Zapraszamy na Bułgarską
Wiara Lecha was zajebie
to chyba wystarczy za komentarz tego co się działo
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
MARAS pisze:
Szalik już w tym momencie pewnie wywędrował za sale Trapez bo nie sądze aby go trzymali do końcam meczu w ukryciu![]()
MARAS pisze:Więc to było główne zarzewie konfliktu a plucie w twarz to były dopiero po końcowym gwizdku i te bluzgi przed halą.
MARAS pisze:I nie macie się co tłumaczyć że do nas nic nie macie tylko do Jeleniej, to tak jakby ktoś szal Arki podpieprzył na Lechu.
MARAS pisze:To ma piernik do wiatraka, że jak ktoś postronny ci sie pytał o zdarzenia to zacząłeś od plucia w twarz a całkowicie pominąłeś tego przyczynę czyli podpieprzenie szala. A co do bluzgaczy to faktycznie mogli i być z waszego żużla bo zjechali jak leci wszystkie AZSy w Polsce nie zważając na to że z gorzowskim to wy sympatyzujecie.
ajaja pisze:Wybrałem się chyba po raz czwarty do Leszna w tym sezonie i pierwszy raz widziałem, jak to młodzieńczą dzicz w żółto-zielonych szalikach furia ogarnęła. Zaczęli się dobierać do ekipy fanów AZS. Jak się skończyło to nie wiem, bo się ruszyłem do chaty, a siedziałem po drugiej stronie.
bartas pisze:ajaja pisze: pierwszy raz widziałem, jak to młodzieńczą dzicz w żółto-zielonych szalikach furia ogarnęła. Zaczęli się dobierać do ekipy fanów AZS.
Ciekawe jak Ty bys zareagował gdyby Tobie ktos naplul na twarz...doslownie.
bartas pisze:Bynajmniej osoba ktorej szal skrojono zachowywala sie calkiem normalnie, dlatego lepiej dla swietego spokoju na nastepnym wjezdzie ograniczcie temu chlopaczkowi alkoholNo coz...co do tych bluzg...wszedzie znajda sie za przeproszeniem debilem, a ze oni z kibicami Tęczy nie maja za wiele wspolnego to juz jest inna bajka, taki okrzyki tymbardziej mnie dziwia w takim miescie jak Leszno, gdzie znaczna czesc jest kibicem Kolejorza. Ale dosc juz na ten temat.
Teraz takie male pytanko do kibicow z Poznania, kiedy jest rewanz? Mamy 3 zrodla: 29 marca, 4 kwietnia i 5 kwietnia. Ktora jest poprawna?
MARAS pisze:To ma piernik do wiatraka, że jak ktoś postronny ci sie pytał o zdarzenia to zacząłeś od plucia w twarz a całkowicie pominąłeś tego przyczynę czyli podpieprzenie szala. A co do bluzgaczy to faktycznie mogli i być z waszego żużla bo zjechali jak leci wszystkie AZSy w Polsce nie zważając na to że z gorzowskim to wy sympatyzujecie.
Yahoo pisze:MARAS pisze:To ma piernik do wiatraka, że jak ktoś postronny ci sie pytał o zdarzenia to zacząłeś od plucia w twarz a całkowicie pominąłeś tego przyczynę czyli podpieprzenie szala. A co do bluzgaczy to faktycznie mogli i być z waszego żużla bo zjechali jak leci wszystkie AZSy w Polsce nie zważając na to że z gorzowskim to wy sympatyzujecie.
Nikt z Unii nie bluzgał na żaden AZS więc nie przyklejaj nam czegoś co nie miało miejsca. Z ciekawością oglądałem sektor Poznania jak stracili szal i ich parówienie do ochrony. Nie mam zamiaru bronić Tęczy bo sami płaczą jak ich ktoś skroi. Bartas chyba jednak nie wiesz o czym piszesz bo osoby które tak kozaczyły za hala i bluzgały na AZS to wszyscy od was z młyna !!!! I nie pisz że w Lesznie przeważa Kolejorz bo nie wiesz co piszesz
Wrona pisze:Ja napisze tylko ze Kibice z Leszna wczoraj na meczu pokazali jak potrafia dopingowac swojej druzynie...Zamiast dopingować latali i szukali co zajebac kibicom z Poznania....
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 82 gości