Greebo pisze: Ale myślę ze my będziemy próbowali szukać zastępstwa za Katke jednak gdzie indziej a nie w Gorzowie.
może NewBalanceGirl
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Greebo pisze: Ale myślę ze my będziemy próbowali szukać zastępstwa za Katke jednak gdzie indziej a nie w Gorzowie.

hellraiser pisze:Greebo pisze: Ale myślę ze my będziemy próbowali szukać zastępstwa za Katke jednak gdzie indziej a nie w Gorzowie.
może NewBalanceGirl![]()
![]()
![]()
hellraiser pisze:To ja określe jednoznacznie.
Sapova to zawodniczka 10 razy lepsza od Zohnovej.
Ałgaja pisze:anatol pisze:Za FF gratulacje co jednak w przypadku wygranej CCC w środe w Krakowie? Liczenie na dziką karte w przyszłym roku?
Trudno myśleć o przyszłym sezonie euroligowym, gdy obecny nie jest skończony, a Wisła od października będzie grała nie wiadomo na jakiej hali...

Greebo pisze:Tedan pisze:
Ja nie rozumiem, czy one nie mogą zagrać dwóch meczów na poziomie i przejść dalej, tylko brzytwą na gardle w następnym meczu
Poza tym jeżeli nie potrafimy upilnować panny co ma 157 cm no to nie ma co szukać w Play-offach, a tym bardziej w WALENCJI
Przegraną się wytłumaczy brakiem Marty, tylko ja się pytam w takim razie po co ta ławka ?? Dzięki paniom Gajdosz, Kotnis, Skorek, Vucurović, Gburczyk, Wielebnowska, a ostatnio też Zohnova, wiem że nadal istnieje coś takiego jak PTTK.
Jeszcze ten wpis skomentuj e
Mecz był na poziomie, nasza gra wcale nie była tragiczna. Rywal okazał się trochę lepszy i tyle.
Argument ze rywalka ma 157..Co z różnica ile?., Ma motorek w dupie a rzut jej siedział niesamowicie. Wczoraj miała taki dzień że naprawdę cholernie ciężko było ja zatrzymać. Nie wiem jak to sie ma do Walencji. To ze Palau ma kilka cm więcej znaczy ze rzuci nam 40 pkt?
A rezerwowe podróżują w praktycznie wszystkich klubach. jakoś zbyt dużej rotacji w Polkowicach nie zauważyłem.. (a i statystyki to potwierdzają). A już w porównaniu z takim Brnem to jesteśmy wręcz rewelacyjni. Tam to dopiero można mówić o istnieniu PTTK..

kristofer pisze:no i Wisła pokazuje miejsce w szyku kombinatorkom z Polkowic
friel pisze:Co do Katki no cóż nie sądzę by poprostu miała słabszy sezon trener chciałby coś innego ona umie coś innego i tyle ....
flash pisze:kristofer pisze:no i Wisła pokazuje miejsce w szyku kombinatorkom z Polkowic
Czyli rozumiem, że dziś trzymasz kciuki za to, żeby Leszno pokazało miejsce w szyku kombinatorkom z Gdyni. Prawda?
anatol pisze:Za FF gratulacje co jednak w przypadku wygranej CCC w środe w Krakowie? Liczenie na dziką karte w przyszłym roku?
Endrju pisze:Tak off topujac to Kristofer moglby sie okreslic jakiemu klubowi kibicuje. Bo w tamtym roku Lotos teraz Wisla... przerzutem jest czy jak... a moze kibicem sukcesu ? (Kto ma najmocniejszy sklad za tym jestem)...
... zreszta sam sie juz w tym wszystkim pogubilem
anatol pisze:Za FF gratulacje co jednak w przypadku wygranej CCC w środe w Krakowie? Liczenie na dziką karte w przyszłym roku?
Awansem do FF Wisla chyba sobie zapewnila pewny start (Tym samym prawdopodobnie 3 miejsca dla Polskich klubow) w przyszlorocznej edycji euroligi bez wzgledu na to ktore miejsce zajmie w PLKK...
paulo2907 pisze:. Nie rozumiem też hella, który jest tak zachwycony zdolnościami Rosjanki, że stawia ją wyżej od Holdsclaw czy Catchings, a przecież te panie również od czasów Bibrzyckiej przewinęły się przez PLKK, o czym dość wyraźnie dały znać.
I

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 125 gości