Postautor: sportowiec 1 » 12 lipca 2009, 14:15
ogladalem zawody ME U20 LOTWA-POLSKA. Mecz bez historii,zapomniec o nim to najlepsza rzecz jaka mozna zrobic.Trudno zapomniec jednak o czyms w czym emocjonalnie bralem udzial.Wszak Hymn Panstwowy i Orzel na piersiach to nie banal. dla mysle jednak kilku naszych zawdniczek- TAK. Nawet w sportach indywidualnych,boksie ,zapasach itp sukces to druzyna czyli ci ktorzy tworz atmosfere sukcesu i daza do celu.W naszej druzynie U20 NIE MA DRUZYNY,sa zmanierowane dziewczynki ktore o sporcie i walce malo wiedza.wychodzac na parkiet mysli sie tylko o zostawieniu na nim wszystkiego co najlepsze i najdrozsze w nas a nie o tym ze GALA rzucila dzien wczesniej 21 pkt i ma najlepsze statystyki TO DO DOBREGO TONU NALEZY ZEBY JEJ NIE PODAWAC PILKI. GALA co rzucila to wywalczyla sama,niestety.przykro bylo patrzec jak upycha sie pod koszem przez caly mecz nie dostajac podan.GALA to najlepszy zawodnik tej nie druzyny,to super snajper grajacy meski basket,talent ktory mam nadzieje nie zmarnuja ani trenerzy klubowi ani ona sama. Agnieszka Kaczmarczyk to super zawodnik,moglaby nie zapominac o podaniach do Gali jak mialo to miejsce wczoraj.Agnieszka jest juz tak dobra ze nie musi znizac sie do poziomu np Durak,oczywiscie mowie o poziomie sportowym i zarozumialstwa. Gala-Kaczmarczyk-Skobel to mlode perspektywiczne nadal zawodniczki ktore ciezka praca a nie zawiscia moga wiele.szkoda ze nie dostaje szansy Sosnowska,nie wiem czy trener wie ze ma takiego zawodnika na lawceSZkoda ze nie ma wsrod 'NASZYCH GWIAZD' A. Szemraj jest lepsza od 1-2 i 3 razem wzietych.ale coz ,trener ma zawsze racje . TOMIALOWICZ rowniez nic nie wnosi do zespolu oprocz ogromnego zarozumialswa i robienia za gwiazde.zachlysnela sie Gdynia i widocznie to powietrze dobrze jej nie sluzy. Tak ze chyle czola przed tym co potrafi juz I jaka jest osoba Gala i mam nadzieje ze kaczmarczyk skobel i niedoceniana Sosnowska cieszyc nas beda swoja gra.droga do sukcesow to ciezka praca ale warto o nia zawalczyc.