Ostrovia vs Meblotap

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kto zostanie w lidze?

Ostrovia
23
66%
Meblotap
12
34%

Liczba głosów: 35

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 14 lutego 2005, 11:58

simon pisze:Przestańmy dyskutować błagam i wałkować ten temat w nieskończoność.

Ok relax :)

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 14 lutego 2005, 12:04

Simon, ale powiedz mi, gdzie ja napisalem ze mamy najlepszych kibcow. Jak pamietam to chyba zwirek to napisal, a nie ja. Wiec nie rozumiem dlaczego do mnie kierujesz to. I rowniez zgodze sie z tym ze kibice z Brzegu prezentuja sie najlepiej w tym sezonie.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 lutego 2005, 12:16

Matii pisze:Simon, ale powiedz mi, gdzie ja napisalem ze mamy najlepszych kibcow. Jak pamietam to chyba zwirek to napisal, a nie ja. Wiec nie rozumiem dlaczego do mnie kierujesz to. I rowniez zgodze sie z tym ze kibice z Brzegu prezentuja sie najlepiej w tym sezonie.
nieeee..., nie kieruję do Ciebie - absolutnie. Nawet nie pamiętam kto to napisał, ani też z tym wcale nie dyskutuje. - chodzi mi tylko, że gdyby taki tekst powstał na w/w stronie a napisany został od kogoś od Was - to by były jaja. Nie, nie mówię nic złego.
Zgodzę się co do kibiców Brzegu - choć wiedze mam tylko z "czytanek". Mi się też podobało, że u nas byliście i jeszcze w barwach, i ŁKS przegrał i widzisz - po meczu nie było żadnych ciśnień (chyba się nie mylę?) - a gdybyś tylko zwracał uwagę na to, co o nas gdzieniegdzie pisali to by było nie możliwe. Warto zatem rozmawiać, poznawać się - a przykład choćby nasz i Pabianic jest doskonały. Jeszcze ze 2 sezony temu nawet bym nie pomyślał...

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 lutego 2005, 12:38

Dzieki za slowa uznania. Moim zdaniem nie ma zadnego wykladnika ktory decyduje o tym kto jest najlepszy a jakas tam nagroda przyznana na podstawie jednego meczu zupelnie mnie smieszy. Liczy sie przekroj calego sezonu i ogolnie pojmowana kwestia dopingu. A taki temat prowadzi tylko do klotni pomiedzy kibicami wiec proponuje go powoli konczyc bo i tak nie znajdziemy consensusu.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 14 lutego 2005, 12:57

simon pisze:
Matii pisze:Simon, ale powiedz mi, gdzie ja napisalem ze mamy najlepszych kibcow. Jak pamietam to chyba zwirek to napisal, a nie ja. Wiec nie rozumiem dlaczego do mnie kierujesz to. I rowniez zgodze sie z tym ze kibice z Brzegu prezentuja sie najlepiej w tym sezonie.
nieeee..., nie kieruję do Ciebie - absolutnie. Nawet nie pamiętam kto to napisał, ani też z tym wcale nie dyskutuje. - chodzi mi tylko, że gdyby taki tekst powstał na w/w stronie a napisany został od kogoś od Was - to by były jaja. Nie, nie mówię nic złego.
Zgodzę się co do kibiców Brzegu - choć wiedze mam tylko z "czytanek". Mi się też podobało, że u nas byliście i jeszcze w barwach, i ŁKS przegrał i widzisz - po meczu nie było żadnych ciśnień (chyba się nie mylę?) - a gdybyś tylko zwracał uwagę na to, co o nas gdzieniegdzie pisali to by było nie możliwe. Warto zatem rozmawiać, poznawać się - a przykład choćby nasz i Pabianic jest doskonały. Jeszcze ze 2 sezony temu nawet bym nie pomyślał...

No tak naprawde, to cos prawie sie wydarzylo, ale nasi puscili to w niepamiec. A powiem Ci Simon, ze nawet jak bede mial na pienku z waszymi kibicami, to i tak sie pojawie w Lodzi jezeli bede mial taka mozliwosc. To co szlyszalem o Waszych kibicach, to tez mam gdzies. Ale przyznam ze znalazl sie jeden debil co nam grozil i mowil ze juz czeka ekipa przed hala zeby nam wpie***** chyba nie mogl pogodzic sie z porazka :( naszczescie do niczego nie doszlo, ale Policja nas eskortowala. Mam nadzieje ze juz nie bedzie takich ekscesow. Pozdrawiam i do zobaczenie kiedys tam :lol:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 14 lutego 2005, 15:33

Matii pisze:Pietroc, ja juz wyjasnilem o co mi chodzilo, Simon zrozumial, a skoro Ty nie mozesz, przykro mi, naprawde...... :lol:

no coz, mnie rowniez przykro ze ty nie potrafisz zrozumiec tego co ja mialem do przekazania na samym poczatku watku :) najechales na mnie ze mam "glupie argumenty" kiedy ja powiedzialem tylko ze sympatyzuje bardziej z Ostrovia i dlatego wolalbym aby oni zostali w lidze

Matii pisze:A o sedziach dawno tu juz nie napisalem, jezeli mam ochote oceniac ich prace, rozmawiam z ludzmi ktorzy znaja sie na tym, i mozna z nimi podyskutowac na poziomie.... kibicu Pietroc.

gwarantuje ci ze sie na tym znam, natomiast twoja aluzja jest bezsensowna. :)

to ze jest slaby poziom sedziowania w calej lidze nie swiadczy o tym ze jest spoldzielna na biedny Chelm, do czego nas chcieliscie przekonac.

Matii pisze:Jaccie Pietroc, zobacz, zobacz, zobacz niesamowite, nie tylko kibice z Chelma narzekaja na niski poziom sedziowania w TBL zerknij - http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=15

wow, ale jaja Pietroc, kurde numery nieziemskie.

jak wyzej. slabe sedziowanie nie oznacza sprzedanych czy ustawionych meczow, zwlaszcza ustawienia calej ligi aby spadl Chelm

KONIEC TEMATU, wspanialy znawco koszykowki Matii

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 lutego 2005, 16:40

simon pisze:Polfy - brawa za to, że wytrwali "ciężki" okres i wciąż walczą
Wisły… itd, itd, itd - aż do Ostrovii i Meblotapu.
.

:shock: :shock: :shock: a gdzies Ty ich simon widział :lol: , powiedz, bo ja sie jeszcze nie spotkałem z takim przypadkiem :lol: :lol: :lol:

A w kwestii rankingu kibiców to sprawa jest nie do rozstrzygnięcia. No bo jak stwierdzić którzy kibice są lepsi? Ci co jadą w 50 osób na wyjazd i czasem coś tam krzykną, czy Ci co jadą w 2-3 osoby i cały mecz dopingują??? Nie da sie tego obiektywnie ocenic.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

kołysanka
Nowy na forum

Postautor: kołysanka » 14 lutego 2005, 17:25

ja trzymam kciuki za Meblotap.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 lutego 2005, 18:59

Szymon pisze:
simon pisze:Polfy - brawa za to, że wytrwali "ciężki" okres i wciąż walczą
Wisły… itd, itd, itd - aż do Ostrovii i Meblotapu.
.

:shock: :shock: :shock: a gdzies Ty ich simon widział :lol: , powiedz, bo ja sie jeszcze nie spotkałem z takim przypadkiem :lol: :lol: :lol:

A w kwestii rankingu kibiców to sprawa jest nie do rozstrzygnięcia. No bo jak stwierdzić którzy kibice są lepsi? Ci co jadą w 50 osób na wyjazd i czasem coś tam krzykną, czy Ci co jadą w 2-3 osoby i cały mecz dopingują??? Nie da sie tego obiektywnie ocenic.

:oops: :oops: :oops: oj sory, sory - wiesz, jakby to dotyczyło mnie, to bym się z pewnością nie pomylił i innych poprawiał - a tu taka gafa... to przez to, że się wszędzie czyta Polfa to, Polfa tamto - w tabeli polfa, w gazetach Polfa i się człowiek zagalopował. Wiem, że Polfa ma tylko pracowników a kibiców Włókniarz - przepraszam.

Gdynianin

Postautor: Gdynianin » 15 lutego 2005, 12:24

Saletra pisze:
Gdynianin pisze:Zdecydownie Chełm. :oops: :oops: :oops: :oops:CHWILOWE SENTYMENTY SENTYMENTAMI ALE TO BĘDZIE ROZWIAZANIE DLA DOBRA NASZEJ LIGI

No właśnie chyba niezbyt dobre rozwiązanie dla naszej ligi, bo w pierwszej piątce Meblotapy przeważnie występują cztery zawodniczki zagraniczne, a procent zdobytych punktów przez zawodniczki polskie jest zatrważająco niski. Osobiście wolę, żeby grał takis zespół jak Ostovia ,która nie ma w składzie żadnej zagranicznej zawodniczki.Dzięki temu zawodniczki polskie nawet dostając smary i baty, ogrywają się i zdobywają cenne doświadczenia.

Nie dokonca w Chelmie tez graja Polki.DLA DOBRA NASZEJ LIGI TZN:WYROWNANE MECZE EMOCJE A NIE PORAZKI ROZNICA 40+50 pkt.Ile widzow przjdzie na mecz z Ostrowia a ile z Chelmem.Kto gwarantuje w przszlosci silniejszy klub.TO JEST WLASNIE DLA DOBRA LIGI.

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 15 lutego 2005, 12:39

Przy pozostaniu w Ekstraklasie to być może i Chełm, ale po spadku może się okazać, że sponsor nie chce walić kasy i buuuuu... Dla nas I Liga to pewien etap w historii, dla Meblotapu jako sponsora oczekującego wyniku - to porażka (czy zatem to oznacza według Ciebie "dla dobra ligi"??). Co wcale nie oznacza, że dlatego właśnie to Meblotap ma pozostać w lidze. Póki co liczy się sport i to, że pozostanie w Ekstraklasie drużyna lepsza sportowo... mam nadzieję, że będzie to mój zespół!
Obrazek

you're as good as your last performance

duane
Nowy na forum

Postautor: duane » 17 lutego 2005, 16:14

Ostrovia :)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 17 lutego 2005, 18:57

To dla dobra ligi lepiej żeby spadła Ostrovia? Co wy myślicie, że Ostrovia to nie jest przyszłościowy klub. My mamy siłę w swoich wychowankach! Mamy super zawodniczki, które dobrze szkolone dają radę! To jest własnie przyszłość dla POLSKI!

HEJ HEJ OSTROVIA!
:D

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 17 lutego 2005, 19:13

Ja chcę żeby dwie drużyny zostały :D
Ale fakt jest taki , że jakaś musi odpaść :(

off top ;)

jeśli kogoś to interesuje to mogę dać link do fotek
z meczu Lotos Meblopap , które sam zrobiłem :)

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 17 lutego 2005, 20:26

KIBIC pisze:Ja chcę żeby dwie drużyny zostały :D
Ale fakt jest taki , że jakaś musi odpaść :(

off top ;)

jeśli kogoś to interesuje to mogę dać link do fotek
z meczu Lotos Meblopap , które sam zrobiłem :)

jasne, wrzuce na stronke Meblotapu i podpisze je Twoim nickiem badz imieniem i nazwiskiem,

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”