teraz czekamy tylko na potwierdzenia od amerykanek i może jeszcze jakieś polki?
bo mamy jak narazie Paule, Lecie, Juje i Oli a to przy jakis kontuzjach może być za mało niestety
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
st pisze:fajnie
teraz czekamy tylko na potwierdzenia od amerykanek i może jeszcze jakieś polki?
bo mamy jak narazie Paule, Lecie, Juje i Oli a to przy jakis kontuzjach może być za mało niestety
Greebo pisze:Ze Krawczyk chciałby kiedyś zagrać w Polsce słyszałem już nie raz.. jak ma papiery to niech gra jak Polka, a jak nie ma to niech skończy jak MM - na Węgrzech
Saletra pisze:Greebo pisze:Ze Krawczyk chciałby kiedyś zagrać w Polsce słyszałem już nie raz.. jak ma papiery to niech gra jak Polka, a jak nie ma to niech skończy jak MM - na Węgrzech
Hmmm jak dla mnie jednak, to jak ta zawodniczka ma grać w naszej lidze, to na francuskich papierach - nie chciała być Polką i grać dla naszej repy, to niech za przeproszeniem "spada na drzewo" i reprezentuje swoj ulubiony kraj Żabojadów.
ajaja pisze:Saletra pisze:Greebo pisze:Ze Krawczyk chciałby kiedyś zagrać w Polsce słyszałem już nie raz.. jak ma papiery to niech gra jak Polka, a jak nie ma to niech skończy jak MM - na Węgrzech
Hmmm jak dla mnie jednak, to jak ta zawodniczka ma grać w naszej lidze, to na francuskich papierach - nie chciała być Polką i grać dla naszej repy, to niech za przeproszeniem "spada na drzewo" i reprezentuje swoj ulubiony kraj Żabojadów.
Szczęście, że ludzie o takich poglądach, są na marginesie społeczeństwa...

jimmy pisze:2. ja rozumiem faszystko/faszysto, żebyś chciał/chciała żeby wszyscy myśleli jak Ty - niedoczekanie Twoje
ajaja pisze:Szczęście, że ludzie o takich poglądach, są na marginesie społeczeństwa...
Saletra pisze:Ale taka Krawczyk gra dla repy Francji, wątpliwe więc aby utozsamiała się z naszym krajem i w tym przypadku chciala grac dla nas.

rzymi pisze:Saletra pisze:Ale taka Krawczyk gra dla repy Francji, wątpliwe więc aby utozsamiała się z naszym krajem i w tym przypadku chciala grac dla nas.
Widać, że nie oglądałeś finału ME. Wszystkie Francuzki miały na ramionach namalowaną flagę Francji a Paulina Krawczyk miała francuską i polską.. Nawet nie wiesz jak się cieszyła, gdy po meczu dostała szalik Polski. Więc wyluzuj z tym brakiem utożsamiania się z naszym krajem..A nawet gdyby chciała grać dla naszej reprezentacji to i tak już nie może.
jimmy pisze:
cienizna i dziadostwo ..., co do jej szalików czy flag - rozumien, że nad dupą ma tatuaż Orła Białego??
Klozet i Pedalski też coś tam demonstrowali w meczu z Polską...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości