OSTRZEŻENIA

podforum organizacyjno - porządkowe
Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 06 kwietnia 2009, 15:10

elen pisze:kto i za co zbanwał "Gorzowski_Kibic"?

niestety nie ja :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 kwietnia 2009, 20:13

Lorenzo i vip nagle tez mają po 5 plusów?

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 kwietnia 2009, 20:23

czy za takie teksty Hamplika i Czukena88 mogę władować im po plusiku?? panowie przegięli moim zdaniem :[

Hamplik:
Wielkie gratulacje dla naszego zespołu. Myśle, że w przekroju całego sezonu AZS bardziej zasłużył na to by grać o piąte miejsce aniżeli zespół Tęczy. Co do kibiców z Leszna powiem krótko: DNO

Czuken88:
Nie tylko ten sezon , jesli my to dno to na was nie ma tak niskiej miary, zenada zenada zenada, smieszny klub kibica i tyle

nie pamiętam juz keidy dawałem komuś "plusika" więc wolę dopytać...
reloaded :]

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 kwietnia 2009, 20:28

Moderator odpowiada tylko przed Bogiem i historią ;) , ostateczne interpretacje należą wyłacznie do Ciebie. uważasz, że się nalezy - plusujesz :lol: 8)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 kwietnia 2009, 20:35

w takim razie obydwaj mają ode mnie po plusiku. Obydwaj sobie zasluzyli - zaczał Hamplik, a Czuken ochoczo kontynuował wątek - oboje wybitnie prostacko sie wg mnie zachowali.

musze ich jakos powiadamiac za co ostrzezenie?

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 kwietnia 2009, 22:30

wyjaśnijcie jednoznacznie co jest z tymi ostatnimi "po 5 plusów" - kto dawał i za co

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 06 kwietnia 2009, 23:25

Mytek pisze:w takim razie obydwaj mają ode mnie po plusiku. Obydwaj sobie zasluzyli - zaczał Hamplik, a Czuken ochoczo kontynuował wątek - oboje wybitnie prostacko sie wg mnie zachowali.

Akurat nie uważam, żeby obaj zasłużyli na ostrzeżenia. W sumie nic wielce obraźliwego nie powiedzieli sobie. Ale dałeś- Twoja sprawa. Jednak jeśli już zacząłeś, to ostrzeżenie również powinien dostać ten osobnik, który odpowiednio dostosował się do dyskusji :

MARAS pisze:Dziecko weź sie nie kompromituj, specjalnie sobie zadałeś trud i założyłeś nowy login :lol: :lol: Swoją drogą żebyś ty nie stracił czegoś innego np zębów :lol: chyba że masz jeszcze mleczaki :lol:

Robię to tylko z uwagi na to, że potem dostaję maile, iż nie wszyscy dostają minusy za to samo. Tyle ode mnie.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 06 kwietnia 2009, 23:39

patrese, Ty tez możesz dawać ostrzeżenia, jak uważasz że ktoś załużył.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 07 kwietnia 2009, 06:53

OK, więc dałem powyższe. Powiem tylko od siebie, abyśmy nie dali się zwariować. Bo gdybyśmy mieli każdemu dawać ostrzeżenia jedynie za to, że określi doping kogoś innego dnem, to większość powinna być już od dawna zbanowana na wieki... A przecież nikt tutaj nikogo nie obraził w mojej opinii. Jeśli już, to zrobił to właśnie Maras. Każdy powinien mieć prawo do swobodnego wyrażania swojej opinii, jeśli mieści się w ogólnie przyjętych kanonach. Termin "dno" jest może dość ostry, ale jak najbardziej do przyjęcia.
Żeby nie było, że próbuję podważyć decyzję Mytka. Zrobił jak uważał i OK. Apeluję jednak na przyszłość...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 07 kwietnia 2009, 09:17

jako ze nikt nie przyznał sie do zbanowania Gorzowskiego_kibica prosze o odblokowanie konta. Sprawa Lorenzo i vip chyba tak samo.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 kwietnia 2009, 09:34

odbanowałem - proszę o zdjęcie im odpowiedniej ilości "+" do stanu "sprzed" bana

Jednocześnie apeluje o pisanie o dawaniu plusów - a już bezwzględnie tych, skutkujących banicją

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 kwietnia 2009, 10:50

patrese pisze:
Mytek pisze:w takim razie obydwaj mają ode mnie po plusiku. Obydwaj sobie zasluzyli - zaczał Hamplik, a Czuken ochoczo kontynuował wątek - oboje wybitnie prostacko sie wg mnie zachowali.

Akurat nie uważam, żeby obaj zasłużyli na ostrzeżenia. W sumie nic wielce obraźliwego nie powiedzieli sobie. Ale dałeś- Twoja sprawa. Jednak jeśli już zacząłeś, to ostrzeżenie również powinien dostać ten osobnik, który odpowiednio dostosował się do dyskusji :

MARAS pisze:Dziecko weź sie nie kompromituj, specjalnie sobie zadałeś trud i założyłeś nowy login :lol: :lol: Swoją drogą żebyś ty nie stracił czegoś innego np zębów :lol: chyba że masz jeszcze mleczaki :lol:

Robię to tylko z uwagi na to, że potem dostaję maile, iż nie wszyscy dostają minusy za to samo. Tyle ode mnie.

tekst Marasa pojawil sie na forum juz po tym jak dalem plusika Hamplikowi i Czukenowi, spalem juz w tym czasie. Ale oczywiscie musze przyznac Ci racje Patrese - Maras tez na plusa zasluzyl, dobrze, ze go dostal.
Ja generalnie daję skrajnie malo ostrzezen - te dwa wczorajsze to chyba moje ostrzezenia numer 2 i 3 od czasu ich wprowadzenia, dlatego wolalem najpierw sprawe przedstawic i sie zapytac.
pozdrawiam i mam nadzieje, ze juz wszystko jest OK:]

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 kwietnia 2009, 21:30

a co z "taktak" podobna sytuacja jak z "gorzowski kibic" ban nie wiadomo za co :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 09 kwietnia 2009, 23:13

może ktoś uspokoić towarzystwo gorzowskie tak bardziej pokojowo bez banów? czy nie da rady?
przyznam, że ja mam już dosyć wpisów kilku użytkowników z Gorzowa.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 09 kwietnia 2009, 23:39

wysłałem prv do paru osobnikow z Gorzowa i mam nadzieje, że nie będą na tyle głupi, żebyśmy musieli ich wypraszać z forum w decydującym momencie sezonu. Choc nie ukrywam, że zrobiłbym to z wielką przyjemnością, ale jak na razie (i od tej pory koniec z tą praktyką) wolałem usuwać kretyńskie posty, niż nagradzać je ostrzeżeniami...

Wróć do „Wsparcie”