MISS BASKET 2008 - dyskusje

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

koszykarz

Postautor: koszykarz » 21 grudnia 2008, 13:26

koszykarz pisze:Aniuh chyba WYRAŹNIE napisała !!!

Że zgłasza Ewelinę Gale w moim imieniu....

W końcu w regulaminie jest WYRAŹNIE napisane , że uzytkownicy MOGĄ pomagac innym użytkownikom :!:

Chyba że jest to pic na wodę...

Gala powinna byc przywrócona - zwłaszcza że - URODĄ i PREZENCJĄ jak najbardziej zASŁUGUJE na to - w przeciwieństwie do niektórych kandydatek :shock:

Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej sprawy :!:

ponawiam

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: bigbird » 21 grudnia 2008, 13:29

Michu23 pisze:w temacie Miss Basket- DYSKUSJE - nie powinno się SYPAC ostrzeżeniami za to ze ktos powie ze Breitreiner jako Miss Basket to żart....

Bo to jest żart - bez względu na gust....

Hmm, jak w ubieglym roku wystawilem kandydature Breitreiner to nikt nie pisal ze to zart... a punkcikow kilka w glosowaniu uzyskala i to nie tylko ja na nia glosowalem...
Chyba ze to konkurencja sie w tym roku zaostrzyla i dlatego Breitreiner wypada bladziej niz rok temu :wink: Wszak w tym roku Pabianice dolaczyly do ekstraklasy a tam jest rzeczywiscie duzo ladnych dziewczyn :wink:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 21 grudnia 2008, 13:29

Perla_Rafal pisze:

1. To, że zarejestrowałem sie po terminie to fakt, ale chciałbym zaznaczyć, że próbowałem to uczynić o wiele wcześniej (przed 1 grudnia) tylko nie wiedzieć czemu moje zgłoszenie o rejestracje nie zostało przyjęte :!: :!: :!:

Czasami tak jest, że link aktywacyjny do konta przychodzi dopiero po jakimś czasie.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 grudnia 2008, 13:30

Kilka słów wyjaśnienia.
1. Sprawa Gali.... koszykarz, na forum w dziale testy jest temat z instrukcjami jak należy wstawiać zdjęcia, to naprawdę nic trudnego, wystarczy odrobina chęci by to pojąć. W regulaminie plebiscytu jest WYRAŹNIE napisane że forumowicz może zgłosić JEDNĄ kandydatkę!!!! Aniuh zgłosiła już do zabawy Ristić i jej mozliwości w tej materii (czyt. zgłaszanie kandydatek) się wyczerpały. I nie obchodzi mnie że zrobiła to w czyimś imieniu, bo równie dobrze mogłaby takich zgłoszeń dokonać jeszcze kilka a nie o to w tym chodzi!!! Co do przytoczonego przez Ciebie fragmentu regulaminu..... picem na wodę można nazwać jedynie Twoją interpretację..... "Można "wspomagać" kandydatki zgłoszone przez innych forumowiczów" - tak jest napisane w regulaminie!!!
Reasumując. Gala nie będzie przywrócona na zasadach jakie zostały wczoraj zaproponowane!!! Termin zgłaszania został wydłużony, więc masz jeszcze czas i zrób to jak należy!!!!!

2. Sprawa Bogackiej.... Rafał, przeczytaj sobie raz jeszcze regulamin.... ten kto zgłasza kandydatkę staje się automatycznie promotorem i jest obowiązany załozyć temat z kampanią wyborczą!!! To tyle w kwestii formalnej, bo data Twojej rejestracji (prawdę mówiąc nie wiem czemu Twoja pierwsza próba rejestracji się nie powiodła - być może problemy techniczne z forum?) na forum zamyka wszelkie spekulacje.... Twój udział w zabawie ogranicza się jedynie do wspomagania kampani kandydatek już zgłoszonych bo głosować ani sam zgłaszać już nie możesz!!!

3. W sprawie ostrzeżań Simon napisał już chyba wszystko.....
Ktoś napisał że nie było wulgaryzmów.... faktycznie, ale były NEGATYWNE KOMENTARZE!!!! Hmm.... Longerinho i Michu23, ciekaw jestem jak byście zareagowali gdyby ktoś o urodzie kogoś wam bliskiego (np. przyjaciólki, siostry, żony) stwierdził że to żart jest??!!!
Koniec tematu.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 21 grudnia 2008, 15:38

Szymon pisze:Kilka słów wyjaśnienia.
1. Sprawa Gali.... koszykarz, na forum w dziale testy jest temat z instrukcjami jak należy wstawiać zdjęcia, to naprawdę nic trudnego, wystarczy odrobina chęci by to pojąć. W regulaminie plebiscytu jest WYRAŹNIE napisane że forumowicz może zgłosić JEDNĄ kandydatkę!!!! Aniuh zgłosiła już do zabawy Ristić i jej mozliwości w tej materii (czyt. zgłaszanie kandydatek) się wyczerpały. I nie obchodzi mnie że zrobiła to w czyimś imieniu, bo równie dobrze mogłaby takich zgłoszeń dokonać jeszcze kilka a nie o to w tym chodzi!!! Co do przytoczonego przez Ciebie fragmentu regulaminu..... picem na wodę można nazwać jedynie Twoją interpretację..... "Można "wspomagać" kandydatki zgłoszone przez innych forumowiczów" - tak jest napisane w regulaminie!!!
Reasumując. Gala nie będzie przywrócona na zasadach jakie zostały wczoraj zaproponowane!!! Termin zgłaszania został wydłużony, więc masz jeszcze czas i zrób to jak należy!!!!!

2. Sprawa Bogackiej.... Rafał, przeczytaj sobie raz jeszcze regulamin.... ten kto zgłasza kandydatkę staje się automatycznie promotorem i jest obowiązany załozyć temat z kampanią wyborczą!!! To tyle w kwestii formalnej, bo data Twojej rejestracji (prawdę mówiąc nie wiem czemu Twoja pierwsza próba rejestracji się nie powiodła - być może problemy techniczne z forum?) na forum zamyka wszelkie spekulacje.... Twój udział w zabawie ogranicza się jedynie do wspomagania kampani kandydatek już zgłoszonych bo głosować ani sam zgłaszać już nie możesz!!!

3. W sprawie ostrzeżań Simon napisał już chyba wszystko.....
Ktoś napisał że nie było wulgaryzmów.... faktycznie, ale były NEGATYWNE KOMENTARZE!!!! Hmm.... Longerinho i Michu23, ciekaw jestem jak byście zareagowali gdyby ktoś o urodzie kogoś wam bliskiego (np. przyjaciólki, siostry, żony) stwierdził że to żart jest??!!!Koniec tematu.

Po pierwsze jakbym był w takiej sytuacji to bym wogle niewystawiał danej sooby do konkursu MISS !@!!!!
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 21 grudnia 2008, 16:01

dokładnie jak wyżej napisał Longerinho : skoro nie ma sie za wielu szans na wygraną to po co wogóle wystawiac taka koszykarkę ??

Ale koncze juz ten wątek bo obojętnie jakieby nie były zasady - nidgy nie dogodzimy wszystkim :wink: :wink: :wink:

Mam nadzieję że w końcowym rozrachunku wygra najpiękniejsza koszykarka - i nie będzie tu decydowała przynależnosc klubowa i to kto na swoją kandydatkę będzie glosował tylko faktycznie -

PS . a czy można zgłosic koszykarkę która grala w tym roku ale klub już jej podziękowal ??? Mam na myśli Latashę Byers :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 22 grudnia 2008, 16:43

krysti10 pisze:mam pytanie do Tedana bądź do innych użytkowników siedzących w tej sprawie.

Dleczego Tedan zgłosił Paulinę Gajdosz i nie prowadzi jej kampanii ? :?:
np może czekac :)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 22 grudnia 2008, 23:40

Na początku proszę o to by nie było to traktowane jako cos negatywnego - a moze bardziej jako propozycja :

Po niektórych kandydaturach doszedłem do wniosku że może lepiej zaproponowac forumowiczom zasadę : GŁOSUJCIE na kogo chcecie !!! a nie tylko na zawodniczki z kampanii...

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 23 grudnia 2008, 00:33

Michu23 pisze:Na początku proszę o to by nie było to traktowane jako cos negatywnego - a moze bardziej jako propozycja :

Po niektórych kandydaturach doszedłem do wniosku że może lepiej zaproponowac forumowiczom zasadę : GŁOSUJCIE na kogo chcecie !!! a nie tylko na zawodniczki z kampanii...

A ty nie wiesz co to zabawa 8)
I nie zapominaj, że każdy ma swój gust :?
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 23 grudnia 2008, 09:34

Michu23 skąd jestes ?

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 23 grudnia 2008, 16:49

sienot pisze:Michu23 skąd jestes ?

On jest z Fantazjalandu :wink: :lol: :lol:
spoko, loko, luz i spontan... :-)

koszykarz

Postautor: koszykarz » 23 grudnia 2008, 23:32

sienot pisze:Michu23 skąd jestes ?

tam pewnie nie mają wyborów :lol: :lol: :lol:

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 24 grudnia 2008, 17:43

Każdy prawdziwy facet zagłosować powinien na Olę Semmler - 100 procent kobiety, naturalna kobiecość i wrodzony seksapil

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 24 grudnia 2008, 18:30

fmaster pisze:Każdy prawdziwy facet zagłosować powinien na Olę Semmler - 100 procent kobiety, naturalna kobiecość i wrodzony seksapil
:wink:

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 24 grudnia 2008, 19:13

fmaster pisze:Każdy prawdziwy facet zagłosować powinien na Olę Semmler - 100 procent kobiety, naturalna kobiecość i wrodzony seksapil

Wygląd elegancki tylko szkoda ze w kartotekach troche nei zaciekawie :) Pozdrawiam
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Wróć do „Miss Basket”