Cicha hala w Toruniu ???
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
wracamy do tematu. Na forum klubowym Energii zaproponowałem spotkanie aby ustalic cokolwiek co miałoby byc wspólnego z dopinegiem. Napinacze napisali Swietny pomysł, no wreszscie cos ruszy itp.
Na samo spotkanie przyszło ...dwie osoby. Jedna osoba byłem ja a druga rodgers.
Napinacze stwierdzili ze spotkamy sie godzine przed meczem z Pabianicami i bedzie dobrze. Sam Rzymi wiesz ze prosiłem abys na forum wyjasnił na czym polega fan-club czy tez doping w normalnym klubie.
Na samo spotkanie przyszło ...dwie osoby. Jedna osoba byłem ja a druga rodgers.
Napinacze stwierdzili ze spotkamy sie godzine przed meczem z Pabianicami i bedzie dobrze. Sam Rzymi wiesz ze prosiłem abys na forum wyjasnił na czym polega fan-club czy tez doping w normalnym klubie.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
a ze tak spytam dlaczego tylko 2 ? powinno byc jzu przynajmniej 3...rodgers i ty hermes i jeszcze mamy tu jednego wielkiego fana waszej druzyny zwie sie koszykarz...on wogole istnieje ?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
czasami mysle ze szkoda wogóle gadac, pisac czy cokolwiek robic w tym temacie.
Koszykasz jest fajnym kolesiem tylko u nas problem polega na tym ze pracujemy i czesc imprez typu spotkania moga sie odbywac w bardzo sprecyzowanym terminie. Moze sie cos urodzi ale to beda potworne bóle i bedzie bardzo długo trwało!
Ps Napinacze chca sie wybrac do Leszna bo ferie i moze klub sypnie groszem na wyjazd, bo jak stwierdzili bedzie relacja w tv!
Specjalnie termin nie kolidował z zadnym meczem, poprostu chciałem sprawdzic czym dla nich jest klub i na ile sa w stanie poswicic swój wolny czas
Koszykasz jest fajnym kolesiem tylko u nas problem polega na tym ze pracujemy i czesc imprez typu spotkania moga sie odbywac w bardzo sprecyzowanym terminie. Moze sie cos urodzi ale to beda potworne bóle i bedzie bardzo długo trwało!
Ps Napinacze chca sie wybrac do Leszna bo ferie i moze klub sypnie groszem na wyjazd, bo jak stwierdzili bedzie relacja w tv!
Specjalnie termin nie kolidował z zadnym meczem, poprostu chciałem sprawdzic czym dla nich jest klub i na ile sa w stanie poswicic swój wolny czas
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
-
kulka100 tecza
- Żak
jak ich zobczysz na meczu w Lesznie to ja Tobie stwawiam browara w Toruniu w przyszłym sezonie 
z tego co wiem 4-6 osob sie wybiera ale młodzi-gniewni zostaja w Toruniu w piaskownicy

oni chca zeby im klub wszystko fundował
. Skromnie zaproponowałem helikopter na mecz w Lesznie
A teraz uwaga zdjecie najbardziej niebezpiecznych kiboli Energii. Ich doping jest tak głosny ze stojacy obok człowiek mysli ze to komar pierdzi.
Tylko dla ludzi o mocnych nerwach!!!!
Zdjecie małe bo jest sciagniete z forum kibiców Energii
A teraz uwaga zdjecie najbardziej niebezpiecznych kiboli Energii. Ich doping jest tak głosny ze stojacy obok człowiek mysli ze to komar pierdzi.
Tylko dla ludzi o mocnych nerwach!!!!
-
walczacy z wiatrakami
- Żak
hermes46 pisze:oni chca zeby im klub wszystko fundował![]()
. Skromnie zaproponowałem helikopter na mecz w Lesznie
![]()
Tylko dla ludzi o mocnych nerwach!!!!![]()
![]()
takie małe pytanko: nie byłeś może wczoraj na meczu w Gdyni?
a tak między nami nie myślisz, że to nie jest O.K. nabijać się z kogoś kto probuje coś robić? Każdy jakoś zaczynał. A chlopakom należą się brawa, że coś chcą zrobić. I nie zdziwię się jak oleją teraz wszysko.
Byłem w Toruniu i oprócz tych kilku chłopaków nikt na hali nie kwapił się by poprowadzić doping by cokolwiek krzyczeć. Oni coś próbowali. Gdzie Ty byłeś wtedy? Czemu taki wspaniały kibic nie wziłął bębna i nie zaczął sam? Bozia rączki i gębusią upierd....? wyluzuj koleś bo jesteś żałosny
i na dobre i na ZŁE!!!
no widac ze jeszcze bardzo mlodzi ich sposobu bawienia sie na meczu nie oceniam wiadomo ze to jeszcze raczkuje ale przynajmniej maja odwage wstac na meczu i dmuchac w te smieszne trabki wiec powiem tak..bravo dla nich za odwage
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
-
walczacy z wiatrakami
- Żak