X kolejka FGE:Lotos PKO BP Gdynia-AZS KK Jelenia Góra

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 02 listopada 2008, 18:34

:D ;D ;D ALE RODOCHA ;D Wielkie Dzieki dla dziewczyn za tak wspaniałą niespodziankę !!!!!!! 13pkt w Gdyni to nie byle co.
i WIELKIE GRATULACJE DLA KRZYSZTOFA SZEWCZYKA !

Dziekujemy za słowa uznania od kibiców innych drużyn ;) :)
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

friel
Kadet

Postautor: friel » 02 listopada 2008, 18:44

Gratki dla dziewczyn wykonały wspaniałą robotę wykorzystały słabostki lotosu i dzięki temu czołówka ucieka gdyniankom

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 02 listopada 2008, 18:48

W radiu Krawczyk powiedział, że Fleicher i Maslowki wracają dzisiaj do domu a do czwartku pojawią się w Gdyni 2 nwe zawodniczki i nie wykluczył, że jedną z nich może być ADF. Winnicki zostaje (NIESTETY).

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 02 listopada 2008, 18:50

Wielkie gratulacje dla dziewczyn z Jeleniej za wspaniały meczyk w gdyni od ekipy z Poznania...pozdrroo... :D :D :D
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

swatch
Amator

Postautor: swatch » 02 listopada 2008, 19:05

czekolada pisze:W radiu Krawczyk powiedział, że Fleicher i Maslowki wracają dzisiaj do domu a do czwartku pojawią się w Gdyni 2 nwe zawodniczki i nie wykluczył, że jedną z nich może być ADF. Winnicki zostaje (NIESTETY).

Aha, no to prezes dzisiaj zdradzil juz wszelkie szczegolu;)
Szkoda Maslowskiej, ona moim zdanime powinna zostac. Czyli do zespolu moze dojsc nowa dziewczyna z USA->ADF? a dziewczyna z Europy->mhh moze Margo?

Dzieje sie, dzieje...:)
^^

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 02 listopada 2008, 19:16

Brawo Jelenia. Bardzo ładnie dziewczyny zagrały.
pozdrowienia dla Niewrzawki 8)
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 02 listopada 2008, 19:25

hellraiser pisze:Przegraliśmy mecz ze średnim zespołem PLKK...u siebie...kilkunastopunktami. W tym miejscu jesteśmy dzięki trenerowi.

I teraz albo Krawczyk ze Ślimakiem będzie bardziej bystry niż Ludwik M. z Herktem i ten wynik z punktu widzenia sezonu okaże się czymś pozytywny...albo kto następny chce z nami wygrać a dotąd mu sie za często nie udawało-proszę ustawić się w kolejce :wink: :wink: ?

Kuba pisze:
hellraiser pisze:Przegraliśmy mecz ze średnim zespołem PLKK...u siebie...kilkunastopunktami. W tym miejscu jesteśmy dzięki trenerowi.

I teraz albo Krawczyk ze Ślimakiem będzie bardziej bystry niż Ludwik M. z Herktem i ten wynik z punktu widzenia sezonu okaże się czymś pozytywny...albo kto następny chce z nami wygrać a dotąd mu sie za często nie udawało-proszę ustawić się w kolejce :wink: :wink: ?

nam się udawało pewnie częściej niż niejednemu zespołowi FGE w ostatnich paru latach, ale nie mam nic przeciwko, by za tydzień też wygrać ;-)

Nie zwalniajcie Ślimaka! Dajcie mu czas jeszcze :lol: ;-)

No własnie poczekajcie jeszcze 4 mecze :D :D :D

czekolada pisze:W radiu Krawczyk powiedział, że Fleicher i Maslowki wracają dzisiaj do domu a do czwartku pojawią się w Gdyni 2 nwe zawodniczki i nie wykluczył, że jedną z nich może być ADF. Winnicki zostaje (NIESTETY).

A co z jej obywatelstwem ? :roll: :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 02 listopada 2008, 19:27

Ja już widzę rozwiązanie i nie będziemy czekać nawet jednego meczu. Tylko okaże się w czwartek czy to jest to o czym myślę. A później zobaczymy co z tego wyjdzie. I mam nadzieję, że to koniec z porażkami w tym sezonie. :roll:

a skoro Michelle jedzie do domu to znaczy że z obywatelstwa nic nie wyszło.
ObrazekObrazek

swatch
Amator

Postautor: swatch » 02 listopada 2008, 19:29

Endrju pisze:

A co z jej obywatelstwem ? :roll: :D

Nie szlo to tak latwo, jak poczatkowo zakladalismy. Sprawa utkenla w martywm punkcie...Jakby Maslowski byla Polka to by byla dobra zawodniczka, bo jak na Amerykanke to jest za slaba...
^^

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 02 listopada 2008, 20:00

Gratki dla Jelonki :D 8)
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 02 listopada 2008, 20:39

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 02 listopada 2008, 20:40

o tak, pani Coleman bardzo dobrze zagrała i ma powody do radości.
ObrazekObrazek

aniuh
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: aniuh » 02 listopada 2008, 20:42

ale Gosia "z Boiska" Wygląda :lol: :lol: :lol: :lol:
:twisted:

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 02 listopada 2008, 20:47

Nie zdążyłem wyciągnąć aparatu jak tańczyły w kółku na środku boiska. Fajny team spirit, sporo pomaga. Ławka żyła cały mecz i tak trzeba.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 02 listopada 2008, 21:27

mecz, konferencja prasowa i wywiad z trenerem Jelonki na www.lotospkobp.tv
Fajnie Wasz trener powiedział, że wierzył w wygraną. A Ślimak na konferencji blady jak ściana. Mecz niewiarygodny, nasze zagrały tak, jakby chciały zwolnić trenera, albo dobrze zarobić w sts-ach. Daleki jestem od teorii spiskowych, ale nie pamiętam takiego meczu a na lotos chodzę od wielu lat. Ciekawe czy zmiany skończą się tylko na Maslowski i Fleischer? I kto przyjdzie za nie? Chciałbym, żeby to była Katie Smith, może Alana wtedy by się zmobilizowała, bo jak na razie gra średnio na jeża ale najgorsze jest to ze nie ma konkurencji. Dzisiejszy mecz i nie tylko dzisiejszy pokazał, że błędem było pozbycie się Breitreiner. Błedem było zatrudnienie ślimaka, błędem było zatrudnienie Fleischer, błędem było zatrudnienie Masłowski, i tak można jeszcze długo wymieniać

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”