Przed meczem: Meblotap-Polfa
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Wlasnie wrocilem z treningu Polfy. Bardzo fajne sie prezentuja, widac ze forma zwyzkuje, a te usmiechy na twarzach duzo mowia. Jutro napewno nie wygramy z Pabianicami
ale wierze ze bedzie rowne, porywajace widowisko. No i to zdjecie z najpiekniejsza koszykarka - Perelka
moze je Tu wrzuce pozniej. Bardzo fajnie prezentuje sie na boisku Karla. Ladna gra, przemyslana i ten rzut
super. No i mozna pogadac nie tylko po portugalsku
zapraszam jutro na relacje LIVE na czat - www.meblotapchelm.com
Problemy z serwerem, strona niestety nie dziala.Live na tym czacie http://www.polchat.pl/chat/?room=meblotapAZS
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Zyzia pisze:mati pisze:Wyjechała![]()
![]()
a niektórzy zachwycali się ostrowskimi kibicami...oj nieładnie cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia.Chełmscy kibice nie wyrażali swojego zadowolenia z kontuzji Karoliny Kaczmarek,a wiadomo ,że w pewnym stopni jest to osłabienie ostrowskiej drużyny.
ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.
Ja tylko chciałem zwrócić uwagę na to, że wyjechała...a to znaczy, że również macie problemy finansowe. I to moje wyjechała...boło raczej podyktowane zdziwnieniem a nie radoscią.
mati pisze:Zyzia pisze:mati pisze:Wyjechała![]()
![]()
a niektórzy zachwycali się ostrowskimi kibicami...oj nieładnie cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia.Chełmscy kibice nie wyrażali swojego zadowolenia z kontuzji Karoliny Kaczmarek,a wiadomo ,że w pewnym stopni jest to osłabienie ostrowskiej drużyny.
Ja tylko chciałem zwrócić uwagę na to, że wyjechała...a to znaczy, że również macie problemy finansowe. I to moje wyjechała...boło raczej podyktowane zdziwnieniem a nie radoscią.
Wyglada na to, ze raczej nie byly to problemy finansowe, bo z tego co slyszalem to wszystkie zobowiazania zostaly wobec niej uregulowane. Kiedys przeciez zostala wyrzucona z druzyny uniwersyteckiej, dokladnie tez niewiadomo za co, ale taki fakt mial miejsce.
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Hersi pisze:mati pisze:Zyzia pisze:mati pisze:Wyjechała![]()
![]()
Wyglada na to, ze raczej nie byly to problemy finansowe, bo z tego co slyszalem to wszystkie zobowiazania zostaly wobec niej uregulowane. Kiedys przeciez zostala wyrzucona z druzyny uniwersyteckiej, dokladnie tez niewiadomo za co, ale taki fakt mial miejsce.
Być może porpostu nie wytrzymała...Lublin Chełm Chełm Lublin. Nie jednej zawodniczce by siadła... i tak wydaje mi się, że długo wytrzymała.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”