14 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Wisła Kraków 69-57

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Alexa
Amator

Re: 14 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Wisła Kraków

Postautor: Alexa » 13 grudnia 2009, 21:42

friel pisze:Przestańmy się oszukiwać i powiedzmy w końcu to : W Krakowie coś nie gra tak jak powinno ,5 porażek w lidze.
W Eurolidze wygrywają wszystko .
Na szczęście dla zespołu kibice ślepo czy nie ślepo patrzą w tą Euroligę jak w obrazek tam idzie dobrze to jest ok.
No i dobra nie będę tego roztrząsał bo jestem z Gorzowa i my takim bilansem pochwalić się nie możemy.
Lecz gdyby zamienić Wisłę (pamiętajmy za kogo weszła do Euroligi) z Lotosem na miejsca ,czy Krakowianki pochwaliły by się takim dorobkiem?
Można by gdybać i zasyfić to forum na jeszcze 300 postów na razie mają 7:0 i jest dobrze.
Lecz w lidze nic ich nie tłumaczy: wyjazdy ,odpoczynek, polki.
Były mistrz kraju który budżetem może bez problemu zawstydzić mój ukochany klub ma 5 porażek i jak tak będzie grał to trafienie na niego w play-off zamiast Orła uznam za dar z nieba .

No wiec jak to trafnie ujales, nie zasyfiaj forum takimi postami. To jest temat o meczu Wisly z Polkowicami a Ty zawsze musisz swoje trzy grosze wtracic. To sie juz po prawdzie irytujace robi. Tak, w Krakowie jest beznadziejnie, no to sie czlowieku ciesz bo moze wykorzystacie ta beznadzieje. Ale z tym hura optymizmem to bym sie jednak powstrzymala bo potem trzeba bedzie odszczekiwac i po co Ci to?

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Re: 14 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Wisła Kraków 69-57

Postautor: ann » 13 grudnia 2009, 21:48

brawo Alexa za komentarz!!!
dodam może jeszcze, że jest nam wielce miło, że niektórym kibicom z Gorzowa tyle radości sprawiają nasze przegrane w lidze i są tak aktywni na forum po tychże porażkach.
widzę, że niektórzy medale już rozdali, gratuluje w takim razie MP :D
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

friel
Kadet

Postautor: friel » 13 grudnia 2009, 21:50

Nie bawią nas porażki Wisły bynajmniej nie mnie jest mi smutno bo Zwycięstwa smakują najlepiej gdy rywal nie ma żadnej wymówki ,a takową może być obecna forma w lidze.
Co do rozdawania medali hmm jeszcze nie mamy żadnego doświadczenia w tym ,przecież medale zdobywamy niebywałym szczęściem i czarną magią.
A odszczekiwać nic nie zamierzam ,w zeszłym sezonie Kibice Krakowa też nie cofali swoich słów
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 13 grudnia 2009, 21:53

friel pisze:Nie bawią nas porażki Wisły bynajmniej nie mnie jest mi smutno bo Zwycięstwa smakują najlepiej gdy rywal nie ma żadnej wymówki ,a takową może być obecna forma w lidze

wrzuć na luz i przestań bredzić, że Ci smutno bo Wisła przegrywa!
Was(Ciebie zwłaszcza!!!) one nie bawią, a cieszą, widzisz różnice?
bo wiesz nasze koszykary mają w kontraktach, że na razie grają tylko w środy i czwartki. ale niedługo będą mieć zrobiony zapisik w umowach, że grają też w weekendy. ale to dopiero od PO :D

dyskusję z Tobą uważam za zakończoną.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 13 grudnia 2009, 22:00

Mam pytanie. Czy można gdzieś w necie obejrzeć pomeczowy wywiad z Ewką? Bo niestety przegapiłem go wczoraj po zakończeniu spotkania...
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 13 grudnia 2009, 22:07

rzymi pisze:Mam pytanie. Czy można gdzieś w necie obejrzeć pomeczowy wywiad z Ewką? Bo niestety przegapiłem go wczoraj po zakończeniu spotkania...

W przerwie meczu jest, włacz na stronie tvp mecz i przewin :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 13 grudnia 2009, 22:08

ginda pisze:
rzymi pisze:Mam pytanie. Czy można gdzieś w necie obejrzeć pomeczowy wywiad z Ewką? Bo niestety przegapiłem go wczoraj po zakończeniu spotkania...

W przerwie meczu jest, włacz na stronie tvp mecz i przewin :wink:

sądzę, ze chodzi o ten który był po meczu nie w przerwie.

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 13 grudnia 2009, 22:09

tak, jest na końcu transmisji z meczu http://sport.tvp.pl/koszykowka/plkk/wid ... ack-krakow
A tak w ogóle to Ona nic takiego nie powiedziała, żeby to "rozdmuchiwać".
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 13 grudnia 2009, 22:12

Dzięki Eve. No właśnie chciałem tylko posłuchać co powiedziała - już tu ktoś jakieś bzdury o konsekwencjach pisał, więc się lekko zdziwiłem...
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 13 grudnia 2009, 22:14

rzymi pisze:Dzięki Eve. No właśnie chciałem tylko posłuchać co powiedziała - już tu ktoś jakieś bzdury o konsekwencjach pisał, więc się lekko zdziwiłem...

wiesz jak jest rzymi, trzeba rozkręcić afere by pokazać jak to w Wiśle źle jest.
dziewczyny skaczą sobie do oczu, na trenera patrzeć nie mogą. ale publicznie się o tym wypowiadać nie mogą, bo mają zakaz.
:lol:

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 13 grudnia 2009, 22:19

ann pisze:wiesz jak jest rzymi, trzeba rozkręcić afere by pokazać jak to w Wiśle źle jest.
dziewczyny skaczą sobie do oczu, na trenera patrzeć nie mogą. ale publicznie się o tym wypowiadać nie mogą, bo mają zakaz.
:lol:

No i Ann wygadałaś się, a przecież miała to być tajemnica :? :wink: :wink:
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 13 grudnia 2009, 22:25

Ann, Eve... przykro mi to mówić, ale ten wywiad to chyba początek końca Wisły :lol: :lol:

a już tak na poważnie... zgadzam się z Tobą Ann - jak ktoś chce to potrafi doszukać się powodu do afery dosłownie we wszystkim.

Ale przynajmniej Wasza tajemnica wyszła na jaw :wink: :lol:
ObrazekObrazek

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 13 grudnia 2009, 23:04

Przerabiając nieznacznie wypowiedź friela - mógłbym rzec jako kibic Wisły:

"Przestańmy się oszukiwać i powiedzmy w końcu to : W Gorzowie coś nie gra tak jak powinno ,5 porażek w Eurolidze.
W lidze wygrywają wszystko .
Na szczęście dla zespołu kibice ślepo czy nie ślepo patrzą w tą ligę jak w obrazek tam idzie dobrze to jest ok.
No i dobra nie będę tego roztrząsał bo jestem z Krakowa i my takim bilansem pochwalić się nie możemy."

Prawda, że fajnie to wyszło? :lol: :lol: :lol:

Szkoda strzępić słów na dalszą polemikę, ale czy nie fajniej wygrywa się w PLKK z ekipą niepokonaną w Eurolidze niż w Eurolidze jakiejś tam Pradze, Koszycom czy Madrytowi z ekipą niepokonaną w polskiej lidze?? Chyba na fibaeurope.com nikt specjalnie nie akcentował, że kolejna ekipa pokonała niepokonaną w polskiej lidze drużynę - co najwyżej, że wicemistrza Polski.
A tak w ogóle to temat o meczu CCC - Wisła, więc trzeba to potraktować jako offtop, ale uzasadniony okolicznościami. :)
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Bobas-Brzeg
Nowy na forum

Postautor: Bobas-Brzeg » 14 grudnia 2009, 20:52

Do kibiców i fanów Wisły!!!
Dajcie spokój,nie warto się przejmować chorą gadką,którą tu się czyta u niektórych!!!
Nie poniżajcie się!!!Nie ma przed kim!!!
Żal ich słuchać!!!
Najśmieszniejsze będzie jak Wisełka powiezie wszystkich w Play-off!!!
I na pewno wszystkim wara opadnie,bo wszystko jest możliwe a niektóry już podzielili miejsca na pudle!!!
Zdecydowanie za szybko!!!
Pozdro dla Wisełki z Brzegu!!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”