IX kolejka FGE:Tęcza Leszno-AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Endrju pisze:rzymispokojnie:D nikt nie mowi o Mistrzostwie... powoli... najpierw wejdzmy do finalu... a pozniej beda mogly koszykarki sie nawet polozyc na parkiecie
![]()
![]()
rzymi pisze:friel pisze:nom potrzeba nam zespołu który w Eurolidze zacznie nam przynosić chwałę
czyli w przyszłym sezonie mamy Final Four w Gorzowie, tak?
friel pisze:wątpisz?![]()
kłamiesz Endrju, za plecami planujecie FF a Ty tu mówisz, że nikt o mistrzostwie nie myśli
cóż, ja powiem tylko tyle. Dla mnie finał Wisła-Lotos wcale nie jest taki oczywisty.

ja powiem przekornie - jeśli - być może - Gorzow będzie miał szansę być na 1 miejscu po rundzie zasadniczej . to jestem pewien że Wisła i Lotos będą robiły wszystko by spotkać sie dopiero w finale rozgrywek...
czyli możliwe że będa chciały zająć np: miejsca 2 i 4 po rundzie zasadniczej itp.
nie zapominajmy że Polkowice też nie tracą tak dużo a grają coraz lepiej - a myśle że Rybnik i Toruń w II rundzie rozgryewek też będą odbierały punkty zainteresowanym drużynom...
Nie da się ukryć że będzie coraz ciekawiej w lidze...
czyli możliwe że będa chciały zająć np: miejsca 2 i 4 po rundzie zasadniczej itp.
nie zapominajmy że Polkowice też nie tracą tak dużo a grają coraz lepiej - a myśle że Rybnik i Toruń w II rundzie rozgryewek też będą odbierały punkty zainteresowanym drużynom...
Nie da się ukryć że będzie coraz ciekawiej w lidze...
- hellraiser
- Junior
czuken pisze:Michu23 pisze:radziłbym nie podniecać się dotychczasowymi wynikami bo w finale i tak będą Wisła i Lotos..... Chyba nikt nie zaprzeczy że będzie inaczej...
Ja zaprzecze. Final bedzie Gorzow-Wisla. Mozecie isc obstawic taka pare u buka.PZDR
Dokładnie.
A jak dorzucicie że Leszno spadnie z ligi to będziecie mieć kumulacje.
Kasa leży na ulicy (tzn. u buka). Nic tylko po nią sięgnać

- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
hellraiser pisze:czuken pisze:Michu23 pisze:radziłbym nie podniecać się dotychczasowymi wynikami bo w finale i tak będą Wisła i Lotos..... Chyba nikt nie zaprzeczy że będzie inaczej...
Ja zaprzecze. Final bedzie Gorzow-Wisla. Mozecie isc obstawic taka pare u buka.PZDR
Dokładnie.
A jak dorzucicie że Leszno spadnie z ligi to będziecie mieć kumulacje.
Kasa leży na ulicy (tzn. u buka). Nic tylko po nią sięgnać![]()
![]()
Ah.. riposta musiala byc, bo juz zdenerwowanie ze Lotos moze nie byc w finale(co jest na pewno duuuzooo bardziej mozliwe niz spadek Teczy)
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
-
koszykarz
Catchings w Lotosie PKO BP Gdynia!
Dwukrotna mistrzyni olimpijska zagra w polskiej ekstraklasie! Kontrakt na grę w Lotosie PKO BP Gdynia podpisała jedna z najlepszych koszykarek świata Tamika Catchings! Gdyńscy działacze w końcu dopięli swego i po wielu miesiącach negocjacji, w końcu podpisali kontrakt z czarnoskórą Amerykanką.
plkk.pl
To raczej świadczy, że powinno być coś więcej [czyt. przybycie Catch do Gdyni], niż obietnice.
przepraszam za offtop.
Dwukrotna mistrzyni olimpijska zagra w polskiej ekstraklasie! Kontrakt na grę w Lotosie PKO BP Gdynia podpisała jedna z najlepszych koszykarek świata Tamika Catchings! Gdyńscy działacze w końcu dopięli swego i po wielu miesiącach negocjacji, w końcu podpisali kontrakt z czarnoskórą Amerykanką.
plkk.pl
To raczej świadczy, że powinno być coś więcej [czyt. przybycie Catch do Gdyni], niż obietnice.
przepraszam za offtop.

-
marcinek1989
- Żak
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”