" a nie takie cos jak ,,rz" z ,,sz" xD Do szkoly !

literowka to nie tylko przestawienie liter ale ich zmiana takze wiec juz tak nie blyszcz swoja wiedza ortograficzna czuken.. zreszta wypowiadasz sie w temacie ktory nie dotyczy ani Ciebie ani Twojej druzyny wiec daruj sobie poprawianie..
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 08 maja 2008, 12:33

paździoch-osanka pisze:
czuken pisze:A dlaczego mnie to mialoby bolec? Czy ja jestem kibicem Lotosu? I nie mow mi o literowce, bo literowka moze byc pomylenie np. ,,a" z ,,b" a nie takie cos jak ,,rz" z ,,sz" xD Do szkoly !

literowka to nie tylko przestawienie liter ale ich zmiana takze wiec juz tak nie blyszcz swoja wiedza ortograficzna czuken.. zreszta wypowiadasz sie w temacie ktory nie dotyczy ani Ciebie ani Twojej druzyny wiec daruj sobie poprawianie..

:lol: Przygadał kocioł garnkowi... :lol: A co ma do tego wypowiadanie się w tym temacie? To już nikomu spoza Krakowa i Gdyni nie wolno zabierać udziału w tej dyskusji :?: W takim razie co Ty tutaj robisz i z jakiego powodu się udzielasz :?:
Proponuję popracować nad swoją interpunkcją i nie kompromitować się więcej przy ludziach. :wink:

P.S. Jakaś alergia na Leszno :?: :roll: :wink:
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 08 maja 2008, 12:38

paździoch-osanka pzremilcze to, bo czasami zdarzaja sie takie dni u dziewczyn, ale z tego co obserwuje to ty masz okres caly rok ? :roll: :shock: Nerwowe to teraz rosnie :roll:
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 08 maja 2008, 12:47

w tym temacie mozesz wypowiadac sie na temat a nie o bledzie ortograficznym chyba tego temat nie dotyczy??
a moze Ty mi wyjasnisz co Ty tu robisz i po co sie udzielasz jesli nikt Ciebie nie wywolal?? moja interpunkcja nie ma nic do tego wiec proponuje sie nie czepiac..

PS. raczej stan zapalny
________Obrazek

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 08 maja 2008, 13:43

A ja sądzę, że wątek się trochę wyczerpał. Może pora przenieść się do plotek transferowych?
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 08 maja 2008, 13:58

przyjaciel pisze:Wg mnie klub Lotos PKO BP popełnił duży błąd, rezygnując ze współpracy z trenerem Skrzeczem. Facet zna się na tym i podejmował dobre decyzje w większości spotkań. Kibicie Lotosu obwiniając tylko Jego osobę za poraszkę w finale, pokazali, że ich wiedza na temat koszykówki jest dość skąpa :) pozdrawiam[/url]

ale w meczach o najwyższą stawkę się gubił
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

przyjaciel

Postautor: przyjaciel » 08 maja 2008, 14:07

Hym.. Wydawało mi się, że w najważniejszych meczach to się wszyscy gubili. Sędziowie popełniali błędy, dziecwzyny też... Nie mówię, że trener nie, ale jednak to nie On biegał za piłką! Dlatego nie rozumiem czemu wszyscy obwiniają właśnie Jego..

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 08 maja 2008, 14:17

wystarczylo w ostatniej akcji nie faulowac DeForge.. 4 pkt w ostatnich sekundach bez faulu by nie wyczarowala a po koszu jesli by padl pilke by mial Lotos i by wygral i by mogl sie cieszyc.. gdybanie.. kto podjal decyzje o faulowaniu?? trener czy zawodniczki??
________Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 08 maja 2008, 15:48

Z Skrzeczem jest tak jak z tym dowcipem o prezesie co przyjmuje pracowników. Rzuca podania do góry i rozpatruje tylko te co spadły na biurko-bo pechowców nie potrzebuje.

MY PECHOWCÓW NIE POTRZEBUJEMY.

Bo żeby przegrać 2 razy mistrza w ten sposób to nie wystarczy robić lub nie robić jakieś błędy.Trzeba mieć jeszcze niesamowitego niefarta.A Skrzecz go ma więcej niż wszyscy inni trenerzy razem wzięci.
Obrazek

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 08 maja 2008, 16:12

KIBIC pisze:
przyjaciel pisze:Wg mnie klub Lotos PKO BP popełnił duży błąd, rezygnując ze współpracy z trenerem Skrzeczem. Facet zna się na tym i podejmował dobre decyzje w większości spotkań. Kibicie Lotosu obwiniając tylko Jego osobę za poraszkę w finale, pokazali, że ich wiedza na temat koszykówki jest dość skąpa :) pozdrawiam[/url]

ale w meczach o najwyższą stawkę się gubił

moze to ze stresu :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 maja 2008, 19:53

a tak wracając jeszcze do finału na moment, i do postawy zawodniczek Wisły, to mam teraz naprawdę ogromną satysfakcję, że jako jedna z niewielu wierzyłam w Karę BB.
pokazała dziewczyna że jest jedną z lepszych zawodniczek na swojej pozycji.
brawo Kara :D
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 08 maja 2008, 19:57

Podpisze się pod powyższym postem Ann. :lol: :) jest radość, jest radość... :) i satysfakcja intelektualna.
Kara na szczęście spłaciła kredyt zaufania i pokazała, że miałyśmy z Ann racje, woląc ją od np. babci Joli :wink:
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 08 maja 2008, 20:08

Ałgaja pisze:Podpisze się pod powyższym postem Ann. :lol: :) jest radość, jest radość... :) i satysfakcja intelektualna.
Kara na szczęście spłaciła kredyt zaufania i pokazała, że miałyśmy z Ann racje, woląc ją od np. babci Joli :wink:

Moze z babcią jolą wygralibyśmy 4-0? :>

Karze nikt nigdy chyba nie odmawiał umiejętności. Natomiast chyba sporo osób miało obawy co do jej zachowania, zresztą nie były one do końca nie uzasadnione.. można gdybać coby było z naszym MP, gdyby np nie odwiozła synka do USA, lub gdyby ochroniarze w pewnym klubie mieli zwyczaje jeleniogórskie :wink:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”