Marco pisze:Edo zastosuj następującą linię obrony: To nie było celowe
Przykro mi to pisać ale w tej sytuacji Ewelina niestety nic nie zdziała bo to wytłumaczenie kasuje wszystkie grzechy
Świetne Marco
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Marco pisze:Edo zastosuj następującą linię obrony: To nie było celowe

Greebo pisze:życzę Ci tego i mam nadzieję że na R22 nikt nie wpadnie na pomysł by ściągnąc te rokapryszoną gwiazdeczkę do nas.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Edo ja lubi wiec Ja tylko chwycił mocniej za reke, a jakby Ja nie lubił ...to był Ja chyba zabił!

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Koszykarz zakupy dokonywała tez zawodniczka na litere G. ale to nie była Ewelina!Nie podejrzewałbym Eweline o zaintereswoanie tego typu zakupami! Musiała miec dwa kontrakty z powodów oczywistych (wiek). Jeden podpisali rodzice niepełnoletniej zawodniczki, drugi po 18-tce musiała podpisac Ewelina. Tak mi sie wydaje!
Łukasz taka sytauacja miała juz miejsce.
Marek taka informacja prezesem Energi jest mecenas M. Krystek.Chyba wszystko jasne?
Wiarygodna jest dla kibiców!!!! Bynajmniej w Krakowie (bo znaja tam Edo) i dla nas bo mieliśmy watpliwa przyjemnośc Go poznac!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 136 gości