bart_81 pisze:Wydawało mi się że Lotos ma wysokie Polki. Po co tam jeszcze Gala?
zeby znów siedziec na ławce. W Toruniu nie grała to napewno bedzie grac w Gdyni. No fakt moze grac w ...I lidze!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
bart_81 pisze:Wydawało mi się że Lotos ma wysokie Polki. Po co tam jeszcze Gala?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Łukasz (L) pisze:Sosna i Olivka jakoś grają....
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Łukasz (L) pisze:Sosna i Olivka jakoś grają....

hellraiser pisze:
Dla mnie to chory transfer...
Nowe zgłoszenia koszykarek
O północy 1 lutego br. upłynie termin zgłaszania nowych koszykarek do gry w rozgrywkach Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet w sezonie 2009/2010. Dzisiaj do godz. 16:00 uprawnienie otrzymały kolejne zawodniczki.
Uprawnienie do gry otrzymała:
GAHAN Tracy ur. 18.07.1980 r., 185 cm, poz. 3 (Super-Pol Tęcza Leszno)
http://www.plkk.pl
BARTOLINO pisze:Myślałem że w tej lidze już nic mnie nie zdziwi...
Mozarthio pisze:
secundo sprawa Eweliny G. nie no dziewczyna pstro w glowie chyba ma , rozmowy z Lesznem byly i propo tez poszlo konkret, pozniej telefon milczy i co sie okazuje znowu idzie w duzy klub zeby nie wiem siedziec na lawcepozdrawiam przyklad jak mozna marnowac talent
szkoda ze nie myslala chociaz jak Didi ehh..
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 153 gości