Źle bedzie w Wisle jak teraz zaczniecie Go rozliczac z tych porażek
wydaje mi się, że nikt z Wiślaków póki co trenera Hernendeza z porażek nie rozlicza, robią to postronni obserwatorzy/komentatorzy(hehehe) i "przychylni" Wiśle kibice innych klubów
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Źle bedzie w Wisle jak teraz zaczniecie Go rozliczac z tych porażek

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Marco pisze:Poza tym od rozliczania są władze klubu a my (kibice) będziemy......MOTYWOWAĆ
ann pisze:Źle bedzie w Wisle jak teraz zaczniecie Go rozliczac z tych porażek
wydaje mi się, że nikt z Wiślaków póki co trenera Hernendeza z porażek nie rozlicza, robią to postronni obserwatorzy/komentatorzy(hehehe) i "przychylni" Wiśle kibice innych klubów
kwassek pisze:Marco pisze:Poza tym od rozliczania są władze klubu a my (kibice) będziemy......MOTYWOWAĆ
swoją drogą z miłą chęcią usłyszałbym historię, kto w Polsce w najbardziej radykalny sposób motywował swoje koszykarki do walki
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:pare miesiecy temu radykalnie MOTYWOWALI swój zespól kibice Górnika Zabrze!!!
plk_ONeal pisze:
Pozdro, Saletra, na wstępie, na piwko zapraszamy jak zwykle
Ale się z Tobą - pozwolisz - nie zgodzę. Jest jeden coach, który to zrobił. Nazywa się Koziorowicz... (Lotos finał Euroligi - zarzuty widząc mecze trudno gościowi stawiać - trenerskie).
Niestety przykład marny w sensie rozmowy o kandydaturze na trenera kadry, bo nie poszło Coachowi za dobrze, i w tym przypadku ten wyjątek potwierdza regułę.
Reszta tekstu prawdziwa: teraz mamy dwóch trenerów, którzy jako tako są na poziomie "europejskim": Maciejewski i Koziorowicz. Najsmutniejsze jest w żeńskim baskecie to, że za nimi są trenerzy z męskiej: Winnicki i Zyskowski. Ale to rozmowa na inny temat. Teraz niech Stalóweczka się cieszy - należy im się.
JaroTS pisze:Nie ma Holdsclaw nie ma Canty nie ma Zapolskiego NIE MA WYNIKÓW!!!!!!!!oczywista oczywistość!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 78 gości