friel pisze:było by to niezłe wzmocnienie choć nie wiem czy Trener kadry nie sięgnie po nią ...
raczej nie rób sobie nadzieji... Moj typ to Bydgoszcz albo Torun.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
friel pisze:było by to niezłe wzmocnienie choć nie wiem czy Trener kadry nie sięgnie po nią ...
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:moze wróci na stare smieci-to mój typ
Jack Napier pisze:Aga miala chyba jakis zgrzyt z Maciejwskim. Pamietam, ze nawet po tych wszystkich kontuzjach Darek chcial ja w zespole... dalej wierzyl, ze bedzie z niej koszykarka ale Szott nie palila sie juz do gry w Gorzowie. Byl nawet taki wywiad w ktorym trener powiedzial, ze kontaktuje sie z klubem juz tylko przez swojego agenta. Nie wygladalo to tak, ze odchodzi ale zostawia sobie drzwi otwarte. Dzisiaj Gorzow gra taka koszykowke, ze Aga chyba tak srednio pasuje ... czasy sie zmienily i nie przypuszczam aby szybko do nas wrocila .... jesli w ogole kiedykolwiek wroci.
Kuba pisze:teoretyzuję, ale zdaje się, że temat wyjazdu naszej Kadry do USA na początku maja można uznać za zamknięty. trudno mi wyobrazić sobie, żeby udało się skończyć rozgrywki ligowe przed planowanym terminem wylotu. Prawdopodobnie przez co najmniej tydzień żadnego grania nie będzie i mam nadzieję, że władze ligi nie będą chciały na siłę zdążyć, dyktując mecze co 2 dni na przykład... z drugiej strony - ciekawa sprawa może wyjść z kontraktami niektórych koszykarek. nie jest chyba jakąś wielką tajemnicą, że niewiele zawodniczek ma umowy dłuższe niz do początku maja. zwlaszcza Amerykanek
Terminarz przecudny dla Kibica
Połfinały
14/15.04 - Środa/Czwartek
18.04- Niedziela
Finaly
21/22.04 - Środa/Czwartek
25/26.04 - Niedziela/Poniedzialek
29.04 - Czwartek
1.05 - Sobota
3.05 - Poniedzialek
friel pisze:hmm no gdyby rozgrywać finały bez Amerykanek to Ewentualne spotkane której kolwiek drużyny z Lotosem Gdynianki najmniej by straciły
Agnieszka Szott, nazywana przez koleżanki ze Stilonu Gorzów „Pysią”, w ekstraklasie zadebiutowała w wieku 14 lat. Lokalne gazety pisały o niej „królowa z ósmej klasy”.
Jak zobaczyłam ich treningi, to przekonałam się, że w porównaniu z naszymi to niebo a ziemia. W terenie za Rafałem nie mogę nadążyć. O siłowni nawet nie wspominam. Obiecałam sobie, że nigdy już nie będę narzekać na intensywność ćwiczeń - mówi Agnieszka Szott.
FGE: Nie będzie spotkań o miejsca 5-8?
Jak informuje leszczyńskie Radio Elka, zaplanowana na miniony weekend, a odwołana z powodu żałoby narodowej rywalizacja o miejsca 5-8 w ekstraklasie koszykarek może nie zostać już rozegrana.W obliczu tragedii, jaka spotkała naród polski kluby mające zagrać o te pozycje mają wystosować propozycję przedwczesnego zakończenia rozgrywek do władz Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet. Właśnie ten organ podejmie ostateczną decyzję.
Przypomnijmy, że o miejsca 5-6 powinna zagrać Wisła Can-Pack Kraków z Odrą Brzeg, a w dwumeczu o lokaty 7-8 zmierzyć się miały zespoły Super Pol Tęczy Leszno i UTEX ROW Rybnik.
www.sportowefakty.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości