Półfinał: Orzeł Polkowice - AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 52:68,

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

taktak
Nowy na forum

Postautor: taktak » 05 kwietnia 2009, 13:32

a poradzi se Orzełek ale zobaczymy co Kostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolski pokaze ?;D

lepiej się martwcie żeby nie było kompromitacji ;)

bez odbioru.
Brąza już mamy teraz na złoto czekamy!

Orzeł!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 05 kwietnia 2009, 13:34

taktak pisze:a poradzi se Orzełek ale zobaczymy co Kostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolski pokaze ?;D

bez odbioru.

Przypomnij moze jaki wynik rywalizacji CCC - AZS ??

Kto sie skompromitowal ;)

Aha... nie przypominaj ... juz wiem 0:3 :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 05 kwietnia 2009, 13:37

Endrju pisze:
taktak pisze:a poradzi se Orzełek ale zobaczymy co Kostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolski pokaze ?;D

bez odbioru.

Tabela, Tabela, Tabela :lol: :lol: :lol: Patrząc na cały sezon to jest 3:2 dla ostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolsk.

PS. Wolałbym aby w żadnych europejskich pucharach Orzeł nie startował, a ja ostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolsk wystapi w Eurolidze to potem swoje porażki bedzie tlumaczyl zmeczeniem od Euorligi :)
Obrazek
Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

taktak
Nowy na forum

Postautor: taktak » 05 kwietnia 2009, 13:37

czy to była kompromitacja nie sądze ;)
kompromitacje to będziecie mieli w meczu z Lotosem ;D

ale oczywiście gratuluje wejścia do finału ;)

pozdro WODZU <LOL2>

Orzeł!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 05 kwietnia 2009, 13:40

taktak pisze:czy to była kompromitacja nie sądze ;)

pozdro WODZU <LOL2>

Dla mnie to moga sie teraz osobiscie polozyc na tym parkiecie ;) i wogole

nie spinam sie na ten final ;)... trzeba sobie jakis cel zostawic na przyszly sezon :lol: :lol: :lol: (Krok po kroku do celu :D)

Swoje osiagnelismy w 100 %

Teraz co ugramy to ugramy (licze ze beda to bardziej wyrownane spotkania niz Lotos-Wisla) ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 05 kwietnia 2009, 13:42

PrImACeR pisze:
Endrju pisze:

bez odbioru.

Tabela, Tabela, Tabela :lol: :lol: :lol: Patrząc na cały sezon to jest 3:2 dla ostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolsk.

PS. Wolałbym aby w żadnych europejskich pucharach Orzeł nie startował, a ja ostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolsk wystapi w Eurolidze to potem swoje porażki bedzie tlumaczyl zmeczeniem od Euorligi :)

Czyli nie zyczysz swojemu klubowi zbyt dobrze. Jesli ccc nie bedzie gralo w pucharach to dalej pozostanie klubem o ktorym nikt poza polska wiedziec nie bedzie i o ile naszej dlugiej nazwy niedlugo wszyscy sie w Europie naucza to skrot ccc pozostanie byc moze na wieki tajemnica.
:lol:

Awatar użytkownika
PrImACeR
Amator

Postautor: PrImACeR » 05 kwietnia 2009, 13:45

Ja poprostu wole żeby sie przygotowali tlyko na polska lige i tutaj osiągnąć wsyztko potem można w europe uderzac...
Obrazek

Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!

Tak Mówisz?!

To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...

To Styl, Flow, Orginalnosc

Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 05 kwietnia 2009, 13:47

taktak pisze:czy to była kompromitacja nie sądze ;)

pozdro WODZU <LOL2>

A ja sadze, bo widzisz nie wygrac zadnego meczu zaczynajac od dwoch w domu to jest sztuka :) .

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 05 kwietnia 2009, 13:48

PrImACeR pisze:Ja poprostu wole żeby sie przygotowali tlyko na polska lige i tutaj osiągnąć wsyztko potem można w europe uderzac...

Tak sie nie da. To co jak polkowice za rok zajma dajmy na to drugie miejsce to zrezygnuja z Euroligi? Bo przeciez jeszcze bedzie do zdobycia mistrz w Polsce a dopiero potem mozna uderzac w Europe....??

taktak
Nowy na forum

Postautor: taktak » 05 kwietnia 2009, 13:50

przypomne Ci że 2 mecze w lidze Orzeł wygrał ;)

Orzeł!

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 05 kwietnia 2009, 14:01

taktak pisze:przypomne Ci że 2 mecze w lidze Orzeł wygrał ;)

No i co one wam daly? Jedynie wyzsze miejsce przed play-off

taktak
Nowy na forum

Postautor: taktak » 05 kwietnia 2009, 14:04

bart_81 pisze:
taktak pisze:przypomne Ci że 2 mecze w lidze Orzeł wygrał ;)

No i co one wam daly? Jedynie wyzsze miejsce przed play-off

dało nam to wyni meczów 3:2 dla Kostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolski ;) a więc nie tak kompromitująco ;)

Orzeł!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 05 kwietnia 2009, 14:14

Dyskusja o niczym, kogo będzie interesowało jaki był wynik w sezonie, jaki w playoff za sezon czy dwa. Jeśli ktokolwiek bedzie coś pamietał to koncowa kolejność. Koledzy z Polkowic piszecie że jest 3:2 dla Gorzowa i co z tego. Najważniejsze jest to że jak to piszecie Kostrzyńsko - Słubicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa jest w finale, a CCC Polkowice walczy o brąz.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 05 kwietnia 2009, 14:17

Smiesznie sie to wszystko czyta :lol:

edit: Przegraliśmy, mówi się trudno... i na co to przekomarzanie, że my w lidze wygraliśmy 2 razy i jest tylko 3:2, a nie 3:0 ... osobiście wolałbym z Gorzowem przegrać dwa razy w sezonie zasadniczym w zamian za to żeby Orzełek grał w finale. Bo co nam dało ogranie ich dwa razy wcześniej oprócz satysfakcji i lepszego miejsca w tabeli, skoro i tak tego nie wykorzystaliśmy.

friel
Kadet

Postautor: friel » 05 kwietnia 2009, 14:22

Dodam tylko do wypowiedzi Elen że jak by się uprzeć w z poprzedniego sezonu CCC ma 5:0 w plecki z nami najmniejsza porażka kilku a największa kilkudziesięcioma punktami to się nazywa: blamaż ,pogrom , zniszczenie ,zamiecenie , destrukcja ,rozbiórka ,demolka hmmm chyba styknie nie?

Co do Euroligi to ja jestem spokojny prezez D. jest człowiekiem szalenie ambitnym nie zdziwiłbym się jak we wrześniu /październiku składu będzie nam zazdrościć cała polska nie przewiduje super rewolucji Aga Kasia Justyna raczej zostaną Katka z Anną być może natomiast myślę że dojdzie mocna europejska rozgrywająca Może z Nicky podpiszemy kontrakt choć ona nie pasuje w 100% do naszej filozofii tak myślę że tak naprawdę z naszego centra będziemy zadowoleni jak go sami wychowamy czyli gdzieś za 6-8 lat ;/

Co do finału tak jak napisał Endrju one w zasadzie mogły by się położyć na parkiecie a i tak z radości będziemy je nosić na rękach pokonaliśmy wszystkich w tym sezonie przynajmniej RAZ !
Ale fajnie będzie jak zamieszamy w finale Lotos w zasadzie nie może nas niczym zaskoczyć wszyscy wiedzą że graja za.....cie
Zaś my ? ciągle mamy potencjał najskuteczniejszy obwód najlepszą parę rozgrywających w Polsce ( parę nie czytać 2 najlepsze!!!)
Naszą Kapitan która w Polkowicach zamknęła usta wszystkim krytykom
Najwyższa centerkę w lidze która dla wielu gra na innym piętrze
No i Nicky myślę że w tej zawodniczce może byś klucz do sukcesu Czego sobie i wszystkim kibicom oraz całemu naszemu miastu życzę
Nie jesteśmy drużyną nie do pokonania co udowodniono nam boleśnie w drugiej połowie sezonu zasadniczego ,ale mamy potencjał na mistrza i w tym potencjale będę upatrywał naszej szansy bo wygranie jednego meczu w Gdyni może nam przynieść niespodziewane rezultaty ...
Ciężej gra się tym co muszą niż tym co mogą
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2009, 14:33 przez friel, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”