Przed meczem: Meblotap-Polfa

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 19 lutego 2005, 20:21

Wlasnie wrocilem z treningu Polfy. Bardzo fajne sie prezentuja, widac ze forma zwyzkuje, a te usmiechy na twarzach duzo mowia. Jutro napewno nie wygramy z Pabianicami 8) ale wierze ze bedzie rowne, porywajace widowisko. No i to zdjecie z najpiekniejsza koszykarka - Perelka :) moze je Tu wrzuce pozniej. Bardzo fajnie prezentuje sie na boisku Karla. Ladna gra, przemyslana i ten rzut :wink: super. No i mozna pogadac nie tylko po portugalsku 8) zapraszam jutro na relacje LIVE na czat - www.meblotapchelm.com

zwirek
Nowy na forum

Postautor: zwirek » 20 lutego 2005, 12:04

Problemy z serwerem, strona niestety nie dziala.Live na tym czacie http://www.polchat.pl/chat/?room=meblotapAZS

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 20 lutego 2005, 12:43

Zyzia pisze:
mati pisze:Wyjechała :lol: :lol: :lol:

a niektórzy zachwycali się ostrowskimi kibicami :oops: ...oj nieładnie cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia.Chełmscy kibice nie wyrażali swojego zadowolenia z kontuzji Karoliny Kaczmarek,a wiadomo ,że w pewnym stopni jest to osłabienie ostrowskiej drużyny.
ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.

Ja tylko chciałem zwrócić uwagę na to, że wyjechała...a to znaczy, że również macie problemy finansowe. I to moje wyjechała...boło raczej podyktowane zdziwnieniem a nie radoscią. :shock:

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 20 lutego 2005, 13:20

mati pisze:
Zyzia pisze:

a niektórzy zachwycali się ostrowskimi kibicami :oops: ...oj nieładnie cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia.Chełmscy kibice nie wyrażali swojego zadowolenia z kontuzji Karoliny Kaczmarek,a wiadomo ,że w pewnym stopni jest to osłabienie ostrowskiej drużyny.

Ja tylko chciałem zwrócić uwagę na to, że wyjechała...a to znaczy, że również macie problemy finansowe. I to moje wyjechała...boło raczej podyktowane zdziwnieniem a nie radoscią. :shock:

Wyglada na to, ze raczej nie byly to problemy finansowe, bo z tego co slyszalem to wszystkie zobowiazania zostaly wobec niej uregulowane. Kiedys przeciez zostala wyrzucona z druzyny uniwersyteckiej, dokladnie tez niewiadomo za co, ale taki fakt mial miejsce.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 20 lutego 2005, 13:31

Hersi pisze:
mati pisze:
Zyzia pisze:

Wyglada na to, ze raczej nie byly to problemy finansowe, bo z tego co slyszalem to wszystkie zobowiazania zostaly wobec niej uregulowane. Kiedys przeciez zostala wyrzucona z druzyny uniwersyteckiej, dokladnie tez niewiadomo za co, ale taki fakt mial miejsce.

Być może porpostu nie wytrzymała...Lublin Chełm Chełm Lublin. Nie jednej zawodniczce by siadła... i tak wydaje mi się, że długo wytrzymała.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”