ann pisze:"kolego" przestań w końcu zarzucać mi brak obiektywizmu! moja sympatia czy antypatia do Canty nie ma tutaj nic wspólnego z tym co napisałam. Aneta jest młodą niedoświadczoną Polką, a Canty gwiazdą (choć już upadającą)Chicago Sky i wydaje mi się, że sprowadzana była do Wisły nie po to, żeby robić takie statytstki jak robi do tej pory?zapewniam Cię, że jak tylko będę mieć swój klub to kupię, ale najpierw czekam aż trenerka pójdzie na emeryturę jako zawodniczka i na wygraną w totolotkaKupcie kogoś sami a nie tylko krytykujcie...![]()
a Ty w końcu przestań w każdym poście lizać d... działaczom i mówić jak to jest pięknie i cudownie, bo nie jest.
Tak faktycznie bardzo lubisz Dominique...zauważyłem, że nawet po dobrym jej meczu nie potrafisz nic pozytywnego napisać...szkoda!
Zauważacie tylko jej błędy mimo że oprócz Eweliny była drugą postacią Wisły w tym meczu!
Wiadomo że nie ma co porównywać Kotnis do Canty i ja tego nie robię tylko oceniłem ich grę...
A i ja nie schlebiam sponsorowi tylko chciałem zaznaczyć że to dzięki kasie Can Packa mamy 3 z rzędu tytuły i za to im się należy szacunek!
A i jak ktoś słusznie napisał oni tylko dają kasę a ktoś inny pociąga za sznurki...
I naprawdę nie róbmy z forum ścieku i nie traktujmy tego forum do atakowania innych, bo każdy z nas tutaj kibicuje Wisełce i każdy z nas może mieć inne zdanie na temat meczu czy danej zawodniczki!!!