TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Rodzic

Postautor: Rodzic » 06 czerwca 2008, 08:35

A więc MUKS został potraktowany podobnie, jak MUKS stara się robić na szczeblach młodzieżowych. Tylko teraz role się odwróciły. W kadetkach podbieranie klubom okolicznym zawodniczek, po to by niektóre z nich usadzić na ławie jest ok, natomiast w seniorkach, to już tak nie można, bo to praca trenerska jest nieuszanowana! tak?
No niestety podwójną miarą tego nie powinno się oceniać. Jeśli mozna młode podkupywać z innych klubów i osłabiać tym te zespoły, a czasem prowadzić do ich rozpadu, to wybaczcie, ale w seniorkach wolna amerykanka jest też dla wszystkich.
Powodzenia w podbieraniu młodych i nie sprzedawaniu starych. ;)

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 06 czerwca 2008, 08:42

Anonymous pisze:
FAN PLKK pisze:
matrix pisze:
Endrju pisze:Nie mogę zrozumieć jednego. Dlaczego Gosia Babicka zrobiła jeden krok w tył :?: :roll: "zamienił stryjek siekierkę na kijek?"

poprostu wróciła w rodzinne strony skąd sroki odleciały....

może nie chodziło o tyle o sroki a o Natalie Małaszewska z która ona osobiscie sie nie dogadywała dlatego nie grała w jeleniej.

trzeba dodac ze sporo zawodniczek nie nawidzi Natalii Małaszewskiej . moze dlatego że jest lepsza od nich :!:

a czy ja mowie ze jest słabsza od innych ja uwazam ja za swietnego gracza jedna z lepszych rozgrywajacych calej ligi ale stwierdzilem ze babicka jej nie lubi bo widocznie sama jest slaba i jej zazdrosci wynikow ale coz tacy ludzie tez sie zdarzaja ale najbardziej mnie bawi to ze kiedy odchodzila z Brzegu to mowila ze Gorzow to jest to czego jej trzeba ze sa tam super trenerzy i co po roku odchodzi po beznadziejnym w swoim wykonaniu sezonie.. :roll:
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 06 czerwca 2008, 09:09

"gosciu" na jakiej podstawie sadzisz ze natalia jest taka the best? Lubie te zawodniczke naprawde ael denerwujace sa te bzdury o ktorych niektorzy pisza ...byc liderka jeleniej w poprzednimsezonie to nie byl problem jak dla mnie 90% powinna jelenia wymienic jesli chodzi o zeszloroczne zawodniczki ...czasem juniorki graly by lepiej ... dajcie Natali sie wykazac w tym nadchodzacym sezonie w lepszej druzynie ...ale prosze nie zdziwcie sie ze z 18 pkt na mecz nagle bedzie 6-7 pkt
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 06 czerwca 2008, 09:37

Mozarthio pisze:"gosciu" na jakiej podstawie sadzisz ze natalia jest taka the best? Lubie te zawodniczke naprawde ael denerwujace sa te bzdury o ktorych niektorzy pisza ...byc liderka jeleniej w poprzednimsezonie to nie byl problem jak dla mnie 90% powinna jelenia wymienic jesli chodzi o zeszloroczne zawodniczki ...czasem juniorki graly by lepiej ... dajcie Natali sie wykazac w tym nadchodzacym sezonie w lepszej druzynie ...ale prosze nie zdziwcie sie ze z 18 pkt na mecz nagle bedzie 6-7 pkt

gosciu na jej pozycji nie punkty sa najwazniejsze a asysty i to jak bedzie prowadzila gre zespolu co jej bardzo dobrze szlo gdy przyszly do jeleniej amerykanki swietnie z nimi potrafila wspolpracowac to jest naprawde skarb dla zespolu wiec zamilcz..
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

pepe1

Postautor: pepe1 » 06 czerwca 2008, 09:52

FAN PLKK pisze:
Anonymous pisze:
FAN PLKK pisze:
matrix pisze:
Endrju pisze:Nie mogę zrozumieć jednego. Dlaczego Gosia Babicka zrobiła jeden krok w tył :?: :roll: "zamienił stryjek siekierkę na kijek?"

poprostu wróciła w rodzinne strony skąd sroki odleciały....

może nie chodziło o tyle o sroki a o Natalie Małaszewska z która ona osobiscie sie nie dogadywała dlatego nie grała w jeleniej.

trzeba dodac ze sporo zawodniczek nie nawidzi Natalii Małaszewskiej . moze dlatego że jest lepsza od nich :!:

a czy ja mowie ze jest słabsza od innych ja uwazam ja za swietnego gracza jedna z lepszych rozgrywajacych calej ligi ale stwierdzilem ze babicka jej nie lubi bo widocznie sama jest slaba i jej zazdrosci wynikow ale coz tacy ludzie tez sie zdarzaja ale najbardziej mnie bawi to ze kiedy odchodzila z Brzegu to mowila ze Gorzow to jest to czego jej trzeba ze sa tam super trenerzy i co po roku odchodzi po beznadziejnym w swoim wykonaniu sezonie.. :roll:

tez pamiętam jak tak mówiła. nawet Maciewjewski widział ją w składzie - a tu nagle powrót do Jelonki . jej wybór..

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 czerwca 2008, 09:55

Endrju pisze:Wydaje mi sie ze chyba o zostaniu w Poznaniu zadecydowaly jakies sprawy rodzinne... bo inaczej juz dawno bylaby w Gorzowie gdzie napewno by zrobila duzy krok do przodu grajac zarowno w lidze jak i w pucharach :wink:

co nie znaczy, że nie zrobi kroku do przodu w AZSie Poznań.
reloaded :]

Zawodniczka KK

Do " FAN PLKK"

Postautor: Zawodniczka KK » 06 czerwca 2008, 11:59

Człowieku co ty wypisujesz o naszej nowej koleżance Gosi Babickiej? Skąd masz takie głupie informacje o konflikcie między Gosią a Natalią? A może sam to wymyśliłeś intrygancie! Sama słyszałam jak Gosia mówiła do trenera,że z Natalią grało jej sie dobrze, że ją lubi i szkoda że odeszła. Swoje denne opinie z brzeskiego zaścianka zachowaj dla siebie.
A czy sezon był udany w jej wykonaniu to nie twoja opinia się liczy - posłuchaj trenera Maciejewskiego na "gorzow24" gdzie ocenia wszstkie zawodniczki. O jej odejściu z Gorzowa zdecydowały względy osobiste, chce po prostu być wreszcie z rodziną.
A jeszcze taka uwaga: pisanie z małej litery nazwiska zawodniczki świadczy o braku kultury i złośliwości. Skąd tyle jadu w tobie? Pamiętaj,że wszystkie złe słowa wrócą do ciebie.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 06 czerwca 2008, 12:12

Prawda. O odejściu Gosi z Gorzowa nie zadecydowały tylko względy sportowe. A czy zrobiła krok w tył? To się okaże jak rozpocznie się sezon.

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 06 czerwca 2008, 12:49

Wszystko bedzie moznan oceniac w nowym sezonie nie rozumiem was "krok do tylu"teraz Finefarm to bedzie w ogole inna druzyna i innymi ambicjami...Pozdrawiam :shock:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Gość

Re: Do " FAN PLKK"

Postautor: Gość » 06 czerwca 2008, 12:53

Zawodniczka KK pisze:Człowieku co ty wypisujesz o naszej nowej koleżance Gosi Babickiej? Skąd masz takie głupie informacje o konflikcie między Gosią a Natalią? A może sam to wymyśliłeś intrygancie! Sama słyszałam jak Gosia mówiła do trenera,że z Natalią grało jej sie dobrze, że ją lubi i szkoda że odeszła. Swoje denne opinie z brzeskiego zaścianka zachowaj dla siebie.
A czy sezon był udany w jej wykonaniu to nie twoja opinia się liczy - posłuchaj trenera Maciejewskiego na "gorzow24" gdzie ocenia wszstkie zawodniczki. O jej odejściu z Gorzowa zdecydowały względy osobiste, chce po prostu być wreszcie z rodziną.
A jeszcze taka uwaga: pisanie z małej litery nazwiska zawodniczki świadczy o braku kultury i złośliwości. Skąd tyle jadu w tobie? Pamiętaj,że wszystkie złe słowa wrócą do ciebie.

po prostu caly Brzeg ma chyba calej Polsce za zle ze zawodniczki takie jak Proszczenko , CHelczynska , Makowska , Koc , Marczewska czy Babicka chcą jeszcze cos ugrac w lidze - a w Brzegu to jest niemożliwe - dlatego chyba maja żal do innych...

Nic tylko wspołczuc

pepe1

Postautor: pepe1 » 06 czerwca 2008, 12:56

TyLkO AzS KKJG pisze:Wszystko bedzie moznan oceniac w nowym sezonie nie rozumiem was "krok do tylu"teraz Finefarm to bedzie w ogole inna druzyna i innymi ambicjami...Pozdrawiam :shock:

moim zdaniem gra w macierzystym klubie powinna chyba dodawac skrzydel .

a Babicka rozwineła sie od czasu odejscia z Jeleniej Gory przed 5 laty. tak wiec na pewno będzie niezłym wzmocnieniem - i będzie WIĘCEJ grac niz w Gorzowie - nie da sie ukryc że Maciejewski stawiał przeważnie na swoje niż na Gośke...

dodac do tego Gulak i Waligórską praz Gawrońską i Wójcik - oraz Amerykanki - w Jeleniej Goze może byc ciekawa drużyna - z ambicjami na play off.

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 06 czerwca 2008, 13:36

FAN PLKK pisze:
Mozarthio pisze:"gosciu" na jakiej podstawie sadzisz ze natalia jest taka the best? Lubie te zawodniczke naprawde ael denerwujace sa te bzdury o ktorych niektorzy pisza ...byc liderka jeleniej w poprzednimsezonie to nie byl problem jak dla mnie 90% powinna jelenia wymienic jesli chodzi o zeszloroczne zawodniczki ...czasem juniorki graly by lepiej ... dajcie Natali sie wykazac w tym nadchodzacym sezonie w lepszej druzynie ...ale prosze nie zdziwcie sie ze z 18 pkt na mecz nagle bedzie 6-7 pkt

gosciu na jej pozycji nie punkty sa najwazniejsze a asysty i to jak bedzie prowadzila gre zespolu co jej bardzo dobrze szlo gdy przyszly do jeleniej amerykanki swietnie z nimi potrafila wspolpracowac to jest naprawde skarb dla zespolu wiec zamilcz..

Dlaczego ma zamilczec? Forum jest po to , aby sie wypowiadac, a ze Tobie nie wszystkie wypowiedzi sie podobaja to juz Twoj problem. Zawsze masz takie wyjscie, w gornym prawym rogu nacisnac ,,x" i po klopocie.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 06 czerwca 2008, 14:00

pepe1 pisze:
TyLkO AzS KKJG pisze:Wszystko bedzie moznan oceniac w nowym sezonie nie rozumiem was "krok do tylu"teraz Finefarm to bedzie w ogole inna druzyna i innymi ambicjami...Pozdrawiam :shock:

moim zdaniem gra w macierzystym klubie powinna chyba dodawac skrzydel .

a Babicka rozwineła sie od czasu odejscia z Jeleniej Gory przed 5 laty. tak wiec na pewno będzie niezłym wzmocnieniem - i będzie WIĘCEJ grac niz w Gorzowie - nie da sie ukryc że Maciejewski stawiał przeważnie na swoje niż na Gośke...

Zmień dilera bo cię oszukuje :!: :roll: mało to razy wychodziła w pierwszym składzie :?: 615minut w 34 meczach rozegranych (ponad 18min na mecz) na zmiane z Agnieszką.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

BUSTER

ANNA DE FORGE

Postautor: BUSTER » 06 czerwca 2008, 14:12

ANNA Deforge nie bedzie grała w następnym sezonie w Wisle Kraków..jest to info na 100 %

Awatar użytkownika
xavery2
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: xavery2 » 06 czerwca 2008, 14:19

:shock: skad to info :?: ja slyszalem ze zostaje w Wisle

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”