Koszykarz (Toruń) pisze:PS. Trzeba dodać że Energa grała praktycznie bez KRAWIEC - tym większe graty dla ENERGI.
mam nadzieję,że Monice nic poważnego się nie stało.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Koszykarz (Toruń) pisze:PS. Trzeba dodać że Energa grała praktycznie bez KRAWIEC - tym większe graty dla ENERGI.
matrix pisze:Koszykarz (Toruń) pisze:PS. Trzeba dodać że Energa grała praktycznie bez KRAWIEC - tym większe graty dla ENERGI.
mam nadzieję,że Monice nic poważnego się nie stało.
Koszykarz (Toruń) pisze:Greebo pisze:we wrotek piłkarze, dziś koszykarki. 2 kompromitacje w pucharach krajowych.
Wstyd, największy w tym seoznie.
Powtórka sprzed 3 lat![]()
![]()
Fajnie.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Ja bym wolał zamienic ta wygrana na wygrana w lidze
Koszykarz (Toruń) pisze:Co do PP - no jeśli dziewczyny dałę radę mega silnej pod koszem Wiśle - to z Lotosem teoretycznie powinno być łatwiej. (byle nie tak jak w lidze taktyka ostatnio)
Z drugiej strony mam spory szacunek do Lotosu - bo teoretycznie właśnie - pod koszem mają bardzo słabą obsadę - jest Bjelica , trochę Jujki , Mieloch obecnie nie gra - a jednak Lotos wygrał i w lidze z Wisłą , Energą - teraz w PP ograł CCC - które przecież także pod koszem mam ogromną siłę : Carter , T.Smith , Walich , Majewska , a przecież Trofimova , Babicka to też nieraz na 4 grały . A więc w sumie aż 6 wysokich - dla porównania - Energa ma tylko 3 wysokie - a w tym roku na ,,4'' gra też Szpila Tłumak.
Trzymam kciuki za Energę
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Koszykarz (Toruń) pisze: A Wisła i tak zdobędzie majstra
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 134 gości