Transfery i wygląd drużyny na sezon 2008/09

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

friel
Kadet

Postautor: friel » 20 maja 2008, 14:17

ah i ps grała w lidze akademickiej i tu warto dodać statystyki takie akurat z artykułu bo się nawinoł
Joanna Zalesiak wystąpiła w 21 meczach (z 32), średnio na parkiecie przebywała siedem minut, zdobywała średnio jeden punkt na mecz, w całym sezonie miała 15 zbiórek i 11 przechwytów

Oświece cię "Amatorze" że ona grać będzie na pozycji nr 2 bo tego pewnie też nie wiedziałeś no a daleko w porównaniach szukać nie bede popatrz na statystyki zawodniczki za ,którą ona ma grać Moore w akademickiej była chyba z 7 razy leprza zastanów się kto tu jest czopkiem i przestan pisać głupoty

kyS: ostrzezenie za zasmiecanie forum. Naucz sie edytowac posty.pozdrawiam

aniuh
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: aniuh » 20 maja 2008, 17:20

a ciekawe jak ty bys grał co? :evil: tylko umiecie krytykowac a sami lepsi nie jesteście !! poczekamy zobaczymy jak będzie grała u nas. :D :D

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 20 maja 2008, 18:35

Ejjjjj chłopaki przestańcie sie kłócić ja myślę, że trzeba dać jej szanse pograć, a nie tam od razu na niej psy wieszać.

P.S Friel weź trochę wyluzuj zobaczymy ją w sezonie a to, ze nie grała to zainteresowani wiedzą, ale akademicka w USA jest trochę inna niż nasza w gorzowie może ona się dopasuje:)
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D

friel
Kadet

Postautor: friel » 20 maja 2008, 19:35

ja wiem że liga akademicka jest inna ja tylko zestawiłem 2 zawodniczki z tej samej pozycji ze sobą grajace w gorzowie i w lidze akademickiej i nie dam sobie wcisnać kitu że ona ma być wzmocnieniem a juz napewno nikt nie bedzie wyzywał mnie od czopków i amatorów :( szkoda że na tym forum nie ma równouprawnienia tak Elen skarże się że mnie można obrażać a ja nie moge odpowiedzieć bo odrazu ostrzeżenie

aha i oswiadczam jeżeli zalesiak okaże się postacią wiodącą i wzmocnieniem osobiście dostanie odemnie na koniec bukiet białych róż

kyS: swoje pretensje powinienes kierowac do mnie, nie do Elena. I masz racje, nie ma rownouprawnienia, ale z drugiej strony nikt Ciebie nie zmuszal, zebys tutaj pisal posty - wolny wybor.

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 20 maja 2008, 22:17

A nie pomyślałeś może o tym, że ktoś musi "czarna" robotę robić?? a wzmocnieniem mają być te dziewczyny z zagranicy, i one raczej będą trzymać wynik, a co do Zalesiak to wszyscy wiedzą jak ona gra, i nie podejrzewam żeby sie zmieniła. Myślę, że ona nam sie jednak przyda do agresywnej obrony bo dosyć szybko sie rusza. (może jakieś przechwyty itp..) a jak sie pokaże z jakiejś innej strony to będzie tylko dla niej na plus.:)

tak z deka krócej to ona będzie ona wzmocnieniem, ale może nie do tego żeby troszczyć sie nam o wynik a o inne też ważne sprawy.

friel
Kadet

Postautor: friel » 20 maja 2008, 22:36

oby przyjacielu oby mam nadzieje że trener nie widzi jej jako tej pierwszej 2 bo .. ojj bo bedziemy brylować ,ale w stratach :( wybaczcie mi ja poprostu nie jestem fanem jej talentu uważam że zmarnowała rok w USA mam pewne zdanie na jej temat i obym w czerwcu 2009musiał go przytaczać

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 21 maja 2008, 10:58

Może i zmarnowała rok w USA bo tak raczej było, ale ja tam myślę, że Maciejewski ma swoją dyscyplinę i ustawi sobie Aśke :lol: :D

gofer13
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gofer13 » 21 maja 2008, 15:41

te frel czy jak ci tam wiesz co zaprzeproszeniem niektórych ludzi pustak jestes wiesz
aska jest reprezentantką kraju a poza grą w kosza uczyła sie w stanach,
wiec niepierdziel ze jest slaba amatorze bo mnie krew zaleja ze statystyk wynika...
ze głąb jestes i tyle wiesz

pozdrów krewnych...

kyS: post nagrodzony ostrzezeniem
"Za kobiety i kibiców płacic nie musze"

gofer13
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gofer13 » 21 maja 2008, 20:34

dzięki:P

friel
Kadet

Postautor: friel » 22 maja 2008, 10:52

Jest cieńko z nią i tyle będę trzymał za nią mocno kciuki idzie za nią pewna opinia mam nadzieję że trener będzie znią dużo pracował i że nie bedziemy sie musieli tu dłużej kłucić

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 22 maja 2008, 12:02

friel pisze:Jest cieńko z nią i tyle będę trzymał za nią mocno kciuki idzie za nią pewna opinia mam nadzieję że trener będzie znią dużo pracował i że nie bedziemy sie musieli tu dłużej kłucić

"pewna opinia" to chyba jakaś twoja opinia. tak>>??

friel
Kadet

Postautor: friel » 22 maja 2008, 12:04

nie nie moja :) na szczeście :P

gofer13
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gofer13 » 22 maja 2008, 18:47

jak nietwoja to po co piszesz takie texty?

ziomek ja widze ze ty bys narzekał jak do azs u sciągneli by skerovic...

friel
Kadet

Postautor: friel » 22 maja 2008, 20:46

gofer13 pisze:jak nietwoja to po co piszesz takie texty?

ziomek ja widze ze ty bys narzekał jak do azs u sciągneli by skerovic...

Przestań umiesz sie nie sprzeczać?
Aśka nawiała od nas aby obejrzeć sobie stany i pogrzać ławę
i nikt tego nie zmieni opuściła nas jak tylko daliśmy jej połowe sezonu na parkiecie ekstraklasy no tak się złożyło trudno .
wróciła do nas i ma szanse się zrehabilitować i odbudować formę czego jej oczywiście życzę ale nie bede hura optymistą jej powrotu i kropka

co do skerovic to przestań takie rzeczy pisać bo obrażasz Kasię Czubak
i nie wiesz o jakiej pozycji teraz mówimy zakończmy na tym ten temat bo polecą jakieś bany labo coś i pewnie dostanie się mi a bym nie chciał

kyS: poki sie nie wyzywacie, a kulturalnie wymieniacie poglady to nic nie poleci;)

gofer13
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gofer13 » 26 maja 2008, 08:25

freil czy cos tam zostan znawcą biegóg najlepiej na orientacje...
kasi nieobrazam a to ze niepotrafisz czytac to niemoja wina...
wiec upieraj sie dalej ja wiem swoje a na koniec sezonu wysmieje cie jak nędznego tofika...
:lol:

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”