Niestety w obu przypadkach wydaje mi się, że faworytami to my nie będziemy...
No chyba , że Pesc poratuje . ..
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Wiślak PB pisze:A mi się wydaje , że mamy większe szanse z CSKA u siebie niż z Sopronem 2 razy na wyjeździe... .

fearless pisze:Porobiło się nieciekawie wg mnie. Sopron wcale nie jest słaby. A przewaga parkietu Węgierek to duża przewaga. Jest nieciekawie i tyle. Fajnie, gdyby jednak Brno się udało. Drużyna chimeryczna do potęgi.
hellraiser pisze:Wiślak PB pisze:A mi się wydaje , że mamy większe szanse z CSKA u siebie niż z Sopronem 2 razy na wyjeździe... .
Ja obawiam się z CSKA (mimo że cieniuje) Wisła może nie zdążyć wykorzystać atut własnego parkietu
Sopron może nie jest słaby a Turczynki na papierze napewno całkiem silne, ale to lepsze niż mecze:
Wisła -CSKA
Lotos-Spartak
garnett pisze:hellraiser pisze:Wiślak PB pisze:A mi się wydaje , że mamy większe szanse z CSKA u siebie niż z Sopronem 2 razy na wyjeździe... .
Ja obawiam się z CSKA (mimo że cieniuje) Wisła może nie zdążyć wykorzystać atut własnego parkietu
Sopron może nie jest słaby a Turczynki na papierze napewno całkiem silne, ale to lepsze niż mecze:
Wisła -CSKA
Lotos-Spartak
Hell proszę nie przesadzaj z tym cieniowaniem CSKA...ten zespół rozbił 3 dni temu w meczu ligowym Jeka.

Greebo pisze:Tyle ze Salamanca tez zaczyna robi wszystko by nie wygrac

Marco pisze:Greebo pisze:Tyle ze Salamanca tez zaczyna robi wszystko by nie wygrac
alewydaje mi sie ze to po stronie Wisły jest więcej argumentów by tego meczu nie wygrać
1)wyjazd
2)kontuzje
3)można przecież rotować składemkiedy jak nie w takim meczu, przecież trzeba wkoncu ograć te młode zawodniczki
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 78 gości