Postautor: Szymon » 21 grudnia 2008, 13:30
Kilka słów wyjaśnienia.
1. Sprawa Gali.... koszykarz, na forum w dziale testy jest temat z instrukcjami jak należy wstawiać zdjęcia, to naprawdę nic trudnego, wystarczy odrobina chęci by to pojąć. W regulaminie plebiscytu jest WYRAŹNIE napisane że forumowicz może zgłosić JEDNĄ kandydatkę!!!! Aniuh zgłosiła już do zabawy Ristić i jej mozliwości w tej materii (czyt. zgłaszanie kandydatek) się wyczerpały. I nie obchodzi mnie że zrobiła to w czyimś imieniu, bo równie dobrze mogłaby takich zgłoszeń dokonać jeszcze kilka a nie o to w tym chodzi!!! Co do przytoczonego przez Ciebie fragmentu regulaminu..... picem na wodę można nazwać jedynie Twoją interpretację..... "Można "wspomagać" kandydatki zgłoszone przez innych forumowiczów" - tak jest napisane w regulaminie!!!
Reasumując. Gala nie będzie przywrócona na zasadach jakie zostały wczoraj zaproponowane!!! Termin zgłaszania został wydłużony, więc masz jeszcze czas i zrób to jak należy!!!!!
2. Sprawa Bogackiej.... Rafał, przeczytaj sobie raz jeszcze regulamin.... ten kto zgłasza kandydatkę staje się automatycznie promotorem i jest obowiązany załozyć temat z kampanią wyborczą!!! To tyle w kwestii formalnej, bo data Twojej rejestracji (prawdę mówiąc nie wiem czemu Twoja pierwsza próba rejestracji się nie powiodła - być może problemy techniczne z forum?) na forum zamyka wszelkie spekulacje.... Twój udział w zabawie ogranicza się jedynie do wspomagania kampani kandydatek już zgłoszonych bo głosować ani sam zgłaszać już nie możesz!!!
3. W sprawie ostrzeżań Simon napisał już chyba wszystko.....
Ktoś napisał że nie było wulgaryzmów.... faktycznie, ale były NEGATYWNE KOMENTARZE!!!! Hmm.... Longerinho i Michu23, ciekaw jestem jak byście zareagowali gdyby ktoś o urodzie kogoś wam bliskiego (np. przyjaciólki, siostry, żony) stwierdził że to żart jest??!!!
Koniec tematu.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS