hellraiser pisze:Chcieliście zrobić z Kasi pierwszą rozgrywającą w Eurolidze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SZACUN.
Nie no moze w ping pongu da rade, albo brydżu
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
elen pisze:hellraiser pisze:Chcieliście zrobić z Kasi pierwszą rozgrywającą w Eurolidze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SZACUN.
Nie no moze w ping pongu da rade, albo brydżu

kyS pisze:pokusze sie jednak o stwierdzenia, ze AZS nie byl psychiczne gotowy na wygrana. W ostatniej kwarcie przy tylu przechwytach i skutecznej grze w obronie, nie bylismy w stanie zdobyc dwóch punktów dajacych remis, długo był wynik 48:50, pozniej 50:52.
A to zwracam honor.tankista pisze:Ten cały parking jest dla użytkowników hali. Real go będzie przez pewien czas tylko używać .kyS pisze:ile jest miejsc parkingowych przy hali na 5000 osob (oczywiscie nie liczac tych z reala)?

feri pisze:
Od Golloba i Karlssona powinny sie uczyć, jak w ostatnich sekundach obrócić 2 punktową stratę z Lotosem na stroną Gorzowa
![]()
![]()
![]()
![]()
vip pisze:feri pisze:
Od Golloba i Karlssona powinny sie uczyć, jak w ostatnich sekundach obrócić 2 punktową stratę z Lotosem na stroną Gorzowa
![]()
![]()
![]()
![]()
a kto to jest ten Gollob???
aha wiem to ten co teraz dyma z kasy Gorzów... to ten co mu w Lesznie tor był za szybki...
kolego nie porównuj meczu Stali z beniaminkiem do meczu AZS z wicemistrzem Polski. Popatrz co ten twój pożal się boże gollobek wyprawiał w Lesznie...
ale to nie czas i miejsce na to...

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hellraiser pisze:B. dobrą opcją byłaby Podrug pod kosza nie wiem czy się uda -ale Lotos raczej potrzebuje pod do pary z Matovic kogoś bardziej silniejszego fizycznie.A ona w AZS z czarnym centrem typu Anosikie (ale stabilniejszym-ewentualnie Anosikie mogłaby zostać -ale ostateczność)+ Żurowska byłoby OK.

vip pisze:feri pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
a kto to jest ten Gollob???
aha wiem to ten co teraz dyma z kasy Gorzów... to ten co mu w Lesznie tor był za szybki...
kolego nie porównuj meczu Stali z beniaminkiem do meczu AZS z wicemistrzem Polski. Popatrz co ten twój pożal się boże gollobek wyprawiał w Lesznie...
ale to nie czas i miejsce na to...
feri pisze:
Gościu!! Jeżeli nie rozumiesz intencji, czyli małej i dowcipnej analogii między przebiegiem obu meczów gorzowskich drużyn akurat w jednym dniu i akurat z "Lotosem", to weź zluzuj, nie ośmieszaj się i nie wyjeżdżaj takimi prostackimi tekstami więcej...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 115 gości