Transfery i wygląd drużyny na sezon 2008/09
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
ah i ps grała w lidze akademickiej i tu warto dodać statystyki takie akurat z artykułu bo się nawinoł
Joanna Zalesiak wystąpiła w 21 meczach (z 32), średnio na parkiecie przebywała siedem minut, zdobywała średnio jeden punkt na mecz, w całym sezonie miała 15 zbiórek i 11 przechwytów
Oświece cię "Amatorze" że ona grać będzie na pozycji nr 2 bo tego pewnie też nie wiedziałeś no a daleko w porównaniach szukać nie bede popatrz na statystyki zawodniczki za ,którą ona ma grać Moore w akademickiej była chyba z 7 razy leprza zastanów się kto tu jest czopkiem i przestan pisać głupoty
kyS: ostrzezenie za zasmiecanie forum. Naucz sie edytowac posty.pozdrawiam
Joanna Zalesiak wystąpiła w 21 meczach (z 32), średnio na parkiecie przebywała siedem minut, zdobywała średnio jeden punkt na mecz, w całym sezonie miała 15 zbiórek i 11 przechwytów
Oświece cię "Amatorze" że ona grać będzie na pozycji nr 2 bo tego pewnie też nie wiedziałeś no a daleko w porównaniach szukać nie bede popatrz na statystyki zawodniczki za ,którą ona ma grać Moore w akademickiej była chyba z 7 razy leprza zastanów się kto tu jest czopkiem i przestan pisać głupoty
kyS: ostrzezenie za zasmiecanie forum. Naucz sie edytowac posty.pozdrawiam
Ejjjjj chłopaki przestańcie sie kłócić ja myślę, że trzeba dać jej szanse pograć, a nie tam od razu na niej psy wieszać.
P.S Friel weź trochę wyluzuj zobaczymy ją w sezonie a to, ze nie grała to zainteresowani wiedzą, ale akademicka w USA jest trochę inna niż nasza w gorzowie może ona się dopasuje:)
P.S Friel weź trochę wyluzuj zobaczymy ją w sezonie a to, ze nie grała to zainteresowani wiedzą, ale akademicka w USA jest trochę inna niż nasza w gorzowie może ona się dopasuje:)
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D
ja wiem że liga akademicka jest inna ja tylko zestawiłem 2 zawodniczki z tej samej pozycji ze sobą grajace w gorzowie i w lidze akademickiej i nie dam sobie wcisnać kitu że ona ma być wzmocnieniem a juz napewno nikt nie bedzie wyzywał mnie od czopków i amatorów
szkoda że na tym forum nie ma równouprawnienia tak Elen skarże się że mnie można obrażać a ja nie moge odpowiedzieć bo odrazu ostrzeżenie
aha i oswiadczam jeżeli zalesiak okaże się postacią wiodącą i wzmocnieniem osobiście dostanie odemnie na koniec bukiet białych róż
kyS: swoje pretensje powinienes kierowac do mnie, nie do Elena. I masz racje, nie ma rownouprawnienia, ale z drugiej strony nikt Ciebie nie zmuszal, zebys tutaj pisal posty - wolny wybor.
aha i oswiadczam jeżeli zalesiak okaże się postacią wiodącą i wzmocnieniem osobiście dostanie odemnie na koniec bukiet białych róż
kyS: swoje pretensje powinienes kierowac do mnie, nie do Elena. I masz racje, nie ma rownouprawnienia, ale z drugiej strony nikt Ciebie nie zmuszal, zebys tutaj pisal posty - wolny wybor.
A nie pomyślałeś może o tym, że ktoś musi "czarna" robotę robić?? a wzmocnieniem mają być te dziewczyny z zagranicy, i one raczej będą trzymać wynik, a co do Zalesiak to wszyscy wiedzą jak ona gra, i nie podejrzewam żeby sie zmieniła. Myślę, że ona nam sie jednak przyda do agresywnej obrony bo dosyć szybko sie rusza. (może jakieś przechwyty itp..) a jak sie pokaże z jakiejś innej strony to będzie tylko dla niej na plus.
tak z deka krócej to ona będzie ona wzmocnieniem, ale może nie do tego żeby troszczyć sie nam o wynik a o inne też ważne sprawy.
tak z deka krócej to ona będzie ona wzmocnieniem, ale może nie do tego żeby troszczyć sie nam o wynik a o inne też ważne sprawy.
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D
-
gofer13
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
te frel czy jak ci tam wiesz co zaprzeproszeniem niektórych ludzi pustak jestes wiesz
aska jest reprezentantką kraju a poza grą w kosza uczyła sie w stanach,
wiec niepierdziel ze jest slaba amatorze bo mnie krew zaleja ze statystyk wynika...
ze głąb jestes i tyle wiesz
pozdrów krewnych...
kyS: post nagrodzony ostrzezeniem
aska jest reprezentantką kraju a poza grą w kosza uczyła sie w stanach,
wiec niepierdziel ze jest slaba amatorze bo mnie krew zaleja ze statystyk wynika...
ze głąb jestes i tyle wiesz
pozdrów krewnych...
kyS: post nagrodzony ostrzezeniem
"Za kobiety i kibiców płacic nie musze"
gofer13 pisze:jak nietwoja to po co piszesz takie texty?
ziomek ja widze ze ty bys narzekał jak do azs u sciągneli by skerovic...
Przestań umiesz sie nie sprzeczać?
Aśka nawiała od nas aby obejrzeć sobie stany i pogrzać ławę
i nikt tego nie zmieni opuściła nas jak tylko daliśmy jej połowe sezonu na parkiecie ekstraklasy no tak się złożyło trudno .
wróciła do nas i ma szanse się zrehabilitować i odbudować formę czego jej oczywiście życzę ale nie bede hura optymistą jej powrotu i kropka
co do skerovic to przestań takie rzeczy pisać bo obrażasz Kasię Czubak
i nie wiesz o jakiej pozycji teraz mówimy zakończmy na tym ten temat bo polecą jakieś bany labo coś i pewnie dostanie się mi a bym nie chciał
kyS: poki sie nie wyzywacie, a kulturalnie wymieniacie poglady to nic nie poleci;)
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”