2 kolejka FGE:Odra Brzeg-TS Wisła Kraków 67-61

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Re: 2 kolejka FGE:Odra Brzeg-TS Wisła Kraków 67-61

Postautor: ann » 04 października 2009, 21:35

Źle bedzie w Wisle jak teraz zaczniecie Go rozliczac z tych porażek

wydaje mi się, że nikt z Wiślaków póki co trenera Hernendeza z porażek nie rozlicza, robią to postronni obserwatorzy/komentatorzy(hehehe) i "przychylni" Wiśle kibice innych klubów :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 04 października 2009, 21:45

Poza tym od rozliczania są władze klubu a my (kibice) będziemy......MOTYWOWAĆ :)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 04 października 2009, 21:59

Marco i Ann ciesze sie ze macie zdrowe podejscie!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 04 października 2009, 22:29

Marco pisze:Poza tym od rozliczania są władze klubu a my (kibice) będziemy......MOTYWOWAĆ :)

swoją drogą z miłą chęcią usłyszałbym historię, kto w Polsce w najbardziej radykalny sposób motywował swoje koszykarki do walki 8)

komentator
Nowy na forum

Postautor: komentator » 04 października 2009, 23:37

ann pisze:
Źle bedzie w Wisle jak teraz zaczniecie Go rozliczac z tych porażek

wydaje mi się, że nikt z Wiślaków póki co trenera Hernendeza z porażek nie rozlicza, robią to postronni obserwatorzy/komentatorzy(hehehe) i "przychylni" Wiśle kibice innych klubów :wink:

Nie mam zamiaru i nie rozliczam trenera Hernandeza z porażek bo nie od tego jestem. Życzę mu jak najlepszych wyników z Wisłą.
Moim postem chciałem podkreślić jak o nim mówiono i pisano jeszcze przed przybyciem do Krakowa. I mierzi mnie ogólnie powszechna opinia , że wszystko "co obce" jest lepsze.( o tym już pisałem) I czy by pracował w klubie x czy y post byłby taki sam.

Tyle w temacie.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 05 października 2009, 06:34

kwassek pisze:
Marco pisze:Poza tym od rozliczania są władze klubu a my (kibice) będziemy......MOTYWOWAĆ :)

swoją drogą z miłą chęcią usłyszałbym historię, kto w Polsce w najbardziej radykalny sposób motywował swoje koszykarki do walki 8)

pare miesiecy temu radykalnie MOTYWOWALI swój zespól kibice Górnika Zabrze!!! :lol:
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 05 października 2009, 10:38

hermes46 pisze:pare miesiecy temu radykalnie MOTYWOWALI swój zespól kibice Górnika Zabrze!!! :lol:

a co Ci do Nich? :twisted: :roll:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Re: 2 kolejka FGE:Odra Brzeg-TS Wisła Kraków

Postautor: Saletra » 05 października 2009, 20:39

plk_ONeal pisze:
Pozdro, Saletra, na wstępie, na piwko zapraszamy jak zwykle :)

Ale się z Tobą - pozwolisz - nie zgodzę. Jest jeden coach, który to zrobił. Nazywa się Koziorowicz... (Lotos finał Euroligi - zarzuty widząc mecze trudno gościowi stawiać - trenerskie).

Niestety przykład marny w sensie rozmowy o kandydaturze na trenera kadry, bo nie poszło Coachowi za dobrze, i w tym przypadku ten wyjątek potwierdza regułę.

Reszta tekstu prawdziwa: teraz mamy dwóch trenerów, którzy jako tako są na poziomie "europejskim": Maciejewski i Koziorowicz. Najsmutniejsze jest w żeńskim baskecie to, że za nimi są trenerzy z męskiej: Winnicki i Zyskowski. Ale to rozmowa na inny temat. Teraz niech Stalóweczka się cieszy - należy im się.

Na wstepie gratulacje dla Odry i dla Polkowic za zwycięstwa,
Fakt Kozior w Europie jako jedyny zrobił jakis wynik i to broni tego Trenera, ale o prowadzeniu repy trzeba szybk zapomnieć. Szkoda, nie wiem czemu mu nei wyszło, myślałem, że da radę.
Również pozdrawiam ,na browca będzie trzeba się spiknąć :)

Mam nadzieję tak z innej beczki, że popularny Mieloch się odrodzi i w przyszłości będzie w repie grała znacznie lepiej niż dotychczas, ważne ,że udanei zainaugurowała sezon w Polkowicach.

JaroTS
Amator

Postautor: JaroTS » 05 października 2009, 22:41

Nie ma Holdsclaw nie ma Canty nie ma Zapolskiego NIE MA WYNIKÓW!!!!!!!!oczywista oczywistość!!!
WISŁA-MISTRZ POLSKI 2008!!!

friel
Kadet

Postautor: friel » 05 października 2009, 22:56

nie no to trochę ironiczne ale Zapolski miał mimo wszystko lepszy start , ale tak na poważnie mężczyznę poznaje się po tym nie jak zaczyna lecz po tym jak kończy więc z oceną Hiszpana poczekajmy chodź fakt można by się zastanawiać czy jego cykl szkoleniowy i jego metody sprawdzają się w lidze myślę że za 3-4 kolejki będzie można coś powiedzieć w miarę obiektywnego
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Awatar użytkownika
ansol
Nowy na forum

Postautor: ansol » 06 października 2009, 00:06

JaroTS pisze:Nie ma Holdsclaw nie ma Canty nie ma Zapolskiego NIE MA WYNIKÓW!!!!!!!!oczywista oczywistość!!!

hahaha <- złota myśl ;)

Jaro mam nadzieję jednak iż było to ironiczne :)
pozdrawiam z urlopu :)

koszykarz

Postautor: koszykarz » 06 października 2009, 06:25

To nie wina trenerów Wisły że Cohen miała skuteczność 1/9 za 3 pkt w Brzegu...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”