AZS GORZÓW KIBICOWSKO
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Re: AZS GORZÓW on Tour
Gorzów obecny na obu weekendowych meczach w różnych liczbach. pierwszego dnia rozbici i chyba w mniejszej liczbie niż dziś. słyszalni, bez większych opraw.
jednym mnie zaskoczyli, czego wcześniej u nich nie było - dzisiejszą zabawą. pierwszy raz w historii naszych meczów widziałem, że dalej sie bawili, pomimo wyniku -20. to się nie zdarzało.
więcej pewnie sami opiszą.
jednym mnie zaskoczyli, czego wcześniej u nich nie było - dzisiejszą zabawą. pierwszy raz w historii naszych meczów widziałem, że dalej sie bawili, pomimo wyniku -20. to się nie zdarzało.
więcej pewnie sami opiszą.
A czy oprócz słyszalnego Ce Ce Ce coś się jeszcze dzieje z dopingiem w Polkowicach?
zrywy od czasu do czasu się pojawiają;)
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
zancia_a pisze:Sobota.
Niedziela.
Wspomagani przez biała gwiazdę widzę
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Jeżeli przez Białą Gwiazdę masz na myśli Wisłę Kraków, to nie bardzo. Chociaż sam się zastanawiam co tam robi kolo w takiej bluzie 
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Liquidor pisze:Jeżeli przez Białą Gwiazdę masz na myśli Wisłę Kraków, to nie bardzo. Chociaż sam się zastanawiam co tam robi kolo w takiej bluzie
Oczywiście że nie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Atletico pisze:Liquidor pisze:Jeżeli przez Białą Gwiazdę masz na myśli Wisłę Kraków, to nie bardzo. Chociaż sam się zastanawiam co tam robi kolo w takiej bluzie
Oczywiście że nieAle w Gorzowie można i się bujać z gwiazdą na bluzie
Ja nie widze w tym nic dziwnego zlego. Jedni sie bujaja z gwiazda inni z eLka. W Gorzowie nie ma nie wiadomo jakich tradycji pilkarskich ... i wiele osob z powodu braku pilki na wysokim poziomie (polskiej ekstraklasie) ma swoje ulubione kluby z innych miast. (Sympatia chyba zamyka sie w 4 klubach Lech Widzew Wisla i Legia[zwiazane jest to najprawdopodobniej z wystepowaniem przez te druzyny w Europejskich Pucharach]).
PS (Atletico jak chciales zablysnac to raczej Ci sie nie udalo... w sumie lepiej smigac w koszulce z gwiazda niz pajacowac zakladajac "Anty Wisla" - Pozdrawiam Bodzia
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Bodziu znowu w AW? czy przypominasz temat sprzed jakiegos czasu?
Liq, tyle już na forum jesteś i jeszcze nie zauważyłeś, że Endrju to specjalista - archeolog
?
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
tak też myślałem, ale miałem wczoraj słabszy dzień, stąd ta nutka niepewności 
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:Liq, tyle już na forum jesteś i jeszcze nie zauważyłeś, że Endrju to specjalista - archeolog?
Endrju pisze:Atletico pisze:Liquidor pisze:Jeżeli przez Białą Gwiazdę masz na myśli Wisłę Kraków, to nie bardzo. Chociaż sam się zastanawiam co tam robi kolo w takiej bluzie
Oczywiście że nieAle w Gorzowie można i się bujać z gwiazdą na bluzie
Ja nie widze w tym nic dziwnego zlego. Jedni sie bujaja z gwiazda inni z eLka. W Gorzowie nie ma nie wiadomo jakich tradycji pilkarskich ... i wiele osob z powodu braku pilki na wysokim poziomie (polskiej ekstraklasie) ma swoje ulubione kluby z innych miast. (Sympatia chyba zamyka sie w 4 klubach Lech Widzew Wisla i Legia[zwiazane jest to najprawdopodobniej z wystepowaniem przez te druzyny w Europejskich Pucharach]).
PS (Atletico jak chciales zablysnac to raczej Ci sie nie udalo... w sumie lepiej smigac w koszulce z gwiazda niz pajacowac zakladajac "Anty Wisla" - Pozdrawiam Bodzia)
No ok.A Ty skończ prowadzić doping
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Atletico pisze:No ok.A Ty skończ prowadzić dopingBo robi się nudne azs azs i tak cały mecz
Znowu ci się nie udalo... bo ja juz dopingu nie prowadze : )
PS a jak juz komus na cos zwracasz uwage to popatrzylbys na siebie i wlasne podwórko ... bo juz dawno w Polkowicach nie uslyszalem słowa "ORZEŁ"... tylko "Tse Tse Tse"... wymarliscie juz ?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
W pierwszym piatkowym meczu melduje sie w Gorzowie grupka 20? kibiców "Tse Tse Tse"... jednak bez dopingu tylko wyposazeni w beben i dmuchane paleczki? w ktore bija rytm. Raczej bardzo malo slyszalni...
W drugim meczu (nie wiem czym to bylo spowodowane - moze wynikiem z poprzedniego spotkania?
)... kibiców brak...
... w przerwie jak schodza do szatni spiewamy polkowickim koszykarkom "Na co Wy gracie jak wy Kibiców nie macie". (chyba w drugiej polowie wziely to sobie do serca
).
Z naszej strony doping w piatek i sobote porównywalny (mozna bylo zobaczyc w TV i go ocenic)... tyle w temacie.
W drugim meczu (nie wiem czym to bylo spowodowane - moze wynikiem z poprzedniego spotkania?
Z naszej strony doping w piatek i sobote porównywalny (mozna bylo zobaczyc w TV i go ocenic)... tyle w temacie.