AZS GORZÓW KIBICOWSKO

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Kuba
Oldboy

Re: AZS GORZÓW on Tour

Postautor: Kuba » 27 marca 2011, 22:00

Gorzów obecny na obu weekendowych meczach w różnych liczbach. pierwszego dnia rozbici i chyba w mniejszej liczbie niż dziś. słyszalni, bez większych opraw.

jednym mnie zaskoczyli, czego wcześniej u nich nie było - dzisiejszą zabawą. pierwszy raz w historii naszych meczów widziałem, że dalej sie bawili, pomimo wyniku -20. to się nie zdarzało.

więcej pewnie sami opiszą.

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 28 marca 2011, 13:49

A czy oprócz słyszalnego Ce Ce Ce coś się jeszcze dzieje z dopingiem w Polkowicach?

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 28 marca 2011, 14:44

zrywy od czasu do czasu się pojawiają;)
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 28 marca 2011, 16:45

Sobota.

Obrazek

Niedziela.

Obrazek

Obrazek
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

Atletico
Nowy na forum

Postautor: Atletico » 28 marca 2011, 21:35

zancia_a pisze:Sobota.

Obrazek

Niedziela.

Obrazek

Obrazek

Wspomagani przez biała gwiazdę widzę :roll:

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 29 marca 2011, 13:53

Jeżeli przez Białą Gwiazdę masz na myśli Wisłę Kraków, to nie bardzo. Chociaż sam się zastanawiam co tam robi kolo w takiej bluzie :)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Atletico
Nowy na forum

Postautor: Atletico » 29 marca 2011, 18:34

Liquidor pisze:Jeżeli przez Białą Gwiazdę masz na myśli Wisłę Kraków, to nie bardzo. Chociaż sam się zastanawiam co tam robi kolo w takiej bluzie :)

Oczywiście że nie ;) Ale w Gorzowie można i się bujać z gwiazdą na bluzie :lol:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 marca 2011, 20:11

Atletico pisze:
Liquidor pisze:Jeżeli przez Białą Gwiazdę masz na myśli Wisłę Kraków, to nie bardzo. Chociaż sam się zastanawiam co tam robi kolo w takiej bluzie :)

Ja nie widze w tym nic dziwnego zlego. Jedni sie bujaja z gwiazda inni z eLka. W Gorzowie nie ma nie wiadomo jakich tradycji pilkarskich ... i wiele osob z powodu braku pilki na wysokim poziomie (polskiej ekstraklasie) ma swoje ulubione kluby z innych miast. (Sympatia chyba zamyka sie w 4 klubach Lech Widzew Wisla i Legia[zwiazane jest to najprawdopodobniej z wystepowaniem przez te druzyny w Europejskich Pucharach]).

PS (Atletico jak chciales zablysnac to raczej Ci sie nie udalo... w sumie lepiej smigac w koszulce z gwiazda niz pajacowac zakladajac "Anty Wisla" - Pozdrawiam Bodzia ;))
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 29 marca 2011, 23:28

Bodziu znowu w AW? czy przypominasz temat sprzed jakiegos czasu?

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 29 marca 2011, 23:29

Liq, tyle już na forum jesteś i jeszcze nie zauważyłeś, że Endrju to specjalista - archeolog ;) ?

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 30 marca 2011, 08:09

tak też myślałem, ale miałem wczoraj słabszy dzień, stąd ta nutka niepewności ;)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 30 marca 2011, 17:16

Kuba pisze:Liq, tyle już na forum jesteś i jeszcze nie zauważyłeś, że Endrju to specjalista - archeolog ;) ?

:mrgreen:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Atletico
Nowy na forum

Postautor: Atletico » 30 marca 2011, 22:04

Endrju pisze:
Atletico pisze:

Ja nie widze w tym nic dziwnego zlego. Jedni sie bujaja z gwiazda inni z eLka. W Gorzowie nie ma nie wiadomo jakich tradycji pilkarskich ... i wiele osob z powodu braku pilki na wysokim poziomie (polskiej ekstraklasie) ma swoje ulubione kluby z innych miast. (Sympatia chyba zamyka sie w 4 klubach Lech Widzew Wisla i Legia[zwiazane jest to najprawdopodobniej z wystepowaniem przez te druzyny w Europejskich Pucharach]).

PS (Atletico jak chciales zablysnac to raczej Ci sie nie udalo... w sumie lepiej smigac w koszulce z gwiazda niz pajacowac zakladajac "Anty Wisla" - Pozdrawiam Bodzia ;))

No ok.A Ty skończ prowadzić doping ;)Bo robi się nudne azs azs i tak cały mecz :roll:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 31 marca 2011, 06:27

Atletico pisze:No ok.A Ty skończ prowadzić doping ;)Bo robi się nudne azs azs i tak cały mecz :roll:

Znowu ci się nie udalo... bo ja juz dopingu nie prowadze : )
PS a jak juz komus na cos zwracasz uwage to popatrzylbys na siebie i wlasne podwórko ... bo juz dawno w Polkowicach nie uslyszalem słowa "ORZEŁ"... tylko "Tse Tse Tse"... wymarliscie juz ?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 kwietnia 2011, 09:31

W pierwszym piatkowym meczu melduje sie w Gorzowie grupka 20? kibiców "Tse Tse Tse"... jednak bez dopingu tylko wyposazeni w beben i dmuchane paleczki? w ktore bija rytm. Raczej bardzo malo slyszalni...

W drugim meczu (nie wiem czym to bylo spowodowane - moze wynikiem z poprzedniego spotkania? :shock: )... kibiców brak... :shock: ... w przerwie jak schodza do szatni spiewamy polkowickim koszykarkom "Na co Wy gracie jak wy Kibiców nie macie". (chyba w drugiej polowie wziely to sobie do serca :mrgreen: ).

Z naszej strony doping w piatek i sobote porównywalny (mozna bylo zobaczyc w TV i go ocenic)... tyle w temacie.

Wróć do „Kibice”