simon pisze:Przestańmy dyskutować błagam i wałkować ten temat w nieskończoność.
Ok relax
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
nieeee..., nie kieruję do Ciebie - absolutnie. Nawet nie pamiętam kto to napisał, ani też z tym wcale nie dyskutuje. - chodzi mi tylko, że gdyby taki tekst powstał na w/w stronie a napisany został od kogoś od Was - to by były jaja. Nie, nie mówię nic złego.Matii pisze:Simon, ale powiedz mi, gdzie ja napisalem ze mamy najlepszych kibcow. Jak pamietam to chyba zwirek to napisal, a nie ja. Wiec nie rozumiem dlaczego do mnie kierujesz to. I rowniez zgodze sie z tym ze kibice z Brzegu prezentuja sie najlepiej w tym sezonie.
simon pisze:nieeee..., nie kieruję do Ciebie - absolutnie. Nawet nie pamiętam kto to napisał, ani też z tym wcale nie dyskutuje. - chodzi mi tylko, że gdyby taki tekst powstał na w/w stronie a napisany został od kogoś od Was - to by były jaja. Nie, nie mówię nic złego.Matii pisze:Simon, ale powiedz mi, gdzie ja napisalem ze mamy najlepszych kibcow. Jak pamietam to chyba zwirek to napisal, a nie ja. Wiec nie rozumiem dlaczego do mnie kierujesz to. I rowniez zgodze sie z tym ze kibice z Brzegu prezentuja sie najlepiej w tym sezonie.
Zgodzę się co do kibiców Brzegu - choć wiedze mam tylko z "czytanek". Mi się też podobało, że u nas byliście i jeszcze w barwach, i ŁKS przegrał i widzisz - po meczu nie było żadnych ciśnień (chyba się nie mylę?) - a gdybyś tylko zwracał uwagę na to, co o nas gdzieniegdzie pisali to by było nie możliwe. Warto zatem rozmawiać, poznawać się - a przykład choćby nasz i Pabianic jest doskonały. Jeszcze ze 2 sezony temu nawet bym nie pomyślał...
Matii pisze:Pietroc, ja juz wyjasnilem o co mi chodzilo, Simon zrozumial, a skoro Ty nie mozesz, przykro mi, naprawde......
Matii pisze:A o sedziach dawno tu juz nie napisalem, jezeli mam ochote oceniac ich prace, rozmawiam z ludzmi ktorzy znaja sie na tym, i mozna z nimi podyskutowac na poziomie.... kibicu Pietroc.
Matii pisze:Jaccie Pietroc, zobacz, zobacz, zobacz niesamowite, nie tylko kibice z Chelma narzekaja na niski poziom sedziowania w TBL zerknij - http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=15
wow, ale jaja Pietroc, kurde numery nieziemskie.
simon pisze:Polfy - brawa za to, że wytrwali "ciężki" okres i wciąż walczą
Wisły… itd, itd, itd - aż do Ostrovii i Meblotapu.
.

Szymon pisze:simon pisze:Polfy - brawa za to, że wytrwali "ciężki" okres i wciąż walczą
Wisły… itd, itd, itd - aż do Ostrovii i Meblotapu.
.
![]()
![]()
a gdzies Ty ich simon widział
, powiedz, bo ja sie jeszcze nie spotkałem z takim przypadkiem
![]()
![]()
![]()
A w kwestii rankingu kibiców to sprawa jest nie do rozstrzygnięcia. No bo jak stwierdzić którzy kibice są lepsi? Ci co jadą w 50 osób na wyjazd i czasem coś tam krzykną, czy Ci co jadą w 2-3 osoby i cały mecz dopingują??? Nie da sie tego obiektywnie ocenic.
Saletra pisze:Gdynianin pisze:Zdecydownie Chełm.![]()
![]()
![]()
CHWILOWE SENTYMENTY SENTYMENTAMI ALE TO BĘDZIE ROZWIAZANIE DLA DOBRA NASZEJ LIGI
No właśnie chyba niezbyt dobre rozwiązanie dla naszej ligi, bo w pierwszej piątce Meblotapy przeważnie występują cztery zawodniczki zagraniczne, a procent zdobytych punktów przez zawodniczki polskie jest zatrważająco niski. Osobiście wolę, żeby grał takis zespół jak Ostovia ,która nie ma w składzie żadnej zagranicznej zawodniczki.Dzięki temu zawodniczki polskie nawet dostając smary i baty, ogrywają się i zdobywają cenne doświadczenia.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 144 gości