Japa pisze:Ogólnie mam wrażenie że Burns ma bardziej stabilną formę od Snow. Nie jest to żadna gwiazda ale ogólnie solidna firma.
Burns to jakiś czas temu grał w piłkarskiej Wiśle
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Japa pisze:Ogólnie mam wrażenie że Burns ma bardziej stabilną formę od Snow. Nie jest to żadna gwiazda ale ogólnie solidna firma.

Japa pisze:Ja też czekam na nazwisko drugiej amerykanki. Chciałbym żeby to była któraś z tych: Seimone Augustus, Katie Smith, Katie Douglas, Candice Wiggins.

kristofer pisze:Katie Douglas raczej nieosiągalna przez europejski paszport
jimmy pisze:
Augustus i Wiggins maja juz kontrakty w Galacie i RCV a z obu Kasiek wolą tą młodszą
Ałgaja pisze:kristofer pisze:Katie Douglas raczej nieosiągalna przez europejski paszport
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
bart_81 pisze:Janell Burse - fajny transfer. Poamietam ją z zeszłego sezonu jak do Gorzowa przyjechało Dynamo. Radziła sobie bardzo dobrze

Japa pisze:świetny mecz Liron Cohen 30 pkt. 6/6 za 3 pkt.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 172 gości