lepiej się martwcie żeby nie było kompromitacji
bez odbioru.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
taktak pisze:a poradzi se Orzełek ale zobaczymy co Kostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolski pokaze ?;D
bez odbioru.
Endrju pisze:taktak pisze:a poradzi se Orzełek ale zobaczymy co Kostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolski pokaze ?;D
bez odbioru.
Przypomnij moze jaki wynik rywalizacji CCC - AZS ??
Kto sie skompromitowal
Aha... nie przypominaj ... juz wiem 0:3![]()
![]()
taktak pisze:czy to była kompromitacja nie sądze
kompromitacje to będziecie mieli w meczu z Lotosem ;D
ale oczywiście gratuluje wejścia do finału
pozdro WODZU <LOL2>
PrImACeR pisze:Endrju pisze:taktak pisze:a poradzi se Orzełek ale zobaczymy co Kostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolski pokaze ?;D
bez odbioru.
Przypomnij moze jaki wynik rywalizacji CCC - AZS ??
Kto sie skompromitowal
Aha... nie przypominaj ... juz wiem 0:3![]()
![]()
Tabela, Tabela, Tabela![]()
![]()
Patrząc na cały sezon to jest 3:2 dla ostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolsk.
PS. Wolałbym aby w żadnych europejskich pucharach Orzeł nie startował, a ja ostrzysko-Subicka Specjalna Strefa Ekonomiczna Akademicki Związek Sportowy Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa Gorzów Wielkopolsk wystapi w Eurolidze to potem swoje porażki bedzie tlumaczyl zmeczeniem od Euorligi
PrImACeR pisze:Ja poprostu wole żeby sie przygotowali tlyko na polska lige i tutaj osiągnąć wsyztko potem można w europe uderzac...
bart_81 pisze:taktak pisze:przypomne Ci że 2 mecze w lidze Orzeł wygrał
No i co one wam daly? Jedynie wyzsze miejsce przed play-off
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 92 gości