paulo2907 pisze:A to co się dzieje w Lotosie zdumiewa wszystkich bez wyjątku.![]()
mnie raczej nie zdumiewa
no cóż trzeba dalej kibicować bo tylko to nam zostaje...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
paulo2907 pisze:A to co się dzieje w Lotosie zdumiewa wszystkich bez wyjątku.![]()
przemoe pisze:Piękny pogrzeb nam urządzono...
HyperAZS pisze:Teraz dopiero zobaczymy co znaczy Lotos z i tak pewnie budżetem większym niż Gorzów![]()
My z takim budżetem zdobylismy v-mistrza. A ja widzę ze spisujecie Lotos na straty![]()
Może działacze z Gdyni w końcu zrozumieją że nie liczy się tylko kasa ale tez inne aspektyPodpisano zatroskany obecną sytuacją Lotosu
friel pisze:Pytanie czy Wisłę stać na kontrakt dla Pauliny tania to ona nie jestja obstawiam ,że wybierze kierunek zachodni .
friel pisze:Pytanie czy Wisłę stać na kontrakt dla Pauliny tania to ona nie jestja obstawiam ,że wybierze kierunek zachodni .
ann pisze:friel pisze:Pytanie czy Wisłę stać na kontrakt dla Pauliny tania to ona nie jestja obstawiam ,że wybierze kierunek zachodni .
już wybrała. i bynajmniej nie jest to kierunek zachodni,a południowy.
cóż, będzie ciekawie.
Dżi ej el ej pisze:Moim zdaniem ten sezon Lotos może już spisać na straty.....w Eurolidze wielka klapa, w PLKK nie będą w stanie powalczyć z Gorzowem czy Krakowem o Mistrza.....myśle, że miejsce w pierwszej 4 będzie w tym sezonie dla nich sukcesem..
markylipek pisze:Co prawda nie takie sportowe firmy padały ale jakoś wydaje mi się, że dopełnią skład (może kosztem Torunia?) i powalczą o brąz...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 96 gości