AZS Gorzów - Orzeł Polkowice [Zbiorczy]

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 29 marca 2009, 23:02

tadziu pisze:
ginda pisze:
tadziu pisze:Z powodów zawodowych nie mogłem być na dzisiejszym meczu, ale mam pytanie do napinaczy z Polkowic. Gdzie byli chuligani KGHM-u, którymi nas tak wczoraj straszyliście? A tak w ogóle, to w której lidze gra ten KGHM bo nigdy o takim klubie nie słyszałem. 8)

Pozdro.
:shock: :shock: :shock:

Nie rób takich oczu bo po meczu takie teksty leciały.

Hahahaha :lol: Co tu sie dzieje :lol: :lol: :lol: KGHM Zagłębie Lubin pełna nazwę masz(chyba ze znowu sie zmienila), Zagłębie pojechało wasze miesjscoe GKP 5:2 także może ale nie konieczne ogarniesz... a teraz powiedz kto ci tak tymi choolsami straszyl, że tak to sobie do serduszka wziełeś.... :? :? z tego co ja wiem to raczej nikt z Orłą na zagłebie nie jezdzi dopingowac ale być może się myle... :wink:
Obrazek
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 29 marca 2009, 23:06

PrImACeR pisze:
tadziu pisze:
ginda pisze:
tadziu pisze:Z powodów zawodowych nie mogłem być na dzisiejszym meczu, ale mam pytanie do napinaczy z Polkowic. Gdzie byli chuligani KGHM-u, którymi nas tak wczoraj straszyliście? A tak w ogóle, to w której lidze gra ten KGHM bo nigdy o takim klubie nie słyszałem. 8)

Pozdro.

Hahahaha :lol: Co tu sie dzieje :lol: :lol: :lol: KGHM Zagłębie Lubin pełna nazwę masz(chyba ze znowu sie zmienila), Zagłębie pojechało wasze miesjscoe GKP 5:2 także może ale nie konieczne ogarniesz... a teraz powiedz kto ci tak tymi choolsami straszyl, że tak to sobie do serduszka wziełeś.... :? :? z tego co ja wiem to raczej nikt z Orłą na zagłebie nie jezdzi dopingowac ale być może się myle... :wink:

A kto powiedział, że sobie to do serca wziąłem. Po prostu śmieszą mnie takie teksty, a nie wiedzę trzeba piętnować. Skoro czepiłeś się przedrostka w nazwie KGHM, to może ja będę mówił, że jestem kibicem KSSSE, a nie AZS-u, a TY kibicem CCC a nie Orła?

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 29 marca 2009, 23:12

Skoro Cie to smieszy to niech smieszy dalej ;) jesli tak bylo .. to mnie tez to smieszy ... bo nie jest to dla mnie normalne ... Niestety nie bylo mnie na pierwszym meczu .. wiec tez niewiele sie moge wypowiedziec na ten temat :wink:

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 29 marca 2009, 23:12

tadziu pisze:
PrImACeR pisze:
tadziu pisze:
ginda pisze:

Pozdro.

A kto powiedział, że sobie to do serca wziąłem. Po prostu śmieszą mnie takie teksty, a nie wiedzę trzeba piętnować. Skoro czepiłeś się przedrostka w nazwie KGHM, to może ja będę mówił, że jestem kibicem KSSSE, a nie AZS-u, a TY kibicem MKS-u a nie Orła?

Tak to widze bo tka to wygląda;] Ja sie niczego nie czepiłem, chciałęm Ci tylko dać jakąś podpowiedź co to za KGHM. Jeśli zrobi Ci się lepiej to prosze bardzo pisz ze jestem kibicem MKS-u i tak wielu forumowiczów często pisze CCC wiec i tak bedzie dobrze jak napiszesz MKS :wink:
Ostatnio zmieniony 29 marca 2009, 23:32 przez PrImACeR, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Tak Mówisz?!

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 29 marca 2009, 23:15

Ale Ty chłopie jesteś niereformowalny. Zagłębie to Zagłebie a nie jakieś KGHM, AZS to AZS, Orzeł to Orzeł, a np. Wisła to Wisła a nie Can-Pack. Nic nie mówię o klubie z nad morza bo tam co "roku" jest inna nazwa.

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 29 marca 2009, 23:24

tadziu pisze:Ale Ty chłopie jesteś niereformowalny. Zagłębie to Zagłebie a nie jakieś KGHM, AZS to AZS, Orzeł to Orzeł, a np. Wisła to Wisła a nie Can-Pack. Nic nie mówię o klubie z nad morza bo tam co "roku" jest inna nazwa.

Dobrze tadiu niech i tka pozostanie, i koniec rozmowy bo coś mi się zdaje że reszte forumawiczów gówno obchodzi nasza dyskusja :)
Obrazek

Tak Mówisz?!

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 29 marca 2009, 23:27

PrImACeR pisze:
tadziu pisze:Ale Ty chłopie jesteś niereformowalny. Zagłębie to Zagłebie a nie jakieś KGHM, AZS to AZS, Orzeł to Orzeł, a np. Wisła to Wisła a nie Can-Pack. Nic nie mówię o klubie z nad morza bo tam co "roku" jest inna nazwa.

Dobrze tadiu niech i tka pozostanie, i koniec rozmowy bo coś mi się zdaje że reszte forumawiczów gówno obchodzi nasza dyskusja :)

No tak też być może. Koniec i kropka.

Gorzowski_Kibic
Nowy na forum

rgtd

Postautor: Gorzowski_Kibic » 29 marca 2009, 23:59

Po meczu mała wymiana uprzejmości pomiędzy kibicami
"Rozwaliło mnie jak wpadli na genialny pomysł i zaczęli krzyczeć "WIEŚNIAKI" HAHAHHAA... to tak jakby Gorzów tak krzyczał w Krakowie czy Warszawie.. czy choćby we Wrocławiu :lol: :lol:

A i jeszcze chciałem dodać że jeden z kibiców Polkowic miał duże szczęście ,że nie dał rady się przedostać do naszego sektora bo dostał by parę tub na twarz i tak by się skończyła jego eskapada do naszego sektora.
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: rgtd

Postautor: Mały » 30 marca 2009, 00:14

Gorzowski_Kibic pisze:Po meczu mała wymiana uprzejmości pomiędzy kibicami
"Rozwaliło mnie jak wpadli na genialny pomysł i zaczęli krzyczeć "WIEŚNIAKI" HAHAHHAA... to tak jakby Gorzów tak krzyczał w Krakowie czy Warszawie.. czy choćby we Wrocławiu :lol: :lol:

A i jeszcze chciałem dodać że jeden z kibiców Polkowic miał duże szczęście ,że nie dał rady się przedostać do naszego sektora bo dostał by parę tub na twarz i tak by się skończyła jego eskapada do naszego sektora.

Fakt .. pomysl nie najlepszy ... a moze ta przygoda by sie inaczej skonczyla ... fakt faktem nie przedostal sie ... z gory zaznaczam iz byl to "cywil" .. a nie zaden z "mlyna" ... zeby zaraz niepotrzebnej wojny nie bylo ...

Gorzowski_Kibic
Nowy na forum

Postautor: Gorzowski_Kibic » 30 marca 2009, 00:16

Mały pisze:

Fakt .. pomysl nie najlepszy ... a moze ta przygoda by sie inaczej skonczyla ... fakt faktem nie przedostal sie ... z gory zaznaczam iz byl to "cywil" .. a nie zaden z "mlyna" ... zeby zaraz niepotrzebnej wojny nie bylo ...

Zdążyliśmy zauważyć że to cywil ponieważ był dość mocno podchmielony...;)
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS !

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 30 marca 2009, 00:21

Gorzowski_Kibic pisze:
Mały pisze:

Zdążyliśmy zauważyć że to cywil ponieważ był dość mocno podchmielony...;)

Informacja do ogółu :wink:

podgrzewacz
Nowy na forum

Postautor: podgrzewacz » 30 marca 2009, 06:53

Ja tam widzialem jak leszczyniaki zaczli uciekac do wyjsci jak probowal sie przedostac:p a po meczu przed hala cos do nich mowil ale chyba mieli jeszcze kupe i ani slowem sie nie odezwali:D:p

vip
Nowy na forum

Postautor: vip » 30 marca 2009, 06:57

podgrzewacz pisze:Ja tam widzialem jak leszczyniaki zaczli uciekac do wyjsci jak probowal sie przedostac:p a po meczu przed hala cos do nich mowil ale chyba mieli jeszcze kupe i ani slowem sie nie odezwali:D:p

a ja widziałem w sobotę dzieciaczka z Polkowic który ruszył za mną spod hali w celu zkrojenia szalika. ale po nie udanej próbie biedny się osrał i tak uciekał że kupa nogawkami mu wylatywała...

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 30 marca 2009, 07:35

podgrzewacz pisze:Ja tam widzialem jak leszczyniaki zaczli uciekac do wyjsci jak probowal sie przedostac:p a po meczu przed hala cos do nich mowil ale chyba mieli jeszcze kupe i ani slowem sie nie odezwali:D:p

hehe tylko to wam orzełki pozostało...jak nei idize na parkiecie to pozostaje wymyślac kazdy inny aspekt ktory odciagnie uwage od katastrofalnej gry wasego teamu...

Gratki dla Gorzowa nie wierzyłem ze dacie rade na wyjazdach, zaskoczyła mnie jednak Zohnova w 1 meczu byłem przekonany ze neida rady sie odbudowac po tej kontuzji a dała...zwracam honor :) powodzenia
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

podgrzewacz
Nowy na forum

Postautor: podgrzewacz » 30 marca 2009, 08:55

A wy co w lesznie robicie? Za kazdym razem jak tam jestesmy to jest to samo. Stoimy przed wejsciem i czekamy na swoje wejscie a wy stoicie i sie patrzycie na nas i tylko slychac 'idziemy na nic' 'robimy im cos' ale nic bo chyba zesrani nawet u siebie jestescie bo jak co to nic nie zrobicie a tylko cfani w gebie jestescie:/

Wróć do „Kibice”