elen pisze:kto i za co zbanwał "Gorzowski_Kibic"?
niestety nie ja
elen pisze:kto i za co zbanwał "Gorzowski_Kibic"?
Wielkie gratulacje dla naszego zespołu. Myśle, że w przekroju całego sezonu AZS bardziej zasłużył na to by grać o piąte miejsce aniżeli zespół Tęczy. Co do kibiców z Leszna powiem krótko: DNO
Nie tylko ten sezon , jesli my to dno to na was nie ma tak niskiej miary, zenada zenada zenada, smieszny klub kibica i tyle
Mytek pisze:w takim razie obydwaj mają ode mnie po plusiku. Obydwaj sobie zasluzyli - zaczał Hamplik, a Czuken ochoczo kontynuował wątek - oboje wybitnie prostacko sie wg mnie zachowali.
musze ich jakos powiadamiac za co ostrzezenie?
MARAS pisze:Dziecko weź sie nie kompromituj, specjalnie sobie zadałeś trud i założyłeś nowy login![]()
Swoją drogą żebyś ty nie stracił czegoś innego np zębów
chyba że masz jeszcze mleczaki

patrese pisze:Mytek pisze:w takim razie obydwaj mają ode mnie po plusiku. Obydwaj sobie zasluzyli - zaczał Hamplik, a Czuken ochoczo kontynuował wątek - oboje wybitnie prostacko sie wg mnie zachowali.
musze ich jakos powiadamiac za co ostrzezenie?
Akurat nie uważam, żeby obaj zasłużyli na ostrzeżenia. W sumie nic wielce obraźliwego nie powiedzieli sobie. Ale dałeś- Twoja sprawa. Jednak jeśli już zacząłeś, to ostrzeżenie również powinien dostać ten osobnik, który odpowiednio dostosował się do dyskusji :MARAS pisze:Dziecko weź sie nie kompromituj, specjalnie sobie zadałeś trud i założyłeś nowy login![]()
Swoją drogą żebyś ty nie stracił czegoś innego np zębów
chyba że masz jeszcze mleczaki
Robię to tylko z uwagi na to, że potem dostaję maile, iż nie wszyscy dostają minusy za to samo. Tyle ode mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość