majoneez pisze:Zatem wystarczy napisać "swego czasu najliczniejsi"![]()
W tym roku mamy razem z Polkowicami rekord widowni ( 900 osob ) a nie wiem czy z Polfa go nie pobijemy.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Cavek pisze:majoneez pisze:Zatem wystarczy napisać "swego czasu najliczniejsi"![]()
W tym roku mamy razem z Polkowicami rekord widowni ( 900 osob ) a nie wiem czy z Polfa go nie pobijemy.
Matii pisze:zebyc glupio argumentowal tak jak np. Pietroc dlaczego Meblotap mialby spasc z ligi
Matii pisze:Te kije i lancuchy mialy oznaczac, a bardziej pokazac ze zaczyna sie wprowadzanie z pilki noznej, czyli - przyjazn z jendym klubem i kibicami i walka, wojna z drugim. Na takiej zasadzie zaczyna to wygladac. Uwazalem ze kibice kosza sa calkiem inni od tych pilkarski i chyba tak jest nadal, ale jak tak dalej pojdzie to juz nie dlugo.
Ciekawe...Chełmianin pisze:

sorry, glupia to juz sie robi twoja gadka. ja pisalem ze wole zeby zostala Ostrovia, bo darze ja wieksza sympatia, zreszta w znacznej mierze dzieki temu ze jakos przyjemniej sie dyskutuje z nimi tu na kkforum niz z kibicami Chelma ktorzy ciagle pisza o sedziach itd.
Nie wydaje mi sie zeby w meczu z Polfa padl rekord widowni. Po tym co ostatnio kibice zobaczyli w meczu z Ostrovia wielu zarzekalo sie ze wiecej na mecz nie przyjdzie. No chociaz zwyciestwo z CCC daje nadzieje... A osobiscie uwazam ze jestesmy najlepszymi kibicami!!!!!!Cavek pisze:majoneez pisze:Zatem wystarczy napisać "swego czasu najliczniejsi"![]()
Mikey pisze:Ciekawe...Chełmianin pisze:a czym, jesli można byc upierdliwym, tak się wsławili ci najlepsi kibice w PLKK?
![]()
![]()
Hersi pisze:z deseczkami czy bez![]()
no nie wiem - ale stawiam, że cieniutka nić sympatii łącząca powoli oba kluby uległaby dość brutalnemu zerwaniu...- Najlepsi kibice w PLKK-
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 108 gości