jimmy pisze:
Klozet i Pedalski też coś tam demonstrowali w meczu z Polską...
ps. uprzedzając - Ludwik by takiej operacji nie przeżył
Pedalski to chyba Twoja ksywa na osiedlu. Za to Olisadebe, Logan, Roger zajebiście się utożsamiają z Polską...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
jimmy pisze:
Klozet i Pedalski też coś tam demonstrowali w meczu z Polską...
ps. uprzedzając - Ludwik by takiej operacji nie przeżył

ajaja pisze:Nie oglądał, to nie wie. Ale wymądrzać się potrafi.
Wielu Polaków uciekając przed komuną wyemigrowało - z małymi dziećmi. Te dzieci dorastały już w innym kraju, a jednocześnie kształtowano w nich polską tradycję. Zapytaj się najlepiej Pauliny, czy utożsamia się z Polską. Albo nie pytaj - mogłeś zobaczyć po finale.
Najlepiej rzucić w tłum populistyczne stwierdzenie, jak to w niektórych partiach polskich bywa. A Paulina to taki sam przypadek jak Łukasz Podolski. Pełen szacunek za tę postawę.
Saletra pisze:
Zgadzam się z argumentami Szymona, naszej repy nie wzmocni, gra dla Francji, więc niech z takim paszportem w tej naszej lidze występuje.
I w ogole jestem przeciwnikiem nadawania obywatelstwa obywatelom innych państw - np Rogerowi , Loganowi itp - identyfikacja z naszym krajem zadna, a jedynie roznego rodzaju udogodnienia dla wspomnianych postaci, chociazby w postaci paszportu UE.
Dalej idąc jesli ktos z powodow przytoczonych przez ajaja powzyej opuscil Polske, to zawsze moze wystapić o nasze obywatlestwo jesli mu zalezy, jezeli woli grać w innych barwach to jzu jego wybor - ale w momencie kiedy decyduje się na obywatelstwo innego kraju, to dal mnie juz takiej osobie powinnismy podziękować i tyle.
Saletra pisze:
I idąc dalej - nie wydaje mi się odpowiednim obrzucanie Jimmego, jako zasłuzonego forumowicza błotem i wyzwiskami, za to, że ma swoje zdanie w tej kwestii. Ja rowniez celem większgo zwrócenia uwagi na dane kwestie, a często tez wręcz specjalnego przejaskrawienia, używam ostrych sformułowań na forum
hellraiser pisze:Pytanie czy Krawczyk przebiła by się do naszej reprezentacji i na jakiej pozycji.
Pytam poważnie i wcale takie oczywiste to nie jest.

rzymi pisze:a może skończ wszędzie wrzucać swoje mądrości? bo to już nie jest nawet śmieszne.
Kwestią formalności jest sfinalizowanie kontraktu z Katią Snytsiną..

tommiiii pisze:czy to prawda ze z Lotosem pozegnal sie asystent trenera M.Grygowicz????

rzymi pisze:No chłopaki, teraz sobie pogadajcie. Elżbieta Mukosiej w Lotosie.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 149 gości