Komentarze do oskarów 2007/2008

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 maja 2008, 10:28

Endrju,nie jestem ślepa. serio. nie musisz pogrubiać.
przeczytaj sobie pierwszego posta.
można głosować na jedną osobę w każdej kategori. przypuszczam, że jak Greebo będzie liczył, to punkty dosana Ci na 1 pozycji.
w najsymaptyczniejszej zawodniczce wymieniłam kilka, żeby wszystkie( moim zdaniem) symaptyczne uhonorować. ale zdaje sobie sprawę, że punkty dostanie tylko ta wymieniona przeze mnie jako pierwsza.

poza tym, ja Twoich typów nie podważam, więc z łaski swojej i Ty uszanuj moje.

bez odzewu.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 maja 2008, 10:34

ann pisze:Endrju,nie jestem ślepa. serio. nie musisz pogrubiać.
przeczytaj sobie pierwszego posta.
można głosować na jedną osobę w każdej kategori. przypuszczam, że jak Greebo będzie liczył, to punkty dosana Ci na 1 pozycji.
w najsymaptyczniejszej zawodniczce wymieniłam kilka, żeby wszystkie( moim zdaniem) symaptyczne uhonorować. ale zdaje sobie sprawę, że punkty dostanie tylko ta wymieniona przeze mnie jako pierwsza.

poza tym, ja Twoich typów nie podważam, więc z łaski swojej i Ty uszanuj moje.

bez odzewu.

Nie znam regulaminu tego glosowania (gdyz nie został on nigdzie wyszczegolniony) ale pewne rzeczy same sa w sobie oczywiste.

Co do glosowania na kilka zawodniczek... w normalnych wyborach glos taki uznany by byl za niewazny : 8)

Bez odbioru
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 08 maja 2008, 10:36

w pierwszym poscie wszytsko jest napisane i nawet pogrubione, dla niedowidzących :lol:
Ty mnie nie musisz uczyć jak byłoby w normalnych wyborach.
ale Twój głos na najelpszego trenera w takim razie też nie byłby ważny 8)

serio bez odbioru.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 maja 2008, 10:40

ann pisze:w pierwszym poscie wszytsko jest napisane i nawet pogrubione, dla niedowidzących :lol:
Ty mnie nie musisz uczyć jak byłoby w normalnych wyborach.
ale Twój głos na najelpszego trenera w takim razie też nie byłby ważny 8) serio bez odbioru.

Napisałem dwóch gdyz "daleko" im do Zapolskiego :D
Wiec głos moze byc uznany za niewazny :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 09 maja 2008, 14:42

koszykarz Toruń. pisze:18.NAJCIEKAWSZY mecz : Wisła - MUKS 109 - 55

Kiedyś to bodaj simon podobny konkurs ogłaszał, ja mam pytanie do forumowiczów, bo pewnie rzeczonego gościa już nie ujrzymy - co autor miał na myśli..? Nie ma wielu rzeczy, które by mnie zdziwiły w tej ankiecie ale to mnie zafrapowało dogłębnie. Pomocy :)
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

koszykarz Toruń.

Postautor: koszykarz Toruń. » 09 maja 2008, 22:31

przemoe pisze:
koszykarz Toruń. pisze:18.NAJCIEKAWSZY mecz : Wisła - MUKS 109 - 55

Kiedyś to bodaj simon podobny konkurs ogłaszał, ja mam pytanie do forumowiczów, bo pewnie rzeczonego gościa już nie ujrzymy - co autor miał na myśli..? Nie ma wielu rzeczy, które by mnie zdziwiły w tej ankiecie ale to mnie zafrapowało dogłębnie. Pomocy :)

kolego - PRZEKORNIE napisalem taki mecz - bo tego typu wyniki nie powinny mieć miejsca w e-lidze.

POZDRAWIAM

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”