Play Off(miejsca 5-8):Tęcza Leszno - AZS Poznań 77:91,

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 28 marca 2009, 10:43

lepiej aby kibice z Poznania się nie wypowiadali gdyż takiego sprzedawania jeszcze nie widziałem!!!!!! strata szal to strata szala ale żeby zaraz do ochrony biegać żeby szal oddali no to już jest dramat ;/ jak by co mam zdjęcie pana z Poznania który sprzedaje !! a najlepsze teksty owych panów były :
Zapraszamy na Bułgarską
Wiara Lecha was zajebie :lol:

to chyba wystarczy za komentarz tego co się działo

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 28 marca 2009, 12:08

Oj nagrabiliście sobie nagrabiliście!

To wy zaczęliście poprzez zajebanie jednemu od nas szala Jeleniej Góry i wtedy się zaczęło, większość wyleciała z sektora goniąc tego kolesia, ale gdzieś na wysokości sektora Leszna ochrona nas zatrzymała.
Szalik już w tym momencie pewnie wywędrował za sale Trapez bo nie sądze aby go trzymali do końcam meczu w ukryciu :lol:
Więc to było główne zarzewie konfliktu a plucie w twarz to były dopiero po końcowym gwizdku i te bluzgi przed halą.
I nie macie się co tłumaczyć że do nas nic nie macie tylko do Jeleniej, to tak jakby ktoś szal Arki podpieprzył na Lechu.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 28 marca 2009, 12:18

Noo, MARAS nareszcie...tylko na to czekalem :D

MARAS pisze:
Szalik już w tym momencie pewnie wywędrował za sale Trapez bo nie sądze aby go trzymali do końcam meczu w ukryciu :lol:

Naprawde tak sadzisz? : D

MARAS pisze:Więc to było główne zarzewie konfliktu a plucie w twarz to były dopiero po końcowym gwizdku i te bluzgi przed halą.

A co ma piernik do wiatraka, ze po koncowym gwizdku? Jakos wasza pozostala piatka starszyzny byla calkiem w porzadku i dalo sie z wami normalnie pogadac, ale tego dzieciaka to naprawde ogarnijcie. Kamikadze on jest czy co? : D Wszedl jak do siebie zaczal sie do kazdego rzucac, przeklinac machac tymi swoimi witkami, o pluci w twarz juz nie wspomne, wiec chyba nie ma sie co dziwic ze jeden z drugim obil mu troche mordke. A te bluzgi pod hala? Nawet nie wiecie z kim sie bluzgaliscie, a z miejsca przypisujecie ich do nas :D

MARAS pisze:I nie macie się co tłumaczyć że do nas nic nie macie tylko do Jeleniej, to tak jakby ktoś szal Arki podpieprzył na Lechu.

Wybacz, ale nikt od nas sie tak nie tlumaczyl, to ja w rozmowie z jednym od was uslyszalem to z waszej strony. Porownanie tez malo trafne.
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 28 marca 2009, 12:38

To ma piernik do wiatraka, że jak ktoś postronny ci sie pytał o zdarzenia to zacząłeś od plucia w twarz a całkowicie pominąłeś tego przyczynę czyli podpieprzenie szala. A co do bluzgaczy to faktycznie mogli i być z waszego żużla bo zjechali jak leci wszystkie AZSy w Polsce nie zważając na to że z gorzowskim to wy sympatyzujecie.

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 28 marca 2009, 12:42

MARAS pisze:To ma piernik do wiatraka, że jak ktoś postronny ci sie pytał o zdarzenia to zacząłeś od plucia w twarz a całkowicie pominąłeś tego przyczynę czyli podpieprzenie szala. A co do bluzgaczy to faktycznie mogli i być z waszego żużla bo zjechali jak leci wszystkie AZSy w Polsce nie zważając na to że z gorzowskim to wy sympatyzujecie.

Nikt sie nie pytal o zdarzenie, tylko kolega wyrzej napisal cos co byla nieprawda i chcialem to sprostowac to tez odnosilem sie TYLKO do tej wypowiedzi. Ja nie mam zamieru 'wywlekac' tutaj na forum naszych 'brudow', ale takze nie pozwole zeby ktos 'szczekal' na nas i na nasz klub tymbardziej nieslusznie, dla przypomnienia:

ajaja pisze:Wybrałem się chyba po raz czwarty do Leszna w tym sezonie i pierwszy raz widziałem, jak to młodzieńczą dzicz w żółto-zielonych szalikach furia ogarnęła. Zaczęli się dobierać do ekipy fanów AZS. Jak się skończyło to nie wiem, bo się ruszyłem do chaty, a siedziałem po drugiej stronie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 marca 2009, 12:49

bartas pisze:
ajaja pisze: pierwszy raz widziałem, jak to młodzieńczą dzicz w żółto-zielonych szalikach furia ogarnęła. Zaczęli się dobierać do ekipy fanów AZS.

Ciekawe jak Ty bys zareagował gdyby Tobie ktos naplul na twarz...doslownie.

Ciekawe jak Ty byś zareagował gdyby Tobie ktos ukradł szal :?:

----------------

Wczoraj kilka osób z Leszna pokazało swoją JAKOŚĆ i KULTURĘ poprzez kradzież szala Jeleniej Góry kibicowi AZSu Poznań.
Żenada. Skoro Leszno ma na pieńku z Jelenią, i chcą zdobyć szal Jeleniej, to niech go sobie zdobędą - ale od kogoś z Jeleniej. Co to za safysfakcja ukraść szal Jeleniej kibicowi z Poznania? co najmniej mizerna :!:

Po meczu jacyś pseudo-kibice Tęczy (bo kibicami ich nazwać nie można - z kibicami Tęczy to nawet zamieniłem dwa słowa jeszcze w hali i było spoko ) zaczęli swój wątpliwej jakości koncert - wyzywanie AZSu Poznań od kur*ew, teksty w stylu "zdechł Lech", "Arka Gdynia kur*wa świnia". I to wszystko w grupie co najmniej kilkunastu osób versus sześć osób z Poznania. NO BRAWO :!: Ciekawe, czy w Poznaniu też by sobie tak pofolgowali :?: :lol: Popisali się, oj popisali.
Sorry za duzy offtopic - wiem, ze to nie powinno byc tutaj, ale sprawą czuje sie dogłębnie zbulwersowany i musze dac upusc swoim emocjom.

Teraz co do meczu. Mecz na bardzo mizernym poziomie. W pierwszej polowie kapkę mniej mizernie przezentował sie AZS Poznań i stąd jakies skromne prowadzenie, roztrwonione z reszą w tragicznej w naszym wykonanaiu trzeciej kwarcie. Może gdyby Siba nie złapała kontuzji to nasza gra wyglądałby lepiej...a tak, to szkoda słów i tyle. Zmienniczki grały tak himerycznie, ze bardziej juz chyba sie nie da, zero charakteru, zadziorności, chęci do gry. Szkoda, ze nasze kadetki grały w tym czasie w innym miejscu Polski - z chęcią bym je wpuścił na parkiet, gra by napewno wyglądała bardziej ambitnie i ofiarnie :!: Z reszą nasza trenerka bardzo trafnie i dobitnie podsumowała postawę naszych...
i tyle. Rewanż na Chwiałce, mamy 12 punktow do odrobienia, i wierze, ze odrobimy.

Pozdrowienia dla normalnych kibiców Tęczy, którzy wiedzą po co przychodzą na halę :!: Szkoda, ze tych kilku patałachów psuje Wam opinię...
reloaded :]

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 28 marca 2009, 13:00

Bynajmniej osoba ktorej szal skrojono zachowywala sie calkiem normalnie, dlatego lepiej dla swietego spokoju na nastepnym wjezdzie ograniczcie temu chlopaczkowi alkohol :D No coz...co do tych bluzg...wszedzie znajda sie za przeproszeniem debilem, a ze oni z kibicami Tęczy nie maja za wiele wspolnego to juz jest inna bajka, taki okrzyki tymbardziej mnie dziwia w takim miescie jak Leszno, gdzie znaczna czesc jest kibicem Kolejorza. Ale dosc juz na ten temat.

Teraz takie male pytanko do kibicow z Poznania, kiedy jest rewanz? Mamy 3 zrodla: 29 marca, 4 kwietnia i 5 kwietnia. Ktora jest poprawna?
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 marca 2009, 13:04

bartas pisze:Bynajmniej osoba ktorej szal skrojono zachowywala sie calkiem normalnie, dlatego lepiej dla swietego spokoju na nastepnym wjezdzie ograniczcie temu chlopaczkowi alkohol :D No coz...co do tych bluzg...wszedzie znajda sie za przeproszeniem debilem, a ze oni z kibicami Tęczy nie maja za wiele wspolnego to juz jest inna bajka, taki okrzyki tymbardziej mnie dziwia w takim miescie jak Leszno, gdzie znaczna czesc jest kibicem Kolejorza. Ale dosc juz na ten temat.

Teraz takie male pytanko do kibicow z Poznania, kiedy jest rewanz? Mamy 3 zrodla: 29 marca, 4 kwietnia i 5 kwietnia. Ktora jest poprawna?

jedna rzecz - ten młody nie był pod wpływem alkoholu. Podkreslam to z całą stanowczością.

co do reszty to masz racje. I bardzo sie ciesze, ze ktoś z Leszna potrafi to przyznać!

z tego co nasza trenerka mi mówiła, to rewanż jest w przyszła niedzielę o 17.00 na nowej Chwiałce. Nie wiem dokladnie jaki to dzien jest, chyba 5,04.
reloaded :]

Yahoo
Nowy na forum

Postautor: Yahoo » 28 marca 2009, 13:59

MARAS pisze:To ma piernik do wiatraka, że jak ktoś postronny ci sie pytał o zdarzenia to zacząłeś od plucia w twarz a całkowicie pominąłeś tego przyczynę czyli podpieprzenie szala. A co do bluzgaczy to faktycznie mogli i być z waszego żużla bo zjechali jak leci wszystkie AZSy w Polsce nie zważając na to że z gorzowskim to wy sympatyzujecie.

Nikt z Unii nie bluzgał na żaden AZS więc nie przyklejaj nam czegoś co nie miało miejsca. Z ciekawością oglądałem sektor Poznania jak stracili szal i ich parówienie do ochrony. Nie mam zamiaru bronić Tęczy bo sami płaczą jak ich ktoś skroi. Bartas chyba jednak nie wiesz o czym piszesz bo osoby które tak kozaczyły za hala i bluzgały na AZS to wszyscy od was z młyna !!!! I nie pisz że w Lesznie przeważa Kolejorz bo nie wiesz co piszesz

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 28 marca 2009, 14:08

Ochrona jest po to aby dbać o porządek i pilnować aby nikt sie nie dostał do sektora gości, a tu widać celowo tego nie dopilnowali, zresztą zawsze ochrona opowie sie za gospodarzami a nie gośćmi i tyle w temacie!

kulka100 tecza
Żak

Postautor: kulka100 tecza » 28 marca 2009, 15:01

Yahoo pisze:

Nikt z Unii nie bluzgał na żaden AZS więc nie przyklejaj nam czegoś co nie miało miejsca. Z ciekawością oglądałem sektor Poznania jak stracili szal i ich parówienie do ochrony. Nie mam zamiaru bronić Tęczy bo sami płaczą jak ich ktoś skroi. Bartas chyba jednak nie wiesz o czym piszesz bo osoby które tak kozaczyły za hala i bluzgały na AZS to wszyscy od was z młyna !!!! I nie pisz że w Lesznie przeważa Kolejorz bo nie wiesz co piszesz

Bartas powiedział ze duzo osób kibicuje Lechowi a nie że przeważa bo napewno nigdy Lech nie wygra z żużlem w Lesznie. A te osoby spod hali fakt fakte oni są unas w młynie ale tylko w meczach u siebie i to nieoficjalnie i nie na wszystkich :!:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 28 marca 2009, 15:07

Ja napisze tylko ze Kibice z Leszna wczoraj na meczu pokazali jak potrafia dopingowac swojej druzynie...Zamiast dopingować latali i szukali co zajebac kibicom z Poznania....
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 28 marca 2009, 16:30

Panowie, dobrze wiecie, że jakoś nie darzymy sympatią AZS'u JG...

Więc przywożąc ten szalik do Leszna mogliście się spodziewać, że ktoś Wam go skroi... Szalik w Trapezie był do ok. godziny 22...

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 28 marca 2009, 16:31

haha widze ze w poznaniu bedzie milo i przytulnie na meczu :D juz sie nie moge doczekac... no i tak jak widac to na forum tak wczoraj chlopaki pokazali klase na meczu, nic mnie nie zaskoczy ze strony tych panow - wierze ze kibice tez tam sa, a nie tylko fra...
Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 28 marca 2009, 17:31

Wrona pisze:Ja napisze tylko ze Kibice z Leszna wczoraj na meczu pokazali jak potrafia dopingowac swojej druzynie...Zamiast dopingować latali i szukali co zajebac kibicom z Poznania....

nic nie chce mówić ale z tego co widziałem a siedziałem na przeciwko was to zamiast to wy tez za duzo juz nie mieliscie do spiewaniaw 3 kwarcie i bardzo wasz doping siadł a jednak Tecza caly czas dopingowała...

a prowokacje z waszej strony jakies byly moze nei bierzzcie juz tego mlodzika ze sobą bo widzialem ze był hojrak i nei wspomne ze juz w 1 kwarcie jeden od was chcial ladną przyspiewke hamska o Teczy puscic ale reszta go uciszyla...nie bylo tak? chopaki? przeciez ze bylo:)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”