XIII kolejka FGE: Lotos PKO BP Gdynia-TS Wisła Kraków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Pełna zgoda Wiślak!
Też tak uważam że jak wrócą nasze wszystkie zawodniczki to szansa na mistrza jest bardzo realna i to nawet w 5 meczach...
Lotos nic nadzwyczajnego nie zagrał!
Canty dzisiaj naprawdę pokazała kilka super wejśc pod kosz i oby tak dalej!
A mlode trzeba ogrywać w meczach z LKS-em Pabianicami itp!
Osobiste trenować i jeszcze raz trenować...
I rzuty za trzy tu tez nie istniejemy!!!
Też tak uważam że jak wrócą nasze wszystkie zawodniczki to szansa na mistrza jest bardzo realna i to nawet w 5 meczach...
WISŁA-MISTRZ POLSKI 2008!!!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
„Tradycyjnie" już krakowscy fani nie mogli zobaczyć meczu swojej drużyny w niekodowanej telewizji, tylko na antenie TVP Sport, która nie jest zbyt „powszechna". Zamiast pojedynku na najwyższym szczeblu PLKK widzowie mieli okazję śledzić nudną relację z Gruzji. Kolejny raz Robert Korzeniowski i jego współpracownicy udowodnili, że dla nich priorytetem jest „podlizanie się" władzom, a nie dobro kibiców. Jak widać nic nie dające, bezsensowne dysputy o osobie, która na każdym kroku kompromituje nasz kraj jest ważniejsze, niż lojalność wobec widzów i fanów.
Powyższa opinia jest osobistym przemyśleniem autora i nie ma wpływu na stanowisko SKWK w tej sprawie.
kibicewisly.pl

WislaLive.pl
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
De Szmraj może je szkolić po derbachJaroTS pisze:Pełna zgoda Wiślak!
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Marco pisze:„Tradycyjnie" już krakowscy fani nie mogli zobaczyć meczu swojej drużyny w niekodowanej telewizji, tylko na antenie TVP Sport, która nie jest zbyt „powszechna". Zamiast pojedynku na najwyższym szczeblu PLKK widzowie mieli okazję śledzić nudną relację z Gruzji. Kolejny raz Robert Korzeniowski i jego współpracownicy udowodnili, że dla nich priorytetem jest „podlizanie się" władzom, a nie dobro kibiców. Jak widać nic nie dające, bezsensowne dysputy o osobie, która na każdym kroku kompromituje nasz kraj jest ważniejsze, niż lojalność wobec widzów i fanów.
Powyższa opinia jest osobistym przemyśleniem autora i nie ma wpływu na stanowisko SKWK w tej sprawie.
kibicewisly.pl
Milion % racji !
Ja bym tego .... inaczej nazwał...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
W końcu w Lotosie w drużynie zagrała Currie, a właściwie to drużyna zagrała z nią. To ona poprowadziła zespół, gdy było ciężko. Początek trzeciej kwarty masakryczny
ale potem chyba dziewczyny nieco za bardzo siadły i już nie wchodziło tak ładnie.
A Lecia ostatnio czołową zawodniczką drużyny. I to bardzo bardzo cieszy
Natomiast komentarz pani Trześniewskiej jak dla mnie nieco nie na miejscu. Rozumiem sympatię do zespołu, gdzie zdobyło się ostatni tytuł MP, ale odrobina obiektywizmu by nie zaszkodziła. A tak to 99% zadań było o najwspanialszej Wiśle. Zdecydowanie lepiej słucha się komentarza obiektywnego, nawet jeśli to pan Łabędź
A Lecia ostatnio czołową zawodniczką drużyny. I to bardzo bardzo cieszy
Natomiast komentarz pani Trześniewskiej jak dla mnie nieco nie na miejscu. Rozumiem sympatię do zespołu, gdzie zdobyło się ostatni tytuł MP, ale odrobina obiektywizmu by nie zaszkodziła. A tak to 99% zadań było o najwspanialszej Wiśle. Zdecydowanie lepiej słucha się komentarza obiektywnego, nawet jeśli to pan Łabędź
golew pisze:Natomiast komentarz pani Trześniewskiej jak dla mnie nieco nie na miejscu. Rozumiem sympatię do zespołu, gdzie zdobyło się ostatni tytuł MP, ale odrobina obiektywizmu by nie zaszkodziła. A tak to 99% zadań było o najwspanialszej Wiśle. Zdecydowanie lepiej słucha się komentarza obiektywnego, nawet jeśli to pan Łabędź
... tak jakby komentarz, który zazwyczaj był udziałem... cholera zapomniałem która to była zawodniczka Lotosu zazwyczaj komentowała... w każdym razie też był mega obiektywny...
Ale zgadzam się, jak jest obiektywny to jest fajniej
golew pisze:Natomiast komentarz pani Trześniewskiej jak dla mnie nieco nie na miejscu. Rozumiem sympatię do zespołu, gdzie zdobyło się ostatni tytuł MP, ale odrobina obiektywizmu by nie zaszkodziła. A tak to 99% zadań było o najwspanialszej Wiśle. Zdecydowanie lepiej słucha się komentarza obiektywnego, nawet jeśli to pan Łabędź
Dla mnie Ela tworzyła równowagę, bo Łabędź przy 16-0 dla Lotosu w 3 kwarcie prawie dostał orgazmu, albo i nie prawie.
Ten pan to jest chodzący subiektywizm, który najlepiej pokazał w 7 meczu finałowym krzycząc rozpaczliwie "Co się stało????????"
BlackJury- chodzi Ci o najlepszego agenta koszykarskiego w tym kraju, który wcisnął Wiśle pakiecik 3 w 1 czyli Joanne Cupryś (z nazwiska panieńskiego)
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
BlackJuRy pisze:golew pisze:Natomiast komentarz pani Trześniewskiej jak dla mnie nieco nie na miejscu. Rozumiem sympatię do zespołu, gdzie zdobyło się ostatni tytuł MP, ale odrobina obiektywizmu by nie zaszkodziła. A tak to 99% zadań było o najwspanialszej Wiśle. Zdecydowanie lepiej słucha się komentarza obiektywnego, nawet jeśli to pan Łabędź
... tak jakby komentarz, który zazwyczaj był udziałem... cholera zapomniałem która to była zawodniczka Lotosu zazwyczaj komentowała... w każdym razie też był mega obiektywny...
Ale zgadzam się, jak jest obiektywny to jest fajniej
Miałem dokładnie to samo napisać
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Pająk?
Ale tu sooooory, przegięcia były
np. fajne (w zamyśle) podanie Skery, nieudane, przechwyt, Marczanka podaje do Oliwki a ta wrzuca. Łabędź mówi, że nieudane podanie Skery, Ela coś mówi, Łabędź mówi, że i podanie Marczanki piękne, a Ela "tak, niestety koleżanki się nie zorientowały, ale pomysł przedni" itd. dopiero Łabędź stwierdził, że ona chyba wciąż o rzucie Skery.
Szkoda, że musiała się zwinąć na pociąg bo ciekawa jestem jej opinii na koniec meczu
np. fajne (w zamyśle) podanie Skery, nieudane, przechwyt, Marczanka podaje do Oliwki a ta wrzuca. Łabędź mówi, że nieudane podanie Skery, Ela coś mówi, Łabędź mówi, że i podanie Marczanki piękne, a Ela "tak, niestety koleżanki się nie zorientowały, ale pomysł przedni" itd. dopiero Łabędź stwierdził, że ona chyba wciąż o rzucie Skery.
Szkoda, że musiała się zwinąć na pociąg bo ciekawa jestem jej opinii na koniec meczu
Ałgaja pisze:BlackJury- chodzi Ci o najlepszego agenta koszykarskiego w tym kraju, który wcisnął Wiśle pakiecik 3 w 1 czyli Joanne Cupryś (z nazwiska panieńskiego)
A no onią mi chodziło
No ale ze względu na mój subiektywizm... obiektywny być nie mogę...
A tak w ogóle, to brawa dla dziewczyn
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 21:25 przez BlackJuRy, łącznie zmieniany 1 raz.
golew pisze:Pająk?
Jak komentowała w.w Pani to zawsze po meczu miałem ochotę napisać :
sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooory mega przegięcie ...
Momentami gdy Lotos przegrywał ona praktycznie milczała a Łabędź chcąc ratować sytuacje musiał w trakcie transmisji "na żywo" opowiadać jak to Ona związana z Lotosem i żeby widzowie zrozumieli . .itd XD
golew pisze:
Ja już się nasłuchałem "łabędziego śpiewu" wielu "Gdyńskich" komentatorów po przegranych Lotosu.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2008, 21:29 przez Wiślak PB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”