Endrju,nie jestem ślepa. serio. nie musisz pogrubiać.
przeczytaj sobie pierwszego posta.
można głosować na jedną osobę w każdej kategori. przypuszczam, że jak Greebo będzie liczył, to punkty dosana Ci na 1 pozycji.
w najsymaptyczniejszej zawodniczce wymieniłam kilka, żeby wszystkie( moim zdaniem) symaptyczne uhonorować. ale zdaje sobie sprawę, że punkty dostanie tylko ta wymieniona przeze mnie jako pierwsza.
poza tym, ja Twoich typów nie podważam, więc z łaski swojej i Ty uszanuj moje.
bez odzewu.
Komentarze do oskarów 2007/2008
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ann pisze:Endrju,nie jestem ślepa. serio. nie musisz pogrubiać.
przeczytaj sobie pierwszego posta.
można głosować na jedną osobę w każdej kategori. przypuszczam, że jak Greebo będzie liczył, to punkty dosana Ci na 1 pozycji.
w najsymaptyczniejszej zawodniczce wymieniłam kilka, żeby wszystkie( moim zdaniem) symaptyczne uhonorować. ale zdaje sobie sprawę, że punkty dostanie tylko ta wymieniona przeze mnie jako pierwsza.
poza tym, ja Twoich typów nie podważam, więc z łaski swojej i Ty uszanuj moje.
bez odzewu.
Nie znam regulaminu tego glosowania (gdyz nie został on nigdzie wyszczegolniony) ale pewne rzeczy same sa w sobie oczywiste.
Co do glosowania na kilka zawodniczek... w normalnych wyborach glos taki uznany by byl za niewazny :
Bez odbioru
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
w pierwszym poscie wszytsko jest napisane i nawet pogrubione, dla niedowidzących
Ty mnie nie musisz uczyć jak byłoby w normalnych wyborach.
ale Twój głos na najelpszego trenera w takim razie też nie byłby ważny
serio bez odbioru.
ale Twój głos na najelpszego trenera w takim razie też nie byłby ważny
serio bez odbioru.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ann pisze:w pierwszym poscie wszytsko jest napisane i nawet pogrubione, dla niedowidzących![]()
ale Twój głos na najelpszego trenera w takim razie też nie byłby ważnyserio bez odbioru.
Napisałem dwóch gdyz "daleko" im do Zapolskiego
Wiec głos moze byc uznany za niewazny
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
koszykarz Toruń. pisze:18.NAJCIEKAWSZY mecz : Wisła - MUKS 109 - 55
Kiedyś to bodaj simon podobny konkurs ogłaszał, ja mam pytanie do forumowiczów, bo pewnie rzeczonego gościa już nie ujrzymy - co autor miał na myśli..? Nie ma wielu rzeczy, które by mnie zdziwiły w tej ankiecie ale to mnie zafrapowało dogłębnie. Pomocy
-
koszykarz Toruń.
przemoe pisze:koszykarz Toruń. pisze:18.NAJCIEKAWSZY mecz : Wisła - MUKS 109 - 55
Kiedyś to bodaj simon podobny konkurs ogłaszał, ja mam pytanie do forumowiczów, bo pewnie rzeczonego gościa już nie ujrzymy - co autor miał na myśli..? Nie ma wielu rzeczy, które by mnie zdziwiły w tej ankiecie ale to mnie zafrapowało dogłębnie. Pomocy
kolego - PRZEKORNIE napisalem taki mecz - bo tego typu wyniki nie powinny mieć miejsca w e-lidze.
POZDRAWIAM
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”