i WIELKIE GRATULACJE DLA KRZYSZTOFA SZEWCZYKA !
Dziekujemy za słowa uznania od kibiców innych drużyn
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
czekolada pisze:W radiu Krawczyk powiedział, że Fleicher i Maslowki wracają dzisiaj do domu a do czwartku pojawią się w Gdyni 2 nwe zawodniczki i nie wykluczył, że jedną z nich może być ADF. Winnicki zostaje (NIESTETY).
hellraiser pisze:Przegraliśmy mecz ze średnim zespołem PLKK...u siebie...kilkunastopunktami. W tym miejscu jesteśmy dzięki trenerowi.
I teraz albo Krawczyk ze Ślimakiem będzie bardziej bystry niż Ludwik M. z Herktem i ten wynik z punktu widzenia sezonu okaże się czymś pozytywny...albo kto następny chce z nami wygrać a dotąd mu sie za często nie udawało-proszę ustawić się w kolejce![]()
?
Kuba pisze:hellraiser pisze:Przegraliśmy mecz ze średnim zespołem PLKK...u siebie...kilkunastopunktami. W tym miejscu jesteśmy dzięki trenerowi.
I teraz albo Krawczyk ze Ślimakiem będzie bardziej bystry niż Ludwik M. z Herktem i ten wynik z punktu widzenia sezonu okaże się czymś pozytywny...albo kto następny chce z nami wygrać a dotąd mu sie za często nie udawało-proszę ustawić się w kolejce![]()
?
nam się udawało pewnie częściej niż niejednemu zespołowi FGE w ostatnich paru latach, ale nie mam nic przeciwko, by za tydzień też wygrać
Nie zwalniajcie Ślimaka! Dajcie mu czas jeszcze![]()
czekolada pisze:W radiu Krawczyk powiedział, że Fleicher i Maslowki wracają dzisiaj do domu a do czwartku pojawią się w Gdyni 2 nwe zawodniczki i nie wykluczył, że jedną z nich może być ADF. Winnicki zostaje (NIESTETY).
Endrju pisze:czekolada pisze:W radiu Krawczyk powiedział, że Fleicher i Maslowki wracają dzisiaj do domu a do czwartku pojawią się w Gdyni 2 nwe zawodniczki i nie wykluczył, że jedną z nich może być ADF. Winnicki zostaje (NIESTETY).
A co z jej obywatelstwem ?![]()
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 85 gości