Komentarze do oskarów 2007/2008

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Komentarze do oskarów 2007/2008

Postautor: Liquidor » 05 maja 2008, 23:21

Zakładam nowy temat żeby samych oskarów nie rozmywać.

Endrju pisze:Marko fakt faktem pojedynczym meczom w waszym wykonaniu nikt nie dorowna i reszta ekip jest daleeeeeko z tylu... jednak patrzac na pryzmat calego sezonu... Duzo meczy u siebie odpuszczonych... wyjazdy poza (Polska Liga) poza ekipa "turystyczno-piknikowa", gdzie bylby doping tez znikome..

Szczerze? ten sezon zasadniczy był chyba najlepszy w naszym wykonaniu. Jako Wisła Kraków wychodzimy z założenia że albo robimy mega korbę, albo nie robimy żadnej, bo zwyczajnie nam nie przystoi pajacowanie. I osobiście wolę kilka zajebistych meczy, kilkanaście dobrych, i nieliczne odpuszczone niż cały sezon pseudo imprezę w 15 chłopa. A swoją drogą ile było tych odpuszczonych? Ja z sezonu zasadniczego pamiętam 3, może 4, z czego jeden w poniedziałek o 17. Początek playoffów? Fakt, tak się jakoś składa że poczatek playoffów zgrywa się w czasie z początkiem rundy wiosennej na trawiastych boiskach, stąd jest to okres naszego rozprężenia na hali które kończy się wraz z walką o najwyższe cele. Fakt faktem że wy już drugi raz trafiliście na to rozprężenie, macie niefarta i tyle :) I nie wierzę aby to się zmieniło w najbliższym czasie, taki uroki kibica klubu wielosekcyjnego.

W dopingu chyba najważniejsza jest dobra zabawa i pomoc zawodniczkom, skoro tak to chyba nie muszę mówić jak się ma odpuszczony mecz z Łomiankami na tle mega jazdy z Lotosem czy Fenerbahce, nawet na dupianym meczu gwiazd mieliśmy ponad 200 osobowy młyn :)

Piszesz o tym że na wyjazdach mamy niewielką grupę piknikowo-wyjazdową, fakt, ale powiedz mi ile ekip nie ma zera wyjazdowego w tej lidze? Ile ekip stać na wyjazd w 250 osób na mecz pucharowy? Doping nie za częsty? Nasze wyjazdy rządzą się trochę innymi prawami niż wasze Lotosu czy większości ligi, i zrozumieć nas w tej kwestii może jedynie ŁKS.

Już nawet nie pisze o oprawach, które rozmachem przewyższyły chyba wszystkie inne razem wzięte, o jakości nie piszę bo to kwestia względna :)

I tak po całym sezonie dochodzę po raz kolejny do wniosku że wolę być bydłem i chołotą piłkarską, która nie zależnie od wyniku dopinguje do końca swoje zawodniczki i zawsze docenia ich walkę, niż kibicem koszykarskim który gry drużyna przegrywa siada na dupie i od czasu do czasu uderzy w bęben :wink: lub też co piękniejsze wychodzi z hali nie czekając na dekoracje swoich zawodniczek :lol:

I nie pisze tego wszystkiego żeby wam udowodnić że jesteśmy najlepsi, nie mnie to oceniać. Ja się czuję spełniony po tym sezonie, z roku na rok robimy postęp tam gdzie wydawać by się mogło że nie ma na niego miejsca, z roku na rok coraz więcej ludzi przychodzi właśnie na te mecze z niższej półki, z roku na rok coraz większa rzesza ludzi jeździ na wyjazdy nie tylko w Polsce, z roku na rok Biała Gwiazda lśni coraz jaśniej, i z tego jako kibice możemy być dumni 8)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 06 maja 2008, 07:53

kurde Kiero w odpowiedzi na twoj post no juz nie rob z Wisly takiego outsidera ze wszyscy stawiali na wygrana Lotosa bo juz w polfinale mowiono ze Wiselka ma forme gladko rozprawiajac sie z Gorzowem, sztuka jest zrobic cos z niczego a nei z gotowej masy ;)

dlatego druzyna roku bo jednak zdobyli MP ale nic poza tym ....
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 06 maja 2008, 11:34

tak najlepszą drużyną jest Tęcza bo z nic zrobiła "4" 8)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 06 maja 2008, 19:24

Liq, z tego co pamietam to mecz z Lomiankami nie byl odpuszczony :!: ostra napinka wtedy byla ( mecz przed sparingiem z P.Bytom)

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 08 maja 2008, 07:36

17. Najlepsi kibice

Zauważyłem, że część osób typuje ŁKS. Uważam, że nie mają racji.
U nas przez sporą część sezonu nie działo się nic a w dodatku nie zaliczyliśmy chyba, żadnego wyjazdu.

Endrju pisze:17. Najlepsi kibice - Tecza Leszno (gratuluje tym wszystkim co na siebie glosuja :lol: - rok temu kibice eŁKS-y pokazali klase)

Ponieważ nie pamiętam co zrobiliśmy rok temu to nie rozumiem o co chodzi?

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 08 maja 2008, 07:43

Chodziło mu o to że rok temu "mieliście Forumowego Oskara za Najlepszych Kibiców" a nikt z Łodzi na was nie głosował czyli że nie wybraliście sie sami...

A teraz kilka ekip głosuje skrupulatnie na Siebie...
sorry za błedy leci spontan

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 maja 2008, 10:01

ann & Ałgaja pisze:
1. Najlepsza zawodniczka FGE: Holdsclaw

4. Najlepsza zagraniczna zawodniczka: Dupree

Jedno drugiemu zaprzecza... Czy jest mozliwe zeby najlepsza zawodniczka FGE ktora jest spoza naszego kraju nie byla tym samym najlepsza zagraniczna zawodniczka :?: :roll:

Bo juz sam zglupialem... :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 08 maja 2008, 10:06

W tamtym roku tez na tej zasadzie typowałem bo miałem problem z wybraniem tej jednej "naj" wiec chciałem jakoś uhonorować obie..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 maja 2008, 10:08

Endrju pisze:
ann & Ałgaja pisze:

Jedno drugiemu zaprzecza... Czy jest mozliwe zeby najlepsza zawodniczka FGE ktora jest spoza naszego kraju nie byla tym samym najlepsza zagraniczna zawodniczka :?: :roll:

nic niczemu nie zaprzecza.
głosowałam dokładnie na tej samej zasadzie.
i kilka innych osób też.
prześledź dokładnie typy innych forumowiczów.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 maja 2008, 10:13

ann pisze:
Endrju pisze:
ann & Ałgaja pisze:

i kilka innych osób też.

Greebo pisze:

4. Najlepsza zagraniczna zawodniczka: Holdsclaw

Nadal widze ciemnosc... prosze mnie rozjasnic :lol: :lol: :lol:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 maja 2008, 10:15

heh szybko zmieniasz posty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ann pisze: głosowałam tak jak Greebo

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 maja 2008, 10:16

Endrju pisze:
ann pisze:
Endrju pisze:
ann & Ałgaja pisze:

i kilka innych osób też.

Greebo pisze:

czytaj Endrju, czytaj :lol:

W tamtym roku tez na tej zasadzie typowałem bo miałem problem z wybraniem tej jednej "naj" wiec chciałem jakoś uhonorować obie..

chciałeś się znów do czegoś dop. ale się nie udało 8)

Endrju pisze:heh szybko zmieniasz posty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rok temu :lol:
szybko zmieniasz posty 8)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 08 maja 2008, 10:21

Takie głosowanie nie jest chyba sprzeczne z regulaminem zabawy, ale z zasadami logiki sprzeczne jest na pewno.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 maja 2008, 10:23

patrese pisze:Takie głosowanie nie jest chyba sprzeczne z regulaminem zabawy, ale z zasadami logiki sprzeczne jest na pewno.

a ktoś pisał, że ma być logiczne? :wink:
tak głosowaliśmy rok temu i 2 lata i nikt nie miał żadnego ale:)
ja i w tym roku swojego typu nie mam zamiaru zmieniać :)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 maja 2008, 10:23

ann pisze:
Endrju pisze:
ann pisze:
Endrju pisze:
ann & Ałgaja pisze:

i kilka innych osób też.

Greebo pisze:

czytaj Endrju, czytaj :lol:

chciałeś się znów do czegoś dop. ale się nie udało 8)

Endrju pisze:heh szybko zmieniasz posty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rok temu :lol:
szybko zmieniasz posty 8)

A tutaj sobie sama zaprzeczasz...
Raz mowisz ze chcialas uhonorowac obie... a w innych punktach Oskarów... wymieniasz kilka zawodniczek do jednego punktu...
ann pisze:9. Najsympatyczniejsza zawodniczka: ADF,Dupree,Niunia, Aga Szott
14. Największe rozczarowanie/zespół: Energa Toruń, Orzeł Polkowice

Nadal nie rozumiem gdzie tu jest logika :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”