ME U-20, Gdynia 2009

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: ME U-20, Gdynia 2009

Postautor: FAIR PLAY » 10 lipca 2009, 12:24

Gość pisze:...
Pani trener i jej asystentka(od kieliszka chyba;)) bardzo kiepsko czytają grę...całe szczescie ,że ta reprezentacja ma potencjał, moze nie medalowy ale z taka Litwa MUSIAŁA sobie poradzić...
zwieden

a kim Ty jestes zeby uzywac takich slow? widziales jeden mecz i oceniasz prace trenera, w dodatku uzywajac takich stwierdzen? ogarnij sie! :x

a co do Skobel. przemoe wyczerpal temat i zgadzam sie z tym w 100%.
Obrazek

mati- niezal.

Postautor: mati- niezal. » 10 lipca 2009, 21:48

Powiem szczerze, że jak dowiedziałem się o biletach już coraz mniej mam ochotę jechać 400km, żeby obejrzeć jeden czy dwa dni turnieju. Pojadę jednak, bo chodzi tutaj o coś głębszego niż głupie 20zł...

Nie zmienia to jednak faktu, że to skandal...
Takie imprezy młodzieżowe mają za zadanie promować koszykówkę w Polsce. Prezes Ludwiczuk robi z tego biznes przed ME mężczyzn. Rozumiem, że PZKosz nie ma dużo pieniędzy, ale to już popadanie w jakieś skrajności. Proponuje ruszyć trochę w Polskę i poszukać inwestorów a nie liczyć tylko na bliżej nieokreśloną żyłę złota, która na pewno do związku przyjdzie. Udało się z Prokomem w tym sezonie, choc jak mi sie wydaje zasługa prezesa Ludwiczuka w tym marna.

Czemu w tym kraju nie może być chociaż trochę normalnie?
Ręce opadają.

Do zobaczenia w Gdyni!

Pozdrawiam,
mati

Awatar użytkownika
gogo
Nowy na forum

Postautor: gogo » 11 lipca 2009, 00:08

Mnie najbardziej martwi nikłe zainteresowanie naszych forumowiczów odbywającymi się U20. Ekspertów od seniorskich Mistrzostw Europy nie brakowało ( zwolnić trenera, wyrzucić prawie wszystkie kadrowiczki itd.) Biorąc pod uwagę,że do koszykarskiego Euro 2011 nie będziemy grali nic szczególnego ( zwolnieni z eliminacji).
"It isn't about how hard u fall,it's about how high u bounce back"

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 11 lipca 2009, 01:09

może ludzie powpadają na drugą rundę :)
ObrazekObrazek

Goścćć

Postautor: Goścćć » 11 lipca 2009, 05:33

Skobel i Idczak mają - delikatnie mówiąc - sensacje żołądkowe. Lepiej nie dociekać szczegółów : )

koszykarz

Postautor: koszykarz » 11 lipca 2009, 09:27

Brawa dla Eweliny Gali. Wyrasta nam na liderkę z prawdziwego zdarzenia :) Oby tak dalej :D

st
Żak

Postautor: st » 11 lipca 2009, 11:06

Goścćć pisze:Skobel i Idczak mają - delikatnie mówiąc - sensacje żołądkowe. Lepiej nie dociekać szczegółów : )

no raczej nie wyglądaja dobrze

za to Gala i Durak jak najbardziej sobie radzą :)

Katia

Postautor: Katia » 11 lipca 2009, 14:05

Gala Gala Gala!! Niesamowicie mocny gracz reprezentacji Jest wszedzie! Skutecznosc na dobrym poziomie. NASZA LIDERKA!!

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 11 lipca 2009, 19:17

Mam bilety z 2000 roku w Cetniewie i kosztowaly 10zl na caly dzien takze cena strasznie wzrosla :lol: 8)

Czy naprawde nie ma nikogo kto bywa na meczach i moglby cos napisac o nich tutaj? Pierwsza runda sie skonczyla, wiec jak oceniaja szanse naszej druzyny, kto jest bardzo mocny czy moze poziom jest wyrownany? Dzieki.
Pozdrawiam.
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Gość

Postautor: Gość » 11 lipca 2009, 19:36

Zalamany jestem dzisiejszym emczem pierwsza kwarta jak z nut, piekna Gra wszystkich widowiskowe rzuty Gali z powietrza ,ale pozniej szkoda gadac. Skobel dobrze ale czasami grala na sile, Kaczmarczyk powinna tak grac mam nadzieje ze to nie jej osttani mecz na takim poziomie ale napewno pierwszy troche nizskie zawodniczki zawodza, nie ma w nich wsparcia Durak rozgrywajaca hmmm moim zdaniem zalosna, nie widzi nic!! Gala stoi z dwiemar ekoma a ona sie patrzy wielka gwiazda. Ewelina czy Agnieszka stoja wolne obydwie skutecznosc bardzo dobra gala na 80% skutecznosc z gry a one jej nie podaja no zal dup* sciska! widac kto tu ma przywileje

mISIA

Postautor: mISIA » 11 lipca 2009, 19:39

Moim zdaniem Gala i tak jest najlepsza zawodniczka ale przez kolezanki przemawia chyba zazdrosc. Ta dziewczyna sie zabija o kazda pilke.

kibic 089

Postautor: kibic 089 » 12 lipca 2009, 09:10

byłam na ostatnich dwóch meczach naszej reprezentacji!! 2 meczu nie ma co komentować, za to wczorajszy ,przegrany mecz z łotwą należy skomentować!! Super gra KAczmarczyk!!gratuluje! i oczywiście GALI!! mega ukłony w jej stronę był to ciężkie zadanie dla niej gdyż musiała walczyć o każde podanie od swoich koleżanek które jej nie widziały!! a według mnie nie chciały jej widzieć!!ŻENADA!! Dziewczynki to ,że GALA w poprzednim meczu rzuciła tyle punktów to nie powód ,żeby ją teraz odsunąć od gry !! bo laska rzuca , i gra zajebiście!! tylko jej piłki podawać!! żenada!!;/;/;/
GALA POWODZENIA!!!!
Fajnie że Skobel już odzyskuje forme!! SUPER!!
Panna Durak!!;/;/ ślepa,nie czyta gry!! co to jest??!!podstawowa rozgrywająca!!?? w tym zespole wogóle nie ma rozgrywającej!!
pamiętajacie nie wygracie jak dalej bedziecie takie zmanierowane!! koszykówka to gra zespołowa! anie same pchacie się pod kosz!! nie widzicie wysokich!!?? GALI I KACZMARCZYK>??!! pomyślcie!!!

st
Żak

Postautor: st » 12 lipca 2009, 11:32

jak dla mnie środek gra super:)
natomiast obwód jak zwykle - dziewczyny sie chyba zapatrzyły na seniorki niestety

skobel miejmy nadzieje wraca do formy
durak to bardziej dwójka niz rozgrywajka
zawodzi na całej lini tomiałowicz - to dziewczyna nic nie gra nawet dwutaktu nie trafia
nie wiem co jest z idczak dostaje mało minut i też nic nie gra - same straty
antczak jak ma siły to sobie jakoś radzi - zmienila w s5 tomiałowicz po pierwszym meczu
rozwadowska mimo ze jest najwyzsza- jedyny nominalny center to wcale nie punktuje

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 12 lipca 2009, 11:48

Następne mecze:
poniedziałek o 17:30 z Rosją na nowej hali
wtorek o 17:30 z Francją na nowej
środa o 19:45 ze Szwecją na starej.
ObrazekObrazek

sportowiec 1

Postautor: sportowiec 1 » 12 lipca 2009, 14:15

ogladalem zawody ME U20 LOTWA-POLSKA. Mecz bez historii,zapomniec o nim to najlepsza rzecz jaka mozna zrobic.Trudno zapomniec jednak o czyms w czym emocjonalnie bralem udzial.Wszak Hymn Panstwowy i Orzel na piersiach to nie banal. dla mysle jednak kilku naszych zawdniczek- TAK. Nawet w sportach indywidualnych,boksie ,zapasach itp sukces to druzyna czyli ci ktorzy tworz atmosfere sukcesu i daza do celu.W naszej druzynie U20 NIE MA DRUZYNY,sa zmanierowane dziewczynki ktore o sporcie i walce malo wiedza.wychodzac na parkiet mysli sie tylko o zostawieniu na nim wszystkiego co najlepsze i najdrozsze w nas a nie o tym ze GALA rzucila dzien wczesniej 21 pkt i ma najlepsze statystyki TO DO DOBREGO TONU NALEZY ZEBY JEJ NIE PODAWAC PILKI. GALA co rzucila to wywalczyla sama,niestety.przykro bylo patrzec jak upycha sie pod koszem przez caly mecz nie dostajac podan.GALA to najlepszy zawodnik tej nie druzyny,to super snajper grajacy meski basket,talent ktory mam nadzieje nie zmarnuja ani trenerzy klubowi ani ona sama. Agnieszka Kaczmarczyk to super zawodnik,moglaby nie zapominac o podaniach do Gali jak mialo to miejsce wczoraj.Agnieszka jest juz tak dobra ze nie musi znizac sie do poziomu np Durak,oczywiscie mowie o poziomie sportowym i zarozumialstwa. Gala-Kaczmarczyk-Skobel to mlode perspektywiczne nadal zawodniczki ktore ciezka praca a nie zawiscia moga wiele.szkoda ze nie dostaje szansy Sosnowska,nie wiem czy trener wie ze ma takiego zawodnika na lawceSZkoda ze nie ma wsrod 'NASZYCH GWIAZD' A. Szemraj jest lepsza od 1-2 i 3 razem wzietych.ale coz ,trener ma zawsze racje . TOMIALOWICZ rowniez nic nie wnosi do zespolu oprocz ogromnego zarozumialswa i robienia za gwiazde.zachlysnela sie Gdynia i widocznie to powietrze dobrze jej nie sluzy. Tak ze chyle czola przed tym co potrafi juz I jaka jest osoba Gala i mam nadzieje ze kaczmarczyk skobel i niedoceniana Sosnowska cieszyc nas beda swoja gra.droga do sukcesow to ciezka praca ale warto o nia zawalczyc.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”